*Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (20)*
Raspunsuri - Pagina 13
pet.cost2005 spune:
Neata !!!!!!!!
ramonella - felicitari si multa sanatate tie si Alexiei 

... imi place tare mult numele asta ... si varianta cu s Alesia .. de fapt tot ce vine de la Alexandru/Alexandra ...![]()
E deja fff cald pe-aici ... oofff...
Ieri m-a rugat o prietena sa stau cateva ore cu baietelul ei de 2ani 1/2 ... si ca sa nu stam in casa am fost sa-i dau o inghetata ... vaaaai de mine nu va spun ca l-am adus lipicios si manjit tot ... pana si pe sapca avea inghetata ... da' era asa de dulce (si la propriu si la figurat) ...![]()
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
ralucis spune:
Buna! Hai ca mi-e aproape imposibil sa tin pasul cu voi, scrieti taaaare mult, da'i fain ca imi aduce aminte de odiseea de mai-iunie 2006, cand se scria la fel de mult si de frumos. Am vazut ca nu sunt pe listuta, asa ca mai dau o data datele mele, daca sunteti dragute sa ma treceti si pe mine. UM 19.02.07, DPN 26.11.07, dr Florina Mihalache, spital CF 2.
Analizele mele mi-au iesit relativ ok, nimic care sa ma ingrijoreze, de mancat nu prea mananc, am o usoara satre de greata permanenta, ceea ce la prima sarcina nu am avut. Pe 16 mai ma duc la eco pt masurarea pliului nucal, am reusit sa ma programez la CMU la Iosup. Asteptam cu nerabdare sa ne spuna si sexul, ca la Ilinca ni l-a spus tot la 12 saptamani si nu adat gres.
In rest iau elevit, incerc sa ma menajez cat pot, dar cu bebele meu de 11 luni care acum a inceput sa si mearga e cam greu sa fac lucrul acesta. Eu lucrez si de acasa, deci va imaginati ce program minunat am
. Burtica nu mi se vede deloc, parca seara se mai mareste, dar nu ma panichez, cum am facut prima data, cand mi se parea ca daca n-am burta e ceva in neregula cu sarcina. O sa creasca ea!
alfa_anca spune:
Ralucis Bine ai venit printre noi. Te trec eu imediat pe listutza. Oricum, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc.
Mihuta eu una am fost deja plecata in delegatie acuma 2 sapt cu avionul, mai plec inca odata la sfarsitul lunii mai - inceputul lui iunie cand voi avea cam 18-20 de saptamani si dc mai e nevoie, ma mai duc si in iulie. Eu una nu am pb-e cu avionul, in sensul ca nu mi-e frica nici dc are goluri de aer , turbulente si etc. In principiu dc zborul e de durata mica nu sunt pb-e.
Anca
14+
Matei Nicolae
ancadragoman spune:
Sheri ,daia nu mai dau eu de Aniast?
Pe unde ii mai umbla piciorusele .....
Ce zici de IR-urile mele?
Ca eu nu ma pricep
anca
13+
Maria
poze
ralucis spune:
anca, multumesc!
Noi vom pleca in concediu in afara tarii pe la jumatea lui iulie, cu tot cu burta si cupil energic dupa noi, sper sa ne descurcam! O sa mergem cu masina, vom opri mai des, asta e, de plecat tot plecam!
oanab125 spune:
Felicitari, ramonella! Astept si eu cu nerabdare clipa in care voi afla daca e fata sau baiat. Desi ar fi bine sa fie fata, caci mai am un baiat, dar nu conteaza ce-o fi, sa fie sanatos si el si eu.
Voi v-ati vopsit parul in primul trimestru de sarcina? Eu in iunie am 3 petreceri si parca nu m-as duce cu parul nevopsit, toata lumea va fi f. eleganta si as vrea sa arat si eu bine, inclusiv la par.
Am citit ca cea fara amoniac nu e asa puternica, voi ce ati folosit? Si a tinut in timp?
9+
vine bebe2 
mihuta spune:
Multumesc de raspunsuri fetele. Cred ca si noi o sa alegem o vacanta cu traseu scurt. Eu am calatorit cu avionul destul de mult, si pe distante scurte si lungi, si am avut doar o data sau de doua ori parte de un zbor cu turbulente urate. Dar au fost urate, cu zgaltaieli si goluri de aer. Dar mai putin ma ingrijoreaza asta cat ideea ca voi fi undeva unde nu voi stii la cine sa apelez daca am o problema cu sarcina.
In fine, la noi sarcina e obtinuta cu FIV, asa ca suflam si in iaurt. In plus, nu prea suntem genul sa stam cu burta la soare iar de plimbat si vizitat prea mult nu stiu daca o sa fiu in stare cu burta mare.
12s +
Sophia 80%
alfa_anca spune:
Noi am vrea vara asta sa ajungem sa vedem Maramuresul. Stiu ca va fi un drum lung de batut cu masina, dar ne vom opri des ca sa faca fatza si burtica. Dar imi doresc tare mult sa vad acea zona si chiar asta era unul dintre planurile noastre de vacanta inainte de a ramane insarcinata. Si ma gandesc ca dc nu mergem anul asta, va tb sa mai asteptam vreo 2 ani sa fie bebe mai mare sa putem pleca cu el la asa drum lung.
Mai vroiam sa mai mergem si in Grecia, dar acuma pica, pt ca oricum nu prea avem voie sa stam la soare din cate stiu eu, asa ca.....altadata.
Anca
14+
Matei Nicolae
pet.cost2005 spune:
oana - da, eu mi-am vopsit parul in primul trim. Ii spui fetei de la salon ca esti insarcinata si va folosi o vopsea fara amoniac, pt. gravide ... nu e nici o problema ... si vine frumos parul, tine vopseaua ... Iar daca vrei sa te faci tu acasa, cauta vopsea fara amoniac .. eventual intreaba pe vreo coafeza sa-ti dea nume ...
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Sheri cat trebuie sa fie IR?
eu am la st-0.61 si la dr-0.46.
anca13+
Maria
poze
La Ingeras26 IR>0.6 era considerat mare, eu pe dreptul am 0.7, deci mare.
Tratament a avut 1 pregnyl/4 zile=8 inj si 4 magneB6/zi. Iosup mi-a recomandat tot MagneB+6, cred ca ma duc si mi-l iau totusi.
Shery
14+
Alesiamy precious
eco-uri
burticuticuta