Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Brazuca, neaparat camasi de noapte cu nasturi in fata. Eu mi-am luat anul trecut din Cora si din piata, dar mai frumusele gasesti prin Cocor, la magazinele de gravidute sau am auzit ca la Roccoco (dar acolo sunt mai scumpe).
Sutiene de alaptat mi-am luat de la Jolidon, ieftinutze si frumusele.

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Ce bine ca a ajuns discutia si la hainute de bb! Mamici care ati mai nascut vara, ne spuneti si noua ce si cum?
Eu cand l-am nascut pe Stefan in spital (pt Iesence, la Cuza) nu dadea voie cu hainutele tale. Nu mai stiu cum e acum. Eu am stat imbracata mult cu camasile "lor" de noapte (adica cele de la spital) Ne dadeau zilnic unele curate, ca se murdareau de la lapte. Pe cele de acasa le purtam cand stiam ca astept vizite. Desi am anuntat in jur ca musafirii ii astept acasa, nu la spital. La cat am plans acolo, numai de vizitatori nu aveam chef. Si nici sa ma vada asa, obosita si ca vai de mine...Ca am reusit sa ma aranjez abia a treia sau a patra zi dupa ce am nascut. eram in salon trei mamici si am decis cu toatele sa ne "ferchezuim", ca nu se mai putea. Nu de alta, dar ne era teama ca s-or speria sotiorii. desi...la cat erau de emotionati si de fascinati de bebelusi, sigur nu ne vedeau, puteam sa fim super aranjate!
(Mereu am spus ca ceea ce m-a fascinat cel mai mult in spital, dupa ce am nascut, au fost taticii. Super!!!)

Oana 28+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

housepocket, eu sunt cam anti-infofoleala, asa ca majoritatea body-urilor sunt cu maneca scurta. daca se racoreste afara, ai la tine o bluzita cu maneca lunga, pentru orice eventualitate. dar in casa, la peste 24-25 de grade...fara caciulita, cu maneca scurta si pantalonasi subtiri scurti sau salopete cu totul, cu capse in fata si pe piciorus, cu maneca scurta. afara fara caciulita, daca e cald: eventual o sepcuta daca il expui la soare (desi in primul an de viata nu e prea indicat, insa cu crema de protectie si in afara orelor de varf se poate sa-l vada si pe el cateva raze).
asta vara erau niste calduri groaznice si o tineam pe anya afara in pampers sau in body fara manecuta si bineinteles ca toata lumea imi spunea sa ii pun "macar sosete"!!!, la 30 de grade).

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ilenutza, eu am luat hainute mai mult cu mineca scurta, dar si cu maneca lunga citeva. Sa fii pregatita pentru toate situatiile.
Pentru ca habar nu aveam ce trebuie sa cumpar, m-am dus la un magazin (Piciul) si am cerut vanzatoarei sa-mi dea tot ce crede ea ca trebuie la un nou nascut. Si mi-am cumparat tot ce mi-a recomandat ea, hainute de toate felurile, prosoape, paturici, etc. Asa am rezolvat problema cu hainutele.`

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

alina, valen e ok, a terminat cursurile si sta acasa cu sarah. si-a facut in sfarsit bagajul de spital si de-acum...cand o fi sa fie .este deja in saptamana 37. mai e putin.
bafta maine la dr!

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am notat ca trebuie camasa de noapte cu nasturi...la asta ma gandeam si eu dar nu stiam sigur. Acum ramane de vazut ce gasesc mai subtire, ca eu am DPN pe 27 iulie si ma astept sa fie sauna in spital atunci. Halatul este obligatoriu?
Pentru bebe hainutele le-am luat asa...dupa ochi. Tocmai body-uri nu i-am luat prea multe, si doar asta o sa ii mai iau. Intai sa vb cu dr sa o intreb care e practica la ei in spital.

28+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Oricum eu mi-am scos toate lucrurile de la Victor de 0-3 luni, dar pentru ca eu l-am nascut in dec. am multe mai groase.

Camasile de alaptat de la Rococo nu sunt cu mult mai scumpe decat altele( inclusiv cele din Obor, de ex.) dar fac toti banii.Au un material frumos si bun, cu floricele, si este mult mai confortabil sa alaptezi cu ele decat cu cele cu nasturi in fata.Eu am avut si asa si asa , iar acum o sa imi iau 2 de la Rococo de vara.

Cristina, si eu sunt fan Piciul, mai ales ca este unul langa mine si gasesti tot timpul ce iti trebuie.

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Doamne ce trece timpul...37 de saptamani!sa ne ti la curent!
eu cred ca deaia am si starea asta de agitatie ca ma duc maine la dr.sunt cam toanta dar de ce sa-i faci e de la hormoni...ce o sa fac cand nu voi mai putea da vina pe ei.
a nascut si cosmeticiana mea,aici in jurul meu teoretic s-a dat startul la nasteri!
alina toate 3 fetele!

acum o intrebare intrebatoare:pompa de muls de la avent am inteles ca e f buna,dar exista mai multe tipuri?sau ce cer,doar pompa de muls avent?

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La noi era toamna cand l-am nascut pe Vlad cu toate astea am avut toate body-urile cu maneca scurta si in continuare i-am cumparat numai cu maneca scurta, am preferat sa ii pun o salopeta peste daca era mai frig. Ca preferinta personala, am body-urile care se baga pe cap si se inchid cu capse intre picioare, am avut si unele romanesti parte peste parte de la rom...ceva dar dupa prima spalare s-au labartat cumplit si ca marca am folosit romanesti, de la Kara sau cele de la Mothercare sau Mark & Spencer care se labarteaza si ele dar mult mai grele.

De la Avent sunt 2 pompe, una manuala Isis si alta electrica Isis IQ, care are kitul de pompa manuala la care poti atasat si motoras. Eu zic ca e excelenta cea manuala, eu sunt trecuta prin faza cu mulsul adica am prestat vreo 3 luni ca nu vroia copilul de la san (o mare prostie as putea sa zic ca am facut dar daca tot am comis-o am prelungit laptele natural pana la 4 luni jumate). In principiu, e de folos cand ai vreo urgenta si nu ai cum sa lasi copilul acasa flamand. In rest ne mananca Anya de tite daca asa intaracam copilul

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

deni multam de info.eu in principal vreau sa o iau pt golirea sanilor,lisa mea nu va pupa biberonu' decat in cele mai extreme situatii.am io o fobie ca voi avea prea mult lapte.asa ca vreau sa o am acolo.
hainute habar nu am ce din toate cate ceva ma descurc eu dupa ce se naste.acum vreau mai mult sa iau paturica,lenjerie de pat deastea.bine nici pat nu am inca dar eu iau lenjeria inainte.

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput