Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Simo78 spune:
Mie doctorul mi-a spus ca trebuie sa calc hainutele tocmai din cauza acarienilor care se depun pe ele cand sunt puse la uscat....Acuma na, cate bordeie atatea obiceie, cum zic batranii...
De arsuri medicul mi-a zis ca pot sa iau Renni sau un echivalent, dar mare efect nu au pentru arsurile de sarcina, mai bine lapte sau cartofi cruzi, si zau ca merge, dar nu tine o vesnicie...
Simona
26+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
ilenutza spune:
Neata dragelor ( pe la pranz)!![]()
Aoleu, cat ati scris, 8 pagini!
Sa raspund lui andicu 

Sa-mi fie rusine mai ales ca si io sunt din Cta, propasita pe aci prin capitala de vreun an jumate!
ma duc sa mai citesc!
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Anya20 spune:
buna tuturor!
cristina ana, multumesc 
otim, din pacate nu stiu nici un pediatru in timisoara. insa am o colega din zona si o pot intreba.
brazuca, intrebai de camasi. dupa parerea mea, categoric cu nasturi in fata si sa se deschida cat mai larg la sani. ar fi foarte dificil sa iti pui camasa in cap atunci cand pui bebelusul la san
. iar pijamalele mie mi se par cam incomode, mai ales ca sunt caldurile alea mari la vara, iar cand trebuie sa mergi la toaleta e incomod sa-ti dai jos pantalonii, apoi sa-i pui...
andutzy, bine ati revenit!
aylin, eu la prima sarcina mi-am cumparat hainute pt bb incepand de la 26 sapt. asa ca mai ai timp 
gabi, ma bucur mult ca te simti bine. esti un exemplu pentru noi. 20 mai?...ce putin mai e! iti tinem pumnii 
Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
aylin_tarcan spune:
asa....care va sa zica. nu sunt singura care nu a cumparat nimic. insa eu nici nu cumpar pana cand or inrta zilele in sac. paranoia, ce sa ii faci!
madabout, iti tin eu companie mama, ca ramanem ultimele cu nascarea....
tensiunea.....andra, unde esti???????????????????
eu daca ascult radio romantic, unde sunt numai melodii vechi, e liniste si pace in burtca. i-o placea? despre ce cutiuta muzicala vorbiti? ca vreau si eu!
in schimb incepe razboiul in burtica de fiecare data cand mananc. eu ce sa inteleg???
anto, mamica draga, bine ca s-a linistit totul. tine-o cu regimul inca cateva zile. ai vazut ca ai ajuns deja in 31? mai e putin!
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
housepocket480 spune:
Buna
nici eu nu am cumparat nimic pt bb si nici pt mine...Noi am terminat zugraveala si ne-am comandat un nou dulap si pana nu soseste, nu am unde sa pun nici hainele mele, dar pe ale lui bb.dar recunosc ca trebuie sa ma mobilizez saptamana asta sau cealalta. Intrebare intrebatoare....Ce haine imi trebuie pt bb in spital (ca nu stiu ce haine sa cumpar). Nu as vrea sa cumpar o garderoba intreaga pt ca am auzit ca de obicei primesc de pe la toti vizitatorii, fie ca-ti trebuie fie ca nu. si as vrea sa cumpar numai un minim pt spital dar nu stiu ce anume....Poate ma ajutati si pe mine......
Referitor la cursuri, eu nu pot ca sa merg pt ca am colul scurtatsi doctorul a zi nu.....Dar vreau sa merg la alea Lamaze si asa ca maine merg la Giulesti la ora 9 ( nu stiu daca mai ma intalnesc si cu alte fete - Karligutza sau jadi) dar pe mine m-a programat la o sedinta de initiere cica ....sau testare....Nu stiu - voi vedea maine si va spun....
Hai ca va pup
29+
aylin_tarcan spune:
fratilor!!!!la muzica pentru bebelusi parca au dat turcii la mine in burta!!!!
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
Anto,
sa te simti mai bine. Mai e asa putin, nu dispera
.
Mie la maternitate mi-au zis sa calc hainele lui bb; dar nu de asta le calc, ci pentru ca arata mult mai bine calcate decit necalcate
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
oaana spune:
ANYA,merci pt.raspunsuri.
dar acu te mai intreb ceva...daca eu ma hotarasc sa merg cu bebele la un medic homeopat sa il tina sub observatie,si sa-i nu-i mai fac vaccinurile,ce se poate intampla,adica ceva grav ma refer?ca eu mai stiu o mamica care isi trateaza copilul homeopat,si nu i-a facut nici un vaccin,dar nu vreau sa fiu eu oaia neagra din Barlad care nu fece vaccinurile la copil.
FETELE DIN IASI,va rog frumos,un orl-ist bun in Iasi,puteti sa-mi spuneti?si stiti cand e targul de oale,stiu ca in iunie,dar nu stiu cand.
Fetele,vare discutati de camasa de noapte pt.spital,ideal e cu nasturi,va trebuie doar una,eu apoi am stat in pijamale,tot cu nasturi in fata.e cam complicat sa ridici bluza,si obosesti si nici pe bebe nu-l vezi bine,cel putin asa am avut eu.
GABIARAMA,mai ai un pic,nu?cand te vad asa curajoasa ,si luptatoare cu trei bebei,parca-mi vine si mie sa ma gandesc la al treilea,desi cred ca nu ti-a fost usor?ai avut ajutor in casa?
Sanatate burticutelor care stau in pat....ma bucur ca nu am probleme ca nu stiu ce as fi facut cu Iosua.Eu si acum il ridic in brate ,si are 13 kg...
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 28+
["http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/album/576460762390223360"]poze Iosua[/url]
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Simo78 spune:
Oana pune in prima paranteza patrata url= inaintea ghilimelelor
Simona
26+
Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
ghinetz spune:
quote:
FETELE DIN IASI,va rog frumos,un orl-ist bun in Iasi,puteti sa-mi spuneti?
Ca medic ORL-ist pentru copii e recunoscuta D-na Dr. Preda. Se spune ca ea a tratat toti copii - care sunt acum tineri in toata regula - aici, in iasi. Acum e la pensie, dar mai profeseaza la Cabinetele Mitropoliei, pe Stefan cel Mare. E draguta, e atenta. Nu da antibiotic dupa ureche...Astea-s chestiile care mi-au placut.
Ar mai fi la spitalul de Recuperare o echipa de ORL-isti tare buna, formata din Prof. Dr. Martu (Mārtzu) si Dr. Cozma. Martu e cel care a facut primul implant de timpan la Iasi. Cozma e mana lui dreapta. Cu Stefan am fost si la ei, l-a vazut si Profesorul, dar dr. Cozma s-a ocupat indeaproape. Un om extraordinar. Si un profesionist de exceptie. E cautat, in special, pentru audiometrii. Noi am fost cu vesnicele amigdalite pultacee.
Oana
28+
si Stefan-Vladimir
4ani+poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"