Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 30
lorinaoo1 spune:
Hello!
Lia uite 

pt optimismul de care debordezi si pt rezultatele bune la control 
Karligutza, Deni
sunteti de coma 

Ca tot vorbeam noi de esentze pe aici candva, ati face bani buni cu esentza tare de umor
Sa stiti ca sunt prima pe lista, da? ![]()
Karligutza, Nikole eu ce sa mai zic, ca stau la et IV si nu am lift in bloc. Deci pot spune cu mandrie ca fac sport zilnic urcand scarile 
Dar cada ma apuc sa fac niste exercitii usoare pt aripioare, stand intinsa pe pat, ma apuca niste contractii, dupa abia 10 ridicari de picior deja se intareste burtica
Raman deci la urcatul scarilor ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
ghinetz spune:
Azi am schimbat saptamana. Hai...ca nu mai e mult, desi parca as vrea sa mai dureze.
Imi cer scuzeca am fost cam "acida" la subiectul "prematuri"![]()
![]()
![]()

si 

daca am suparat pe cineva.
Anya mi-a placut de tine cu "premonitita". Aylin, sa dea Dumnezeu sa aiba Anya gura aurita. Iti doresc tot binele din lume. Si la prima vizita la Bucuresti sa ne vedem cu toatele cu copilasii undeva, intr-un parc (sau la un meci, de ce nu?!)
La mine vad ca isi fac de cap arsurile stomacale. E de jale. desi nu mananc mult si nici ceva ce sa nu poata fi digerat. Aseara am crezut ca cedez nervos. Am adormit cu greu pe la 3-4. Iar dimineata i-am spus sotului ca vreau si eu sa-mi zica medicul sa stau o sapt. in pat. Ei, acum stiu ca n-as vrea asa ceva, dar...Sotul are un examen sapt. viitoare si nu-mi poate fi mai deloc de ajutor acum. Sta la biblioteca si invata, ca acasa n-ar fi chip. Cat despre lucrarea mea...mi-e teama ca n-am sa o pot finaliza la timp.
Afara e frig si nu pot iesi cu Stefan la plimbare, mai ales ca e bolnav, asa ca e cam obositor sa ma joc mereu cu el prin casa. Si vorbeste asa muuuult! Dragul de el...sa-l vedeti cum se fataie pe langa mine acum. Cred ca striga "mama" de 100 de ori pe zi. Orice fraza la el incepe cu "mama". Dar ma pregatesc pentru cand or fi doi si atunci sa vezi distractie.
Simo, Lavinia, ce mai faceti? Nu venit la cafea azi? (eu am baut jumatate de cescuta, ca ieri am avut tensiunea 9/5. Si imi tiuiau urechile, o fi si de la vreme.
Gabiarama, nici eu nu am facut decat 4 eco. Din care una morfo la Iliev. Mai merg cred ca la doua, una tot la Iliev la inceputul lui iunie (32 sapt) si una la sfarsit cand vedem ce si cum...
Oana
28+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"