Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by jadi

Da da, am sa ii dau 50 de lei, i-am cheltuit de 5-6 ori pana acum!
Nu mergem la culcare?

Deni & Vlad & Tudor

eu am scris fara semne de punctuatie...
si era o virgula dupa paticut, sau (mai bine esprimata) fraza din mesajul meu anterior trebuia sa sune asa:

Cred ca vine si paticut caci ea a dat si avans la fosta intalnire.... !!!

fetele hai la culcare ca sunt

karligutza, sapt.32 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Intrebare tehnica pentru doamna dr... ma mananca sfarcurile, e normal? Pot sa le scarpin? Mi s-au bulbucat secretiile si nu umblu la ele ca stiu ca nu e bine!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

E simpatica foc doamna hook cum vrea ea sa imi explice frazele gramatical... lasa femeie, ca nu e musai sa inteleg . Dar nici nu ma supar ca e o vorba, prostul nu stie de gluma, el se supara !

Hai la culcare ca eu maine merg la servici desi dupa amiaza sper sa o tai de la servici la control si de acolo acasa sa trag un somn!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

pai cat de tare s-au bulbucat?
ca si eu am mici granule, mici mici mici, galbui, in centrul sfarcurilor, si eu le mai scot usurel cu unghiutele mele... nu ma doare, ca dupa dus sunt moi si se iau usooooooooooorr.... e grav si e o mare prostie ce fac?

oricum ele apar la loc... granulutzele respective...

Mergi la inceput

Am inteles acum, o sa incerc sa ma spal mai des .
LA CULCARE AM ZIS si sunt mai in varsta asa ca ar trebui sa ma asculti!

peseu: ne va explica Alina ce si cum, daca e bine sa umblam sau nu!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Am inteles acum, o sa incerc sa ma spal mai des .
LA CULCARE AM ZIS si sunt mai in varsta asa ca ar trebui sa ma asculti!

peseu: ne va explica Alina ce si cum, daca e bine sa umblam sau nu!

Deni & Vlad & Tudor

fraza 1: ok... la dus si apoi la culcare!
fraza 2: 'traiti! 'teles!
fraza 3: o pupam pe Alinutza ca ea ne invata numa' de bine! si astept curioasa lamuririle ca atunci cand ma punea bunica pe dupa soba sa tin capu' la cutie cand ea facea baie la pasa' caci la tzeara asa era iarna (in casa se facea baie, de la mic la mare!), iar eu mai trageam cu ochiu' ca nu intelegeam ce are de ascuns! ea de ce nu punea capu' la cutie cand ma spala pe mine mama?!

cred ca sunt beata de oboseala...

ps: "capu' la cutie" = EXPRESIE, asta ca sa exagerez cu explicatiile, nu de alta, dar altfel nu stiu sa inchei decat explicandu-ma sa vad daca macar eu am inteles!

gud nai'

si bafta maine la control!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

scarpinati-va fetelor daca aveti mancarimi in sfarcuri, ca dupa ce vine bb, o sa va scarpine el pana se ia pielea

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anya20

scarpinati-va fetelor, ca dupa ce vine bb o sa scarpine el pana se ia pielea

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

super

si noapte buna mami de Anya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

mai nene....bb meu avea peste un kil!!!!! si zau daca a preocupat pe cineva!!!! era "avort in desfasurare". asa se exprimau. mai rau ma enervez cand imi aduc aminte. mai ales ca o cunostinta de a mea, a "nascut" la 26 sapt si 800 grame, si bb traieste acum. face un an.

dar nu mai vreau sa ma gandesc. asa e in romania, si cu asta basta.

zicea o fata de la subiectul cu contractiile, ca prima sarcina a dus-o pana la 23 de saptamani, si fetita ei de 460 grame a trait 2 saptamani. pai nu e de discovery????????? fara niciun pic de rautate, va spun sincer, nu cred ca e posibil!!!!!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

este posibil sa fie salvat un copil la 23 de saptamani. A fost la stiri aici la noi un copil care s-a nascut la 23 de saptamani si mama l-a dus acasa. Deci copilul este ok. Punand la o parte nevoile speciale ale copilului, eu zic ca e o reusita a medicini moderne.

Noapte buna fetelor!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

28+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ce voie buna pe aiciKarligutza, pai m-am distrat si eu nitel; sotul meu nu e tocmai genul care sa faca surprize dar e o dulceata de baiat si pt. ca mi-a facut Olgutza pofta de intalniri azi ne-am dat si noi intalnire la 5 30. Este adevarat ca am fost cu Sarah la nisip dar tot intalnire s-a chemat.

Mergi la inceput