Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

N-am stiut mai Jadi ca sarcina le afecteaza pe toate femeile in locurile acelea. Eu credeam ca doar la nasterea naturala. Am observat eu dupa nastere ca m-am mai "rablagit" prin locurile alea si intr-adevar, de la exercitiile Kegel astea era mai bine, ca le-am practicat si eu citvea saptamani! Tare naspa de noi femeile, numai belele!!!!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu sunt disponibila, merg la servici dar de voie . Propuneti ce si cum si eu vin .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Hai ca poate ma mobilizez si organizez eu o iesire, ca tot nu am ce face toata ziua, dar peste vreo doua saptamani, sa trec si eu de pragul psihologic de 30 saptamani!

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Super, eu vin sa mananc

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vin si eu ca doar si mie mi s-o face foame pana atunci

karligutza, sapt.32 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Vine si paticut cred ca ea a dat si avans!!!

karligutza, sapt.32 si printesa din burtica

Mergi la inceput

Da da, am sa ii dau 50 de lei, i-am cheltuit de 5-6 ori pana acum!
Nu mergem la culcare?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

azi am fost la control cu d-ra...are in jur de 2100g, s-a intors cu capul in jos (desi nu ma mai asteptam si as fi preferat sa nu stea cu capul pe cicatricea uterina), dar e bine si asa. fluxurile sangvine pe vasele ombilicale sunt bune, insa placenta a mai "imbatranit" fata de ultima oara, este gradul 2 spre 3, ceea ce nu-mi place deloc. as vrea sa ajung macar la 38 de saptamani, dar vom vedea ce sanse sunt.spuneati voi ca vreti sa nasteti...eu as mai tine-o in burta inca 2-3 luni daca s-ar putea , ca tare dor o sa-mi fie de perioada asta de liniste si de miscarile ei. mai ales ca nu cred ca ma voi mai intalni vreodata cu senzatia asta...dar nu se stie...

si pe mine ma doare burta noaptea uneori chiar tare, mai am contractii...dar cel mai tare ma "omoara" spatele. simt uneori ca se rupe. a, iar cand o car pe anya mai mult in brate sau daca ma agit cu treaba, am mari dureri "sub burta", ca sa exprim plastic

apropo de controlul pe masa...nu am facut nici unul sarcina asta, dar nu regret, ca e tare neplacut. data trecuta ma vedea si ecografic si pe masa, inca de la 5 luni.

oanaaa, cred ca "storsul" sanilor inseamna mulsul, nu? ca sa nu faci furia laptelui se pune copilul cat mai des la san. gurita lui goleste cel mai bine sanul si impiedica inflamarea lui. mulsul este indicat daca sanii raman tari si durerosi si dupa ce bb suge si trebuie scos laptele, pentru a evita problemele. asta e valabil in primele zile, cand secretia lactata la unele femei este f abundenta si depaseste cu mult cererea bebelusului. nu toate mamicile au asa cantitati impresionante, depinde de fiecare. oricum, in timp se regleaza si cantitatea care se secreta este egala cu cea pe care o suge bb.

olguttza, ce sot microbist...daca tinea cu steaua l-as fi apreciat si mai mult.... oricum, bravo lui, a fost original.
vad ca le-ai starnit pe fete pe aici. mi-am imaginat-o si pe jadi pe stadion, ca tot se oferea ea sa mearga...si macar ai mai scos-o pe valen cu nasul din treburi...ca naste maine-poimaine si iar nu are timp sa ne mai scris

am sa fac cateva precizari legate de legile de la noi (nu stiu daca sunt valabile si in afara), pentru ca am citit postarea ta aylin,cum ca nici un dr nu va numi nastere sub 30 saptamani de gestatie. nu intru in amanunte, desi am vazut copii recuperati, care au fost resuscitati si ingrijiti chiar daca erau nascuti la 26 saptamani. putini din ei ies ok la final si am vazut destule mamici care nu i-au mai dorit dupa ce au vazut cum aratau copilasii lor prematuri de care "s-a tras" luni intregi. si asta doare rau si e de neinteles. dar revenind la legi, sub 1000g si sub 28 de saptamani, orice nastere se considera avort. cu toate astea, se incearca salvarea bebelusilor, acolo unde au personal capabil si aparatura.
nu vreau sa te supere postarea mea, ca ai trecut prin multe si chiar as vrea doar sa te incurajez. de aceea nici nu sunt de acord cu generalizarile...nu e peste tot asa, nici chiar in romania.

asta insa e doar o discutie. tu vei avea o fetita grasuta si frumoasa, nascuta la termen, cu apgar 10, 3300g si 50cm. nu ca as fi mama-omida, dar o sa vezi ca nu m-am inselat.

anto, pupici.

vreau si eu la intalnireee!!! dar mai repede, ca poate nasc curand

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Olgutzza, sa-ti dea D-zeu sanatate! deja imi pierdusem sperantele sa mai gasesc ceva despre dr Edu! Mie pana una alta mi se pare ok, dar deja ma intrebam daca cumva el nu a avut alta meserie pana acum de nu a scris nimeni nimic despre el . Voi scrie eu insa si sper ca lucruri bune dupa ce voi naste piticu'mic. oricum inca o data iti multumesc din inima!

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Asta explicam si eu doamnei hook ca nu mai merge sa ne intalnim pe 1-2 iunie ca nu se stie cum nastem si care ma grabeam sa nasc inaintea ta, e posibil sa nastem la rand!

Eu le zic de acum fetelor, maine ma duc la control dar simt ca am depasit pragul de 32 de saptamani, doresc sa nasc la 38 dar sunt pregatita pentru orice. De acum nu mai conteaza! Creste bine si afara desi creste bine si inauntru .

Acum mergem la culcare?

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput