Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 24
ilenutza spune:
Cristina, ai dreptate, Ayumi a fost cu mine la odisee, resp. bebelusi de nov_dec_2005.
Aylin, cu dr. Constantinescu ai pierdut copilul?
O sa il intreb vineri cand merg la control cum procedeaza cu copii< de 30 de sapt. Si o sao intreb si pe dr. lui V. care este neonatolog tot la Municipal.
Imi pare rau fetelor ca ati trecut prin asa experiente dureroase
Mingea aia o aveau pe catalogul de quelle si costa destul de putin.Bine ca nu am luat-o ca oricum nu o foloseam
.
Ile
31 si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
liadorian spune:
Mama samurailor, ma bucur mulr ca bebika e voinicutz si fotogenic!
Doar e fratele lui Kenta, nu?
Oana, multa sanatate lui Stefan! Si tie, multa energie si pofta buna la bunatatile pe care le gatesti! Hormonei sau nu, si eu mai simt nevoia sa ma rasfete cineva cate un pic, asa ca nu avem de ce sa ne simtim vinovate!
Aylin, 

! Prietenii stiu de ce! (Dar berea o bem dupa ce nastem la termen si fara complicatii!)
Noi tocmai ne-am intors de la gine, topaind de bucurie (eh, numai metaforic vorbind, ca in rest - pas de batranica...) Colul ebun, rezista eroic la ce minuni mai au loc prin burta mea, gine a fost minunat de draguta sai nici nu m-a mai chinuit pe masa asa de rau ca data trecuta, cand am sangerat de-a dreptul. Urmatorul control peste 2 saptamani si ... de-am tine-o tot asa! Zilele astea am fost relativ vioaie si uite ca nu s-a intamplat cini o nenorocire!
Problema (daca se poate numi problema) e ca trebuie sa-mi caut imunoglobulina antiD si sa-mi fac vaccinul daca si dozarea de maine pentru anticporpi antiRh iese ok. Ne va usca de bani toata distractia asta, dar pentru Miruna, totul merita!
Acum ma duc sa infulec ceva! Mi-a dat iesirea asta din casa o pofta de mancare...
Lia
S28
Miruna Demetra
jadi spune:
Am terminat si eu ostilitatile de seara, am culcat copilul si tzop un pic de forum inainte de somn!
Aylin si Cristina, experientele au fost total neplacute dar o s avedeti ca de data asta nu aveti de ce sa va temeti.
Nikole de azi eu am inceput sedintele de gym, la spitalul unde nasc, acasa nu e nici un rost sa fac asa in plus e bine ca ne si verifica cineva la ele. Facem si exercitii kegel, alea mi se par destul de dificile, sa va povesteasca Karligutza cu facea azi liniute
. Eu sper sa ma lase durerea de noada si parca azi m-am simtit mai bine dupa 1 ore de diverse exercitii, bicicleta si stepper!
Ilenutza mingea aia e fantastica si cel mai ieftin o gasesti la quelle, cele de la kettler sunt in jur de 2 milioane.
Deni &
Vlad & Tudor
jadi spune:
Eu as manca ceva bun in sensul de ceva dulce si nu am nimic prin casa... uf uf uf!
Deni &
Vlad & Tudor
andicu spune:
Fetelor, ma bucur ca sunteti asa harnicutze si active! de mine mi-e rusine, ca am zile cand nici nu ies din casa! singura miscare pe care o fac e de la parter la etaj!
chestia e ca n-am chef sa ies singura ( si nici unde ca stau intr-un cartier de case) si nici nu pot circula prea mult ca ma doare spatele imediat!
Cu alte cuvinte: nu mai stiu cine si-a mai luat mobila pt bebe de la Baby Design...ati comandat si comoda de schimbat? si daca da, a venit si cu salteluta de schimbat sau nu? ca eu n-am si intelesesem cand am intrebat ca acea comoda vine cu tot cu salteluta! 
Andicu
31+
Filip Cristian Poze noi de 01 mai
karligutza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Era o sceneta pe timpu lui ceashca la spectacolele de vara si era cum agati o femeie sa iti devina gagica, o aluna, o ciocolata, un trandafir si o duci la teatru. Dupa ce se insoara cu ea, ce alune, semintzele nu sunt bune? ciocolata? da o vata pe batz ce are? trandafir? da o floare din rondul de flori ce are? teatru zici? dar cinema in aer liber ce are?
Asa si noi astea hatranite de casnicie, ce kil de mere, bine ca vine acasa.
Deni &
Vlad & Tudor
bai mai pis pe mine de ras!!!!

si credeam ca numa' ieri am facut falci de la ras, dar acum am sa mai pun un kilogram numai din cauza voastra!
karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica
karligutza spune:
quote:
Originally posted by valen
jadi, sigur era o sceneta de pe timpu lu' ceasca?...ca parca prea spui de la mine din casa
Gata, am ras sufiecient pt. azi. Daca afla domnu' sot ce imagine i-am creat pe aici o sa fie vai si amar de tineretele mele, alea care au mai ramas. Ma duc la treaba, sa aveti o zi frumoasa!
bai m-ati terminat... mai rad mult aici? aoleo falcutili meli!!!
cum adica parca ar fi de la tine din casa?

karligutza,
sapt.32
si printesa din burtica
cristina_ana spune:
Mai Jadi, da' daca tot nasti cu cezariana, ce te mai chinuiesti tu cu exercitiile Kegel alea, ca nu te ajuta la nimic! Inteleg sa le facem noi, astea care o sa ne scoatem ochii sa-l scoatem prin "gaura cheii", desi asa cum spunea si Nikole, eu nici 10 nu pot face ca obosesc groaznic si ma mai apuca si contractiile. Asa ca le las dupa nastere, daca mi-o mai arde de asa ceva!
Si apropo de ceva dulce, eu am frigiderul plin de budinca din aia de la Danette, de ciocolata cu frisca pe deasupra. Ma gandesc eu ca nu ingrasa asa de tare ca o prajitura sau o ciocolata, si imi si fac pofta de dulce.
Ilenutza, cum e cu mingea asta, ca eu nu stiu de asa ceva? Ajuta la o nastere mai usoara, sau ce?
Hai ca ma duc iarasi la serialele mele. Noroc cu ele, ca altfel ma urcam pe pereti toata ziua. Ma uit in paralel si la Grey's si la Prison Break. 2 episoade la unul, doua la altul. 
Cristina,
27+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
jadi spune:
Hehe Cristina ma chinui si eu ca sunt sadica din fire
.
Asa am intrebat si eu la prima sarcina, la ce imi folosesc mie exercitiile kegel daca nu nasc natural si mi s-a raspuns ca gresesc enorm... aceste exercitii se recomanda la toate tipurile de sarcina pentru intarirea muschilor perineului si vaginului dar si pentru sfincter. Greutatea sarcinii afecteaza acesti muschi la toata lumea si chiar nu ar fi frumos sa raman o pishacioasa si bashinoasa dupa sarcina
.
Deni &
Vlad & Tudor
cristina_ana spune:
Mai fetelor, voi va mai intilniti? Ca am si eu chef sa mai ies din casa,si ma gandesc ca la un restaurant sau la o terasa pe undeva, n-o fi chiar asa de grav daca merg. EU data trecuta nu am putut veni, ca plecam zilnic de la serviciu dupa 18.30, dar acum parca-parca as risca sa mai ies din casa!
Cristina,
27+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE