Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Cam asa cred si eu. Cu siguranta aparatura de ultima ora poate ajuta unii prematuri sa traiasca dar eu zic ccc ca depinde mult de cat de pregatit este bebelusul sa traiasca. Anya este intr-adevar un exemplu in acest sens, s-a nascut la 28 saptamani, a cantarit 750 g (asa e anya,nu?)si uite ca nu a avut nici o problema ulterior; ce aparatura exista atunci? imi inchipui ca sunt si prematuri care se nasc la 30 saptamani si care nu supravietuiesc cu toata aparatura de ultim ragnet. Nu vorbesc de cazurile in care se poate interveni dar acest lucru nu se intampla. Haideti sa nu ne mai gandim la asta.Aylin, imi pare rau pt asa o experienta; de data asta va fi cu siguranta bine. Eu tin tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Aylin, ai trecut printr-o experienta ingrozitoare care te-a marcat. Incearca totusi sa nu te mai gandesti acum la asta pentru ca esti din nou insarcinata si de data asta trebuie sa fie bine. Conteaza foarte mult si psihicul tau.
Cat despre medicii ginecologi te rog nu mai generaliza. Se intampla nenorociri peste tot, dar nu este o regula ca ginecologii sa se uite la noi ca la niste animale care fata. Nu-mi place sa cred asta. Si chiar nu este asa.

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

asa , valen. oricum, e un lucru stiut ca fetitelor li se matureaza plamanii inainte baieteilor. de aia fetitele au sanse de supravietuire mai mari inainte de 7 luni.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Doamne, Aylin, mi s-a facut rau cind am citit ce ai scris. Deci ei chiar nu incearca sa faca nimic!!!! Oricum, cred ca politica spitalului este de vina, nu neaparat a doctorului cu care ai nascut. Nu stiu, probabil nu au suficienta aparatura pentru a face fata la toti prematurii si atunci ii "selecteaza" cumva. Poate daca sotul tau ar fi facut scandal s-ar fi putut face ceva, dar oricum e mai bine sa nu te mai gandesti, pentru ca altfel innebunesti.
Eu cind m-am dus la Municipal de urgenta intr-o dumincia dimineata si i-am zis medicului de garda ca nu-mi mai misca copilul de 24 ore si vreau o ecografie, ala nici nu m-a bagat in seama. Nici macar in cabinet nu m-a bagat, disucta cu mine pe hol, m-a trimis acasa pe motiv ca duminica nu se fac ecografii in spital si mi-a dat de inteles si ca sunt cam deplasata ca ma agit asa de tare doar ca nu mi-a miscat copilul 1 zi. Abia la insistentele mele a binevoit sa ma trimita totusi la ecografie (deci se facea si duminica), dar mi-a sugerat inainte sa-i dau ceva ecografistei. Si din nefericire nu ma inselasem, bebele meu murise de 24 ore. Nu stiu cum il chema pe doctorul respectiv. Totusi, tin sa precizez ca restul personalului s-a purtat extrem de frumos cu mine cit am stat internata, 4 zile, de la asistente pana la doctori, fara sa le dau nici un ban, deci sunt oameni si oameni.

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

lachione, eu vorbesc de un doctor necunoscut, care te vede pentru prima data in spital. cat interes pune. nu vorbesc de doctorul care te urmareste. am patit-o cu prea multi din pacate. cei care nu sunt asa sunt exceptii. cred ca devin asa pentru ca vad prea multe zi de zi, luna de luna, an de an.

dar in fine, cred ca ar fi bine sa schimbam subiectul. cu ceva mai placut. gata cu relele. cu binele la atac!!!!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gata fetelor, hai sa inchidem subiectul!!!!!! Ne-am descarcat si eu si Aylin, dar ajunge. Sa revenim la lucruri frumoase.
Am ratat mai devreme discutia cu surprizele sotilor, ca am dormit, da' ce-am mai ris cind am citit. Olgutzza, ai un sot de belea! (adica super!!!)

Cristina, 27+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

nu stiu ce sa mai zic, cristina. cum spuneam, s-a numit avort. si poate doar daca racnea copilul s-ar fi facut ceva. altfel, avorturi si cu asta basta. next. pe niciun doctor nu vei auzi sa numeasca nastere inainte de 30 de saptamani.

iar aia cu ecografia la tine....strigator la cer, nu alta! dar mai bine nu mai povestesc. ca e horror daca intru in detalii! si nu ne face bine la psihic. punct si de la capat cu speranta si credinta!

ne auzim maine vesele, voioase si optimiste. discutand de carut, hainute si alte cele. la care chiar daca nu ma prea bag, dar urmaresc. nu promit ca bag la cap, dar m-oti ajuta voi la nevoie.

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Pe mine ma suna japonika sa ma intrebe ce sa ia.
S eu il tot pun sa care multe si marunte pana akasa :)))
Da,imi cumpara numa can is gravida hihihii

Samurai-lady 27 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Andutzy, uite ca, rasfoind forumu la subiectele care ne macina, gasii pareri despre dr. Edu, despre intrebai cu atata ardoare acu ceva vreme:

buna fetele,
ca sa raspund la intrebarea nou-venitei simonik80,am nascut pe 28.09.2006 la caritas o splendoare de fetita cu ajutorul dr.Edu Antoine...dupa cum am spus in mesajul anterior,nasterea a decurs foarte bine,am nascut normal,foarte repede...chiar daca esti pregatita psihic si fizic foarte importanta este comunicarea cu doctorul,asa ca trebuie sa gasesti pe cineva de incredere...eu am fost foarte multumita si daca o sa mai fac un alt bebe tot la aceeasi persoana m-as duce.
Ptr.Dr.Edu-nota 10,pentru asistentele care au asistat la nasterea fetitei mele-nota 10.
Iti doresc succes si daca vrei si alte informatii trimite-mi un e-mail.

Post-ul apartinei mamicii Pica28 si-l gasesti pe pagina asta.

si-acu, sa ma bag si io la subiect: nu se poate generaliza, intr-adevar, desi vad ca suntem destule p-aci cu experiente neplacute la municipal...mie, ce-i drept, data trecuta mi se oprise sarcina din evolutie la 8 sapt., iar dr. care m-a preluat (desi era sambata, deci tot wknd) s-a purtat onorabil pana la un moment dat, as putea spune, desi era rezidenta - lucru pe care l-am aflat mult dupa aia. ca in urma chiuretajului strong pe care mi l-a facut m-am trezit cu o sinechie uterina de toata frumusetea, de n-am avut ciclu 5 luni dupa aia, asta e alta poveste. si ca in rastimpu asta n-a fost in stare sa-mi explice ce se intampla si nu stia ce anume trebuie sa-mi faca, iarasi e alta treaba. ca sa nu mai spun despre prostia si incapatanarea mea de a nu schimba medicu, decat cand imi ajunsese cutitu la os, adica dupa 5 luni...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor, voi mergeti la cursuri de prenatale?
Sau acasa, faceti gimnastica speciala ptr gravide?Ma refer la acele exercitii pentru travaliu si pentru nastere.
Am incercat eu astazi sa ma misc "dupa carte" dar nu-mi iese nimic, ma trec toate caldurile si ma las pagubasa!
plus ca nu am mingea aia minunata....mare si rotunda!
La fel si renumitele exercitii Kegel, ma obosesc fantastic, nici 10 nu pot face!
urcatul scarilor la fel...ajung la et 1 si ma razgandesc, caut liftul pana la etajul3
Cu alte cuvinte sedentarismul asta e tare dulce...
Cum e...chiar or ajuta intr-atat?macar sa stiu ,imi fac iar curaj sau ma las in voia ulterioarelor dureri?!?

28+
vacanta Brasil
foto burtik

Mergi la inceput