Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Aylin s-a intamplat ceva cu tine????
Saptamanile nu le stiu dar stiu ca era vorba de o negresa din America de Sud parca, care a nascut o fetita "cat un stilou" exact asa s-au exprimat la stiri care cantarea 500 si ceva de grame. Si a supravietuit. Monitorizata permanent, bineinteles.

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Buna fetelor, mai intru si eu din an in paste... Mai pierd cate ceva din ce scrieti, mai recuperez. Si uite asa!

Capul sus pentru cele care se simt rau si au ceva probleme, mult nu mai este, si deja pragul critic a cam fost depasit de toate mamicile de aici (eu tin minte ca 23 de saptamani avea copilul acela..stiu ca si eu eram socata). Apropos, acum 10 ani in Israel o cunostinta de-a unei cunostinte a nascut prematur in luna a 6a o bebelusa de 630 grame. Copila are 10 ani acum, este perfect normala si desi nu e prima din clasa este prima ca talent la muzica si dans. (asta asa, ca fapt divers, ca m-a socat pe mine).

Am si eu o intrebare la voi. Voua vi se umfla picioarele? Retineti apa? Eu am inceput de vreo saptamana sa retin apa, am zile in care vad cum am umflate atat gleznele cat si de la genunchi in sus pe pulpe... e f urat, ca celulita, si ma simt greoaie. Se si inrosesc sau se invinetesc. Nu stiu ce sa fac sa nu se mai umfle, stiu ca nu avem voie sa luam nimic, nici macar ceaiuri diuretice. Dar ce putem face?

Bine ca nu am tensiune mare, ca altfel intram in panica rau de tot, si asa imi vine sa plang de fiecare data cand se umfla si le vad asa...

Voi ce faceti in astfel de situatii?

sapt. 24 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Witchy, singura solutie e sa mananci fara sare. Si eu ma confrunt cu problema asta de vreo luna jumate si de vreo 2 saptamani mananc total fara sare si nu ma mai umflu, ba mai mult am scazut si la cantar. Eu aveam si tensiunea mare si luam si mult in greutate iar picioarele erau exact cum le-ai descris tu.

lachi 25+ Karina Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

fetelor!!!
Nu am mai intrat de mult ca sunt cam agitata la servici,muncesc pe rupte.
Aylin_tarcan,era vorba despre o negresa care nascuse o fetitza de 22 saptamani si despre care initial se crezuse ca nu va supravietui si ca va ramane cu diverse probleme neurologice. Dar...n-a fost asa...prin efortul doctorilor a plecat acasa bine merci.
Alina.a ,sa ne zici cum a fost la doctor ... parca am inteles ca te duci sa-l vizitezi....sau ma lasa pe mine neuronu' ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Da, da, si eu am vazut acum ca am cu 3 kg mai mult ca acum 2 zile, si SIGUR e de la apa din organism. Se vede cu ochiul liber ca e tesutul umflat, si sigur de acolo diferenta de greutate.

sapt. 24 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

fetelor, scumpelor, nu, nu s-a intamplat nimic cu mine. sunt bine. stati sa citesc ce ati scris, ca nu am apucat sa vad decat ca v-ati ingrijorat si am vrut repede sa va linistesc. multi multi

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

fara sare si ca sa fii linistita, sumar de urina si urocultura sa vezi cum stai cu albuminele. Si eu ma umflu, mananc relativ nesarat dar atarn cu picioarele pe scaun la servici si atunci tot ma umflu.
Dar mult mai putin ca la prima sarcina, acum dimineata imi vad si gleznele .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

uite mai jos un link, sper sa fie stirea pe care o cauti.sa ne spui daca s-a intamplat ceva.http://abcnews.go.com/GMA/Health/story?id=2888874&page=1

Mergi la inceput

mai nene....bb meu avea peste un kil!!!!! si zau daca a preocupat pe cineva!!!! era "avort in desfasurare". asa se exprimau. mai rau ma enervez cand imi aduc aminte. mai ales ca o cunostinta de a mea, a "nascut" la 26 sapt si 800 grame, si bb traieste acum. face un an.

dar nu mai vreau sa ma gandesc. asa e in romania, si cu asta basta.

zicea o fata de la subiectul cu contractiile, ca prima sarcina a dus-o pana la 23 de saptamani, si fetita ei de 460 grame a trait 2 saptamani. pai nu e de discovery????????? fara niciun pic de rautate, va spun sincer, nu cred ca e posibil!!!!!

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

valen sa ne traiesti!!!!! asta era. pe mine nu m-a dus capul cum sa caut sa o gasesc. sarumana!!!

trebuie sa ma desochez

Aylin, 25+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput