Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 20
olguttza spune:
quote:
Originally posted by i_ulia
foarte tare!!! asta da intalnire originala!chiar mai bine decat un kil de mere, nu?!
pai, cam fu obligat sa-mi ia si-un kil de fructe (mere si banane), caci intraram de la 6 pe stadion si meciu incepea la 8 si se termina la 10.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
jadi spune:
Era o sceneta pe timpu lui ceashca la spectacolele de vara si era cum agati o femeie sa iti devina gagica, o aluna, o ciocolata, un trandafir si o duci la teatru. Dupa ce se insoara cu ea, ce alune, semintzele nu sunt bune? ciocolata? da o vata pe batz ce are? trandafir? da o floare din rondul de flori ce are? teatru zici? dar cinema in aer liber ce are?
Asa si noi astea hatranite de casnicie, ce kil de mere, bine ca vine acasa
.
Deni &
Vlad & Tudor
mioara2004 spune:
Olguttza ai fost la meci? Eu l-am vazut de acasa...Ce sa va spun inainte fotbalul ma lasa cam rece, participam la vizionare de meciuri din politete...Acum de cand am un baietel in mine, am devenit brusc interesata, stiu clasamentul, urmaresc comentariile la TV si il tin la curent pe sotu' si ma uit la meciuri; si binenteles am tinut cu CFR
...
Acum m-am intors de la dra de familie. Mi-a dat concediul pentru mai. Si mi-a dat vaccinul antitetanos. Am incercat sa scot o explicatie de la ea, de ce se recomanda? Mi-a raspuns " In ultimii 5 ani nu l-ai facut si acum poti sa nasti linistita acasa, cine stie cu ce o sa tai cordonul.." NO COMMENT.
Inca ceva: stiti ca azi a venit la Cluj Basescu?.E plin de politie prin centru...Am trecut prin piata unde s-a amenajat tribuna, erau maxim 200 de persoane; Dar in drum spre casa am vazut ca veneau intariri, nu exagerez, am numarat cel putin 30 de autocare cu numere din toata tara pline de sustinatori.
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
32+
Doru Andrei
olguttza spune:
quote:
Originally posted by jadi
Asa si noi astea hatranite de casnicie, ce kil de mere, bine ca vine acasa.
asa mi-a raspuns al meu odata, cand l-am luat la rost c-a venit cu mana-n...unde-o tzin si-ai vostri.
Mioara, tu macar ai o scuza, ca ai un baiat in burtica...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">
29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
valen spune:
jadi, sigur era o sceneta de pe timpu lu' ceasca?...ca parca prea spui de la mine din casa

Gata, am ras sufiecient pt. azi. Daca afla domnu' sot ce imagine i-am creat pe aici o sa fie vai si amar de tineretele mele, alea care au mai ramas. Ma duc la treaba, sa aveti o zi frumoasa!
jadi spune:
Eu asa imi amintesc ca am fost la teatru de vara din Braila si au cantat unii si am ramas cu sceneta in cap! Ce sa mai zic de al meu sotz, un finutz clasa I, la prima sarcina parea mai interesat, acum nici sa pipaie burta, in schimb stiu ca in adancul sufletului sau e un baiat bun
.
Deni &
Vlad & Tudor
mioara2004 spune:
i_ulia la Cluj au fost ceva festivitati de 9 mai, s-au dat baloane cu UE, dar dimineata, acum e campania pentru Basescu..![]()
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
32+
Doru Andrei
aylin_tarcan spune:
fetelor, care isi mai aminteste....demult demult, in vremuri demult apuse, am discutat noi despre o stire, de un bb nascut la putine saptamani, si sub un kil, undeva in america cred. s-a pus si un link cu articolul din ziar.....cum pot sa aflu exact cate sapt avea bb si cate grame? cine isi mai aduce aminte, sau un link, sau ceva....ca am un soc....
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
mamii spune:
aylin nu shtiu sigur dak e vorba de aceeashi shtire dar imi amintesc k park o negresa nascuse o fetitza la 27 de saptamani ( acu pot sa greshesc nu mai imi amintesc bine)si articolul a aparut in libertatea si in newsletter 9am.