Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

olgutza, ne plac suspansul, senzatiile tari ...

Glumeam; acuma serios, nu am nici cea mai mica idee, spune-ne tu. oricum, e dragut din partea lui.

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Olguttza, da' cand ne scrii de surpriza sa ne zici si de cati ani sunteti casatoriti, ca sa ne explicam si noi cum de-ti mai da intalnire. Incercam acum sa-mi amintesc cand m-am intalnit ultima data cu sotul meu, doar noi doi asa, fara catel, fara purcel...inca ma mai gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by i_ulia
daca v-ati intalnit la stefan cel mare... la mama?

nu, as fi vrut io!

ai ca s-a epuizat si cea de-a treia incercare...

deci, aseara, am fost la meciu dinamo - cfr cluj adica, da, pe stadion! si inca, un stadion plin! in 30 de ani nu mi-a calcat picioru p-acolo, ete ca m-a "surprins" consortu ieri... misto experienta, ce sa zic?! am impresionat pana si jandarmii, care mi-au dat voie cu sticla de plastic de 2 l de apa. sotu mi-a promis c-o sa mai mergem si la ultimu meci a lu dinamo, cand se sarbatoreste castigarea campionatului. el tot spera sa-l puna nash pe rednic, daca m-or apuca durerile facerii p-acolo, c-o sa fie p-aproape.
nu pot sa va spun ce suturi la ficatzi am primit de la fii'mea in primele 15-20 de min. ale meciului, cand incepuse galeria sa se dezlantuie... saraca, s-a razbunat si ea cum a putut pe mama ei denaturata...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Olgutza daca stiam ca mergi pe stadion te invitam pe la mine, ca stau la 10 minute... nici sa ma fi batut si nu banuiam unde ai fost!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valen

Olguttza, da' cand ne scrii de surpriza sa ne zici si de cati ani sunteti casatoriti, ca sa ne explicam si noi cum de-ti mai da intalnire. Incercam acum sa-mi amintesc cand m-am intalnit ultima data cu sotul meu, doar noi doi asa, fara catel, fara purcel...inca ma mai gandesc.

suntem impreuna de 4 ani si cu acte de 3, da n-are nicio relevantza asta, te asigur!!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Olgutza eu cred ca te-a dus intr-un magazin maaare cu hainute si alte lucruri pt copii ca sa va faceti "plinul", dar s-ar putea sa gresesc
Gata, au trecut 3 incercari, hai spune-ne ca murim de invidie pana aflam

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

Mergi la inceput

Deni, ete ca nici io nu banuiam unde are de gand sa ma duca...
multzam de invitatzie, poate data viitoare...peste 3 etape.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Am raspuns cam tarziu...

La meci, la asta chiar nu m-as fi gandit nici in ruptul capului N-am calcat pe stadion decat gol (aveam noi un preten care lucra acolo), asa, sa vad si eu cum arata

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Originally posted by i_ulia
daca v-ati intalnit la stefan cel mare... la mama?

deci, aseara, am fost la meciu dinamo - cfr cluj adica, da, pe stadion!

foarte tare!!! asta da intalnire originala! chiar mai bine decat un kil de mere, nu?!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

in alta ordine de idei, hai ma fetelor, in afara de ioana nu sarbatoreste nimeni ziua europei? ca proaspeti membri de uniune? nttt... rushinik...

pe mine ma distreaza tare subiectul asta si imi aduc aminte ca acum 2 ani parca am avut chiar liber de la stat pe 9 mai. astazi doar fanfara militara! prin alte tari mai de la vest se intampla ceva deosebit de 9 mai?

26+

Mergi la inceput