Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele,am fost si noi ieri la eco 4D.
A fost asa de frunossss,l-am vazut pe bebika baietel,fatza,manutele:
tot le miska,inchidea si deschidea pumnii,isi misca picioarele,se stramba.Ma uit la dvd-ul scris de doctor cred ca de 3 ori pe zi.
Avem 1200 gr estimate la 27 sapt.,asta nu stiu cum e,dar si Kenta avea 1300 gr la 28 sapt,io zic ca-i bine,nu ?

Va pupilesc,mergem la nanika.

Samurai-lady 27 weeks si Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Lucruri bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Nu ma intrebati de ce, dar eu m-am apucat de bucatarit! Am un chef nebun sa fac tot felul de bunatati. Am mai vazut pe aici pe forum niste retete si...abia astept sa-mi cumpar ce-mi trebuie!

Stefan tot bolnav e, asa ca trebuie sa stau cu el. Deci...nu mai pot lucra, nu mai pot citi. (poate de asta stau mai mult prin bucatarie)

Azi noapte am avut cel mai groaznic carcel de pana acum. Cand tocmai voiam sa ma laud ca zilele astea, cat a fost nevoie sa dorm cu Stefan am dormit mai bine (desi e un paradox, dorm cu el, in patul lui si nu am loc nici sa ma intorc). In rest...tensiune mica, picioare umflate, un buric foarte proeminent si oboseala cat cuprinde. A! Uitasem. La mine abia acum au inceput poftele. Sunt justificate si acum sau doar la inceput de sarcina? Nu sunt pofte propriu-zis, de ceva anume, ci pofte de ceva buuuuun. (Si nu va spun ce dezamagita sunt cand vine sotul fara NIMIC seara acasa. Da NIMIC!!!! Macar o placintica ceva, un compot...Uneori ma suna si ma intreaba daca mai am chef sa ia ceva, dar nu va spun ca eu tare as vrea sa ia asa, de la el, de drag si grija pentru mine. si daca nu o face...of, ce dezamagita sunt. O fi de la hormoni, nu? Ca nu prea-mi sta in fire sa ma pisicesc. Desi mi-am propus sarcina asta sa ma alint muuult, dar...)

Oana 28+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiCamelia spune:

Buna, umflatelelor! Sunt si eu pe lista ..Uraaaa! Tare mi's fudula!
Plec la Bucuresti, acasa la barbat... casa mi-e cu fundu in sus, zugravit, lacuit, vopsit. Ma asteapta sigur o saptamana de stat la soacra... de ce mi-era teama nu scap. As vrea sa stau pe capu lu' iubitel dar, nu e loc,cica nici sa pun fundu' jos, si miroase a var, vopsele. Plec cu trenul. Uff! Fac 4 ore. Daca ma vad bine in Gara de Nord sigur duc pana la termen sarcina. Iau un nospa inainte preventiv. Multumesc ca mi-ati raspuns, dragi moderatori!
A! Stiati ca la Romedica, adica la Romexpo este o firma care face in perioada expozitiei eco 4D gratuite? Eu am incercat sa ma programez dar au spus ca e lista deja full.... mi-au zis totusi sa trec pe acolo poate imi pot oferi 5 minute. Tare as vrea sa-l mai vad pe bebe inca o data tridimensional. Sanatate tuturor!

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Drum bun, Camelia. Spor la zugraveala consortului, sa va faca cuib frumos.

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Ilenuta, merci frumos.Antoanela, bafta multa acolo la tine. Esti de apreciat ca desi ai un copil mic si sarcina mai greu de dus, nu te plangi niciodata. Uite din cauza fetelor ca tine nu mai avem noi loc sa ne vaitam ca ne e greu.Ghinet, si eu poftesc inca de la inceputul sarcinii la ceva ff bun, nu stiu ce, dar sa fie ceva nemaivazut pana acum. Si la fel fac si eu cu sotu, daca nu cumpara nimic, ca de ce n-a luat si el macar un mar, daca ia mere, pai da, ca toata ziua mere, daca mai intarzie la cumparaturi, pai da, ca eu stau toata ziua singura in casa iar el casca ochii aiurea prin magazine; daca vine repede, ca de ce vine cu mana goala si tot asa de 8 luni. Uite ca nasc maine poimaine si tot nu am gasit mancarea aia minune, dar ma mai rasfat si eu cat mai pot, ca de luna viitoare nu mai am motive sa fac mofturi.

Mergi la inceput

Ioana, mersi frumos, .
Esti mortala cu email-ul trimis autorului .

Ilenutza, Samuray, felicitari pt rez bune de la eco.

Oana, si eu ma simt cam nebagata in seama, ma simt singura si insuficient de alintata, cred ca e de la sarcina si imobilizarea la pat. O sa treaca, dupa ce vine bb .

Mergi la inceput

Valen, .
Pai daca v-as spune despre toti fluturasii mei as fi si mai demoralizata. Asa ca va spun numai cand dau pe afara, in rest prefer sa-i ignor, mai ales cand vorbesc cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

si tot n-ati ghicit unde m-a dus barbatu asear'....

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

si tot n-ati ghicit unde m-a dus barbatu asear'....

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

daca v-ati intalnit la stefan cel mare... la mama?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Anto Olguttza, pai n-am ghicit pt. ca suntem prea invidioase pe tine; nu vezi ca noua nu ne cumpara sotii nici macar un mar, ce sa mai zicem de surprize... Deci?

Mergi la inceput