Mamici de iulie-august 2007 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lia, am citit pe aici pe forum pe undeva despre asta.

Dana S30 cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dana, landoul de plastic de la carut e probabil autorizat pt masina. Cele de panza nu sunt. Dar oricum nu prea conteaza pt ca vei folosi scaunul de masina, mai ales ca e vara si cald. F bun pretul la carut.

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh
olguttza : la o mare , mareeeeeeeeeee inghetata

mmm...ce pofta-mi faci!!! dar nu!

mihaela, picioarele mi se umflau si mie, groaznic, de nu mai puteam indoi laba piciorului. am renuntat la sare, pun numai inlocuitor, cu 1/3 sodiu. mainile, in schimb, nu se dezumfla neam...!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

fetelor am si eu o intrebare: voua vi se umfla picioarele? ca mie de vreo cateva zile mi se fac ca neste painici jos la glezna. si le si simt fff grele. exista vreun leac miraculos pt asta? macar sa mai atenuez un pic........

+26 cu bebe baiat
mihaela
poze

Leacul miraculos e sa stai cu ele in sus, din pacate.
Probabil ca ajuta sa mananci nesarat si verifica-ti tensiunea neaparat, tensiune mare si picioare umflate nu e bine deloc. Sanatate!

Anto 31 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

[quote]Originally posted by jadi
In rest ne mananca Anya de tite daca asa intaracam copilul [quote]
,
daca mai ramane ceva de la astia mici

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Azi am fost la eco si bb e bine, este intors cu capul in jos ceea ce m-a bucurat nespus, mai ales ca nu am simtit nimic, doar acum cateva seri am avut ceva ghionturi mai puternice.Alta veste buna : are 1500, dpdv clinic suntem in 29, dpdv eco 31 de sapt.Veste proasta: are cordonul o data infasurat in jurul gatului.Dr.de la eco m-a linistit , mi-a zis ca el se mai misca, doar la nastere poate sa fie problema, o samai vedem ce se asteapta.

pupice

revin

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Lia, nu stiu exact cum sa-ti postez likul insa gasesti ceva la
Probleme legislative
indemnizatie crestere copil 2008 (pag 6)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Lia, nu stiu exact cum sa-ti postez likul insa gasesti ceva la
Probleme legislative
indemnizatie crestere copil 2008 (pag 6)

despre asta e vorba. e un proiect de lege, banuiesc. oricum, altele sunt prioritatile mai marilor nostri in perioada asta, asa ca nu va faceti sperante...

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">29+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

incerc sa postez si linkul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=98188

E bine????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ile, felicitari ptr bb sanatos si cuminte ! S-a pozitionat cum simte el ca e bine :). In legatura cu cordonul, eu zic ca nu ar trebui sa te ingrijorezi (mai ales ca asta ti-a zis si dr). Se poate naste normal si fara complicatii si daca are cordonul o data infasurat in jurul gatutzului.

25+

Christian

Mergi la inceput