Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 14
oaana spune:
Am uitat sa spun felicitari mami ASHERA

si mami CAMELIA,bine ai venit.
SIMO,merci din nou pt ajutor,am reusit si eu in sfarsit.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
sim0 spune:
Dragi burtici,
In primul si primul rand va urez multa santate voua si la bebei. 
Va deranjez cu o mare rugaminte. Sunt o mamica de ianuarie-februarie 2006 care se chinuie sa termine un masterat cu o dizertatie pe tema maternitatii. Vreau sa analizez imaginea femeii gravide in revistele pentru femei si felul in care viitoarele mame vorbesc despre experienta gravditatii. Rugamintea mea la voi este daca puteti sa raspundeti la cateva intrebari dintr-un chestionar. Nu o sa va rapeasca mai mult de 5 minute, iar eu va raman vesnic recunoscatoare.
Dati-mi un mesaj privat sau un mail daca vreti sa raspundeti la intrebari, iar eu vi le trimit pe mail sau PM.
Van multumesc frumos anticipat si sper ca nu v-ati suparat pe mine ca am intervenit asa brutal in discutie. 
aylin_tarcan spune:
uraaa, am reusit si eu sa intru azi! pfiu, nu mi-am vazut capul de atata treaba la serviciu. s-au adunat acum toate, in ultimele zile!!!!
asaaaaa...am aruncat un ochi pe ce ati scris, sper sa fi retinut bine. daca incurc ceva, astept certurile
otilia, lia, bafta la dr!
lavinia, iar ma sustii tu pe mine....ca sa nu fiu singurea!
camelia, bine ai venit
kristind, depinde doar de medic. eu cum am fost la multi....unii nu controleaza deloc, niciodata, numai eco, altii de fiecare data, la fiecare control. osul ala din fata, ma doare si pe mine, desi nu am luat mult in greutate si nici burta mare nu am. dar e normal, m-am documentat eu si am intebat in stanga si in dreapta. fetele de aici stiu, ca am mai discutat despre asta.
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
anto
. ma simt cand bine cand mai putin bine. in functie de ce, nu stiu. acum mi-e bine. cand mi-e bine, ma gandesc ca sa merg si sapt viitoare la serviciu, cand mi-e mai putin bine, zic ca asta e ultima saptamana. asa ca, una din doua. ![]()
Aylin,
25+ 
pozici
atat de mari suntem
Ioana75 spune:
iulia, ziua europei o sarbatoresc gindindu-ma "ce pacat ca nu mai sint elev, ca as fi vizitat un muzeu azi si scapam de ore
".
aylin, ma sperii cu treaba de la serviciu, se aliniaza planetele in vre-un fel daca esti asa bizi
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Antoanela23 spune:
Neata si de la noi,
Va scriu acum ca sa nu ma dati disparuta
.
Si eu merg la dr diseara, trebuia sa mergem vineri dar ne-a sunat ieri si ne-a schimbat programarea. S-a nimerit cam naspa ca sotul e super-stresat si aglomerat la serviciu, dar sper sa ajungem totusi.
Ioana,
si pofta mare.
Camelia, bine ai (re)venit, scrie-ne mai mult.
Ashera, felicitari pt baietel.
Lavinia,
, ma duc sa-ti vad pozele.
O zi buna tutulora,
Anto
31 si
Victor (8 octombrie 2005)
gabiarama spune:
Daca unele dintre voi se intrec in nr de eco facute pe perioada sarcinii , eu cred ca as fi pe primul loc la cele mai putine vizite la dr ginecolog
: doar 3 ,urmeaza a patra saptamina viitoare si a cincea pe masa de operatie
.Insa asa cum v-am mai spus nu am intimpinat probleme ,decit ecografice
,dar care au fost lamurite ,sper eu ,in urma amniocentezei . Si apoi, vorba doctoritei , experienta si-a spus cuvintul .
Jadi , eu nu reusesc sa vad pozele tale ,mi se incarca f.f.f. greu pagina .Aseara am reusit sa vad doar primele 2 cu Vladut si atit .
GABI
37+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
ddanagh spune:
Pe mine nu ma doare nici un os in schimb simt din ce in ce mai des si mai tare cum Dariuta mea se impinge in burtica ca si cand s-ar intinde dupa somn.
Dana S30 cu
Daria Stefania
ddanagh spune:
Legat de a intra sau nu inca in concediu de sarcina si eu oscilez. M-am saturat sa ma tot duc pe la doctori sa-mi iau concd medical insa ma gandesc ca poate nu o fi tocmai un zvon aiurea cu revenirea la plata a 85% din sal pe perioada concediului de crestere copil. Si mi-e ca pentru o luna nu o sa beneficiez de asta.... Vise.
Ati mai auzit ceva legat de acest subiect????? Poate avem vreo graviduta la guvern.
Dana S30 cu
Daria Stefania