Mamici de iulie-august 2007 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
Ioana75 spune:
Lavinia, te-am vazut
. Eu mi-am tras ieri freza ca a ta
. Si am si ochelari
.
Simo, ce faci, nu te mai trezesti dis-de-dimineata? Ce bine de tine. Ti-am luat eu obiceiurile, azi la 6 si un sfert cautam o carte de citit, ca nu vroiam sa deschid tv-ul sa trezesc si restul casei.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
kristind spune:
Buna fetele!!
Am si eu cateva intrebari - te mai consulta doctorul si "jos" in perioada asta?? Sau face numai eco pe burtica?? Ca vineri ma duc la consult si trebuie sa imi fac "freza"
.
- pe mine ma doare foarte tare mijlocul si osul din fata
-o fi de la greutate?? Desi burta e micuta, si nici nu am luat in greutate prea mult!! Voi ce simptome mai aveti???
Va pupic!!
kristin
27
oaana spune:
quote:
Originally posted by ghinetzquote:
FETELE DIN IASI,va rog frumos,un orl-ist bun in Iasi,puteti sa-mi spuneti?
Ca medic ORL-ist pentru copii e recunoscuta D-na Dr. Preda. Se spune ca ea a tratat toti copii - care sunt acum tineri in toata regula - aici, in iasi. Acum e la pensie, dar mai profeseaza la Cabinetele Mitropoliei, pe Stefan cel Mare. E draguta, e atenta. Nu da antibiotic dupa ureche...Astea-s chestiile care mi-au placut.
Ar mai fi la spitalul de Recuperare o echipa de ORL-isti tare buna, formata din Prof. Dr. Martu (Mārtzu) si Dr. Cozma. Martu e cel care a facut primul implant de timpan la Iasi. Cozma e mana lui dreapta. Cu Stefan am fost si la ei, l-a vazut si Profesorul, dar dr. Cozma s-a ocupat indeaproape. Un om extraordinar. Si un profesionist de exceptie. E cautat, in special, pentru audiometrii. Noi am fost cu vesnicele amigdalite pultacee.
MULTUMESC MULT OANA,PT.SOTUL MEU MA INTERESAM,POTI SA-MI SPUI UNDE IL POT GASI PE DOCTORUL COZMA?
Oana28+
si Stefan-Vladimir
4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+["http://new.photos.yahoo.com/oanavpopa/album/576460762390223360
lorinaoo1 spune:
Ioana hehe, inseamna ca suntem confundabile
- amandoua din boti, cu ochelari, aceeasi freza
Doar ca tu nu ai 13 kg luate in sarcina
si celulita pana in varful unghiilor, vorba cuiva de pe-aici
A, si mai e, vom avea amandoua cate o bebelina 
![]()
Simoo te-ai apucat de spalat hainutzele pt Matei? ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 31+
oaana spune:
quote:
Originally posted by kristind
Buna fetele!!
Am si eu cateva intrebari - te mai consulta doctorul si "jos" in perioada asta?? Sau face numai eco pe burtica?? Ca vineri ma duc la consult si trebuie sa imi fac "freza".
- pe mine ma doare foarte tare mijlocul si osul din fata-o fi de la greutate?? Desi burta e micuta, si nici nu am luat in greutate prea mult!! Voi ce simptome mai aveti???
Va pupic!!
DEPINDE DE MEDIC,SI DACA AI PROBLEME...OASELE INGHINALE TE DOR PENTRU CA SE "DILATA",ADICA SE PREGATESTE CORPUL PT. BEBE.-ANYA SA MA CORESTEZI DACA ABEREZ.
kristin27
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
liadorian spune:
quote:
Originally posted by kristind
Buna fetele!!
Am si eu cateva intrebari - te mai consulta doctorul si "jos" in perioada asta?? Sau face numai eco pe burtica?? Ca vineri ma duc la consult si trebuie sa imi fac "freza".
kristin27
Pe mine nu ma "iarta" la nici un control!
Si in seara asta repetam experienta 
Lia
S28
Miruna Demetra
Ioana75 spune:
Lavinia, cu toate cele +13 kg ale tale din sarcina, si tot esti muuuult mai slaba ca mine
.
kristind, pe mine in principiu ma pune sa ma sui si pe masa, dar cind nu am chef ii cumpar un buchet de flori sa nu ma mai chinuie
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
i_ulia spune:
buna dimineata mai pe la pranz tuturor!
cum sarbatoriti ziua europei ?
kristind, eu nu am mai facut nici un control pe masa din trimestrul I. cred ca depinde de medic.
o zi cu soare va doresc si 
Iulia
26+
jadi spune:
Neata pe la pranz, acum am picat si eu de la gym, un pic cam obosita, doamne spatele meu, sper sa se dreaga. In plus am avut companie placuta pe Dna Hook si Andreea C si ne-a spus Cerasela ca inaintea noastra a fost si Madalina - Housepocket! Si tot inaintea noastra erau fete de pe DC de la mai-iunie.
Felicitari Ashera pentru bb-el,s a fie sanatos, voinic, frumos! Capuccino zici? hmmm as vrea si eu unul!
Bine ai venit mamiCamelia, sarcina usoara! Ciudat ca ai fost stearsa de pe lista, cred ca nu a fost intentionat!
Unde e Paticut sa ii aduc aminte ca am sa ii dau 50 de lei ![]()
Deni &
Vlad & Tudor
oaana spune:
Fetele,imi dau si eu cu parerea pt.body,cele mai bune sunt cele cu maneca scurta,descheiate in fata,indiferent daca e cald sau frig,daca e rece ii putem da bluzita pe deasupra;si eu pe primul bebe l-am tinut numai cu body cu maneca scurta,si iarna,prin casa ii dadeam o bluzita mai subtirica cu maneca lunga.
Fiecare avem tendinta sa-i infofolim,dar ei percep caldura ca si noi,asa ca de sa-i pui saracului copil sosete,caciula,etc...
Si eu il imbracam mai grosut la inceput,pana am mai citit ca nu le e deloc bine asa,si acum cand ies cu Iosua afara cu capul descoperit,ceilalti copii au cate o caciulita.Toate mamele comenteaza,dar eu le intreb daca lor le e frig?![]()
ANYA,iar te cicalesc cu ceva,cred ca te-ai saturat de mine
.In legatura cu storsul sanului,cand l-am nascut pe Iosua,vedeam ca multe mame se storc,caci spuneau ca le dor sanii.cum e ?trebuie sa ne stoarcem,s-au daca facem asta se aduna si mai mult lapte,si ce facem daca vine furia laptelui-am avut eu la Iosua si m-am stors caci credeam ca-mi plesnesc sanii.-se regleaza de la sine,in functie de cerere si oferta,fara sa te storci?

pentru raspunsuri si sfaturi.
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 29+
poze Iosua
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

4ani+