zyrtec in nas?

zyrtec in nas? | Autor: ege

Link direct la acest mesaj

fetelor acum 2 sapt am fost cu fetita mea de 1 an si 7 luni la dr orl ist ,pt ca ii curgea nasucul si tusea.ne-a zis sa luam zyrtec,5 pic in fiecare nara de 2 */zi.pediatra ne-a zis ca ea nu a auzit de zyrtec in nas.acum nu stiu ce sa fac.

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna,pe prospect ce scrie?
Eu stiu ca a luat fata mea pt. o dermatita atopica,dar bineinteles pe gurita.
Inca nu am auzit sa se dea in nasuc,nu stiu ce sa iti spun.
Poate sunt fete care au administrat asa si te ajuta ele,dar eu inca nu am auzit de asa ceva.
Sanatate multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criscodrin spune:

In prospect scrie ca e antialergic si ca indicatii se foloseste in tratamentul de fond al manifestrilor alergicein rinita si conjunctivita aletgica,rinita alergica cronica,,precum si in urticaria alergica.Nu am gasit scris ca s-ar administra si in nas picaturi.Pt linistea ta ar fi bine sa mergi sa mai intrebi inca o data medicul orl-ist.Sanatate multa.Sa ne spui ce ai aflat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si noi am utilizat zyrtec de multe ori, dar asa cum scrie foarte clar in prospect, solutia orala se administreaza cu lichide, nu se pomeneste nimic de pus in nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

si eu ii dau baietelului zyrtec tot pt. dermatita atopica dar pe cale orala. sincer nu am citit in prospect sa se poata administra si altfel. nu ai intrebat medicul despre asta?

adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

zyrtec i-am dat bb-lui meu acum o luna si ceva
avea cam 5 luni jumate
si era super racit
pediatra mi-a zis ca e preventiv pt.rinita/alergie
bineinteles pe gurita, nu in nas (ci pt.nas)

Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)

cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ary spune:

Buna,

Si Arianei i dau Zyrtec, dar in gurita si de cate ori mai face cate o alergie.

mary si gogoasa mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Dragele mele si nu vi se pare deplasat sa prescrii unui copilas de 1 an si ceva CATE 5 PICATURI IN FIECARE NARA DE 2 ORI PE ZI???????

Ege, ori nu ai inteles tu bine ce a zis ORL-istul....ori dr nu a facut prescriptia corecta.

Zyrtec, se adiministreaza numai oral. Si eu ii dau acum lui Alex pentru o alergie alimentara, tot cate 5 picaturi de 2 ori pe zi.

Eu zic sa suni la acel dr si sa mai intrebi o data!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037&whichpage=1" target="_blank">Bazar umanitar Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kover spune:

zyrtec este sub forma de comprimate si sol. int. este un antihistaminic,se prescrie si pt. tuse,dar suna medicul,poate s-a exprimat gresit sau ai inteles tu gresit(se intimpla).cele 5 pic. de doua ori pe zi se administreaza oral.multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Da, numai ca ana_miti are dreptate, daca doza pentru un copil de 1 an si 7 luni este de 10 picaturi pe zi, atunci cum poate fi recomandata doza dubla?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Se poate ca Ege sa nu fi inteles exact.Daca i-a spus de 5 picaturi de 2 ori pe zi iese doza recomandata.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput