Petre Roman are un baietel de 8 ani
La scurt timp dupa ce a īncheiat relatia cu Oana Sārbu, conform ultimului numar al revistei VIP, Petre Roman a fost cucerit de o alta femeie, pe nume Carmen Florescu. Potrivit revistei citate, Camen a profitat de divortul lui Roman si i-a cerut sa-si asume responsabilitatea recunoasterii copilului. Fostul prim-ministru si-a dat acordul, īnsa a pus o conditie: confirma ca e tatal lui Petru doar īn cazul īn care testul ADN va consfinti acest lucru. Totodatase zice ca Roman ar fi dispus sa plateasca si pensie de īntretinere a minorului, dar nu va fi de acord ca baiatul sa-i poarte si numele.
www.e-click.ro/articole/petre-roman-are-copil-din-flori/22789" target="_blank">http://www.e-click.ro/articole/petre-roman-are-copil-din-flori/22789
Oana
"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"
Raspunsuri
mira_m spune:
A fost si cu Oana Sarbu? Nu stiam.
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
pisimuky spune:
Ce om fara caracter, n-as fi crezut, adica pensie alimentara platim dar numele nu i-l dam... Sa-i fie rusine !
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.
Cristina_C spune:
Daca e adevarata povestea, s-o fi suparat ca mama copilului i-a pus numele "Petru/Petre" si si-o fi zis ca-i prea de tot sa-l mai cheme si "Roman". Daca-i asa, foarte urat!
Clover spune:
Oana Sarbu a fost cu el? Aveam o parere buna despre ea.
Decent ar fi sa il recunoasca si sa il sustina pe copil. La faza cu numele cred ca nu vrea sa isi imparta averea neexistenta la inca un copil.
De ce raman femeile cu fustangii din astia?
Keep the promises you make to yourself.
XIO spune:
Oana Sarbu e cu tipul ala de la National , nu cu Roman
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Oana spune:
Mi se pare normal ca mai intai sa ceara analizele ADN care sa ii confirme faptul ca el este intr-adevar tatal copilului si abia dupa aceea sa ia vreo hotarare in domeniu.... Daca totusi nu este al lui?...
irlandeza spune:
Pana ADN-ul nu-si spune cuvantul, nu putem sa-l acuzam ca are un baiat de 8 ani. Presa asta ar vinde-o si pe masa.
Noi 2 singurei
5+
Androix spune:
quote:
Originally posted by XIO
Oana Sarbu e cu tipul ala de la National , nu cu Roman
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Esti informata nu gluma Tipul de la national e de fapt de la realitatea, iar oana sarbu a fost cu roman acum mai bine de 8 ani...
Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia
pisimuky spune:
quote:In conditiile in care, in RO, copiii mostenesc o avere ( dupa decesul parintelui ), cred ca Roman e genul de barbat care "la distractie, inainte si la asumarea responsabilitatii, inapoi". Asta, in ideea ca e, intr-adevar, copilul lui. Si apropos de fustangiu, l-am vazut pe Roman cu multi ani in urma la Sinaia, urcam cu telecabina, era singur si ii umblau ochii in cap ca la pendula....
Originally posted by Clover
Oana Sarbu a fost cu el? Aveam o parere buna despre ea.
Decent ar fi sa il recunoasca si sa il sustina pe copil. La faza cu numele cred ca nu vrea sa isi imparta averea neexistenta la inca un copil.
De ce raman femeile cu fustangii din astia?
Mamica de nazdravan Rares si Mihnea
Good things last forever.