All about Constanta! (88)
Raspunsuri - Pagina 6
Cornelia spune:
Roxana, sa treaca repede durerea de masea! Distractie placuta lui Patrick!
Irina, multumim!
Cat despre marimi, eu i-am comandat Mariei o singura chestie, de 6 ani, cu nu prea au marimi mari. Ei oricum, ii iau cam de peste tot de 6 ani. Pana si un medic m-a intrebat cati ani are? 6??? Are aproape 21 de kg, Cand ma uit la ea nu mi se pare grasa, dar cand o compar cu alte fetite... ma cam apuca groaza. Incerc sa o tin de la dulciuri, paine. Ea mereu a mancat bine si variat (inclusiv fructe, legume), dar de cand cu gradinita a inceput sa ceara cam multe dulciuri.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
CRIXIA spune:
Cornelia sper ca nu o compari pe Maria cu Alexia-Maria mea!!! ma enervezi cand spui de ea de rau! Tu nu-l vezi pe Doru, ca e zgarie-nori, iar maria ii seamana!??? Arata f.bine fata, e inalta, poti spune, in rest e ok!
roxanaz spune:
mandrelor am pus copilu' in tren, a plecat la bucuresti....nu am mai vazut asa fericire pe capul lui de muuuult timp!
acu e mare plictiseala pana la 7 cand ma duc la dentist. multumesc de urarile de bine, sunt ok, doar sinusul asta maxilar imi da batai de cap si imi e teama de o interventie necesara....om vedea.
va pupez!
LeeAnn spune:
Roxana, sper ca ai scapat cu bine de la dentist
.. oricum plictiseala placuta.Ah, de ce n-am noroc sa plece si ale mele cateva zile?![]()
sinzi_ana spune:
Roxa, ce bine!!!! De abia astept sa pun si io copilu cu bunici la tren!!! haha!!!! Sa nu mai spun de David!!! Viseaza la trenurile din portul de langa buna!!!!![]()
![]()
![]()
Si eu vreau sa trec pe la dentist in Ro...desi aici am asigurare, prefer in Ro...parca am mai multa incredere in dentistii din Ro...
Venim pe 3 iunie!!!! uf...de abia astept, dar imi e cam teama de drum...caci vineri avem scoala, sambata dimineata plecam pe avion si ajungem duminica...va fi tare obositor!!! Intre avioane am doar o ora...
Cornelia, hai mai ca nu e prea mult 21kg...important e sa aiba o alimentatie sanatoasa si muuulta miscare!!!! Eu am noroc cu David ca nu prea se atinge de dulciuri sau fainoase...daca ar putea ar trai doar cu fructe si carne!!!!![]()
Stefan cate kg are?? Pare maricel si el!!!! Mi-a placut ce prietene are!! hii...multe si frumoase foc!!!!
Fetelor...dar ce marimi mari luati la copilasii!!!! David incape in marimi de 4 ani f bine...
. Mie imi place sa ii vina hainele bine...sa nu ii fie prea mari...
Am pus si noi poze de azi...am sarbatorit "mother's day"...
http://good-times.webshots.com/photo/2854699730087737923yPfWZD
si ceva fimulete
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
sinzi_ana spune:
Vroiam sa adaug ca ultimile 3 poze, sunt un exercitiu de adunare, pe care le pot face toti copilasii care stiu sa numere pana la 10 cel putin, e f usor, si ii ajuta sa inteleaga mai bine adunarea...dar...e necesar sa folosim 2 culori diferite ca sa poata face ei diferenta intre ce adunam cu ce...
Asta ca o metoda montessori...(noi la gradi facem dupa metode asemantoare si inmultiri si impartiri cu copii de 5-6 ani)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David
bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
irina81 spune:
Chiar acum facem 2 comenzi- eu si Ege.
La mine sunt Cornelia si Isidora,iar la Ege- Jone si Adinutza.
Jone vrea [796]- 4 ani.
Adinutza vrea [943]- 8 ani si [560]- 4 ani.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
irina81 spune:
Gata,am trimis comenzile!
Au un volum f mare de comenzi si va dura probabil ceva mai mult de 2-3 zile lucratoare,dar vine sapt viitoare sigur.
Cornelia si Isidora,cum vom lua legatura? Un nr de telefon?
Am fost la circ azi,a fost foarte frumos.Matei a stat linistit vreo 2 ore,timp in care a rontait pufuleti si popcorn.Apoi,ultima ora s-a cam agitat,dar l-am potolit.Am vazut-o si pe Ege,o adevarata domnisoara eleganta si frumoasa.
Irina si
Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
Marilen spune:
Buna-ziua fetelor!
Am si eu o rugaminte la voi.Vreau s-o duc pe fiica-mea la un consult oftalmologic(are dureri de cap) si cineva mi l-a recomandat pe dr.Tudor Edmond.Ati auzit de el? Sau imi recomandati pe altcineva?Am incercat sa fac o programare la dr.Plesa(H.Dobrogea)dar abia in iunie se poate.
Sanziana, ai reusit sa te interesezi cat costa earplugs howard-Leigh? Sub denumirea asta le-am gasit pe un site(cele din silicon)
Merci.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
jone spune:
ege - sa ma anunti cand vine.
jo
si alexandra
recomandari,
home sweet home!