All about Constanta! (88)
Raspunsuri - Pagina 6
Cornelia spune:
Roxana, sa treaca repede durerea de masea! Distractie placuta lui Patrick!
Irina, multumim!
Cat despre marimi, eu i-am comandat Mariei o singura chestie, de 6 ani, cu nu prea au marimi mari. Ei oricum, ii iau cam de peste tot de 6 ani. Pana si un medic m-a intrebat cati ani are? 6??? Are aproape 21 de kg, Cand ma uit la ea nu mi se pare grasa, dar cand o compar cu alte fetite... ma cam apuca groaza. Incerc sa o tin de la dulciuri, paine. Ea mereu a mancat bine si variat (inclusiv fructe, legume), dar de cand cu gradinita a inceput sa ceara cam multe dulciuri.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
CRIXIA spune:
Cornelia sper ca nu o compari pe Maria cu Alexia-Maria mea!!! ma enervezi cand spui de ea de rau! Tu nu-l vezi pe Doru, ca e zgarie-nori, iar maria ii seamana!??? Arata f.bine fata, e inalta, poti spune, in rest e ok!
roxanaz spune:
mandrelor am pus copilu' in tren, a plecat la bucuresti....nu am mai vazut asa fericire pe capul lui de muuuult timp! acu e mare plictiseala pana la 7 cand ma duc la dentist. multumesc de urarile de bine, sunt ok, doar sinusul asta maxilar imi da batai de cap si imi e teama de o interventie necesara....om vedea.
va pupez!
LeeAnn spune:
Roxana, sper ca ai scapat cu bine de la dentist.. oricum plictiseala placuta.Ah, de ce n-am noroc sa plece si ale mele cateva zile?
sinzi_ana spune:
Roxa, ce bine!!!! De abia astept sa pun si io copilu cu bunici la tren!!! haha!!!! Sa nu mai spun de David!!! Viseaza la trenurile din portul de langa buna!!!!
Si eu vreau sa trec pe la dentist in Ro...desi aici am asigurare, prefer in Ro...parca am mai multa incredere in dentistii din Ro...
Venim pe 3 iunie!!!! uf...de abia astept, dar imi e cam teama de drum...caci vineri avem scoala, sambata dimineata plecam pe avion si ajungem duminica...va fi tare obositor!!! Intre avioane am doar o ora...
Cornelia, hai mai ca nu e prea mult 21kg...important e sa aiba o alimentatie sanatoasa si muuulta miscare!!!! Eu am noroc cu David ca nu prea se atinge de dulciuri sau fainoase...daca ar putea ar trai doar cu fructe si carne!!!!
Stefan cate kg are?? Pare maricel si el!!!! Mi-a placut ce prietene are!! hii...multe si frumoase foc!!!!
Fetelor...dar ce marimi mari luati la copilasii!!!! David incape in marimi de 4 ani f bine.... Mie imi place sa ii vina hainele bine...sa nu ii fie prea mari...
Am pus si noi poze de azi...am sarbatorit "mother's day"...
http://good-times.webshots.com/photo/2854699730087737923yPfWZD
si ceva fimulete
http://good-times.webshots.com/album/558922724VroQiZ
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
sinzi_ana spune:
Vroiam sa adaug ca ultimile 3 poze, sunt un exercitiu de adunare, pe care le pot face toti copilasii care stiu sa numere pana la 10 cel putin, e f usor, si ii ajuta sa inteleaga mai bine adunarea...dar...e necesar sa folosim 2 culori diferite ca sa poata face ei diferenta intre ce adunam cu ce...
Asta ca o metoda montessori...(noi la gradi facem dupa metode asemantoare si inmultiri si impartiri cu copii de 5-6 ani)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
irina81 spune:
Chiar acum facem 2 comenzi- eu si Ege.
La mine sunt Cornelia si Isidora,iar la Ege- Jone si Adinutza.
Jone vrea [796]- 4 ani.
Adinutza vrea [943]- 8 ani si [560]- 4 ani.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
irina81 spune:
Gata,am trimis comenzile! Au un volum f mare de comenzi si va dura probabil ceva mai mult de 2-3 zile lucratoare,dar vine sapt viitoare sigur.
Cornelia si Isidora,cum vom lua legatura? Un nr de telefon?
Am fost la circ azi,a fost foarte frumos.Matei a stat linistit vreo 2 ore,timp in care a rontait pufuleti si popcorn.Apoi,ultima ora s-a cam agitat,dar l-am potolit.Am vazut-o si pe Ege,o adevarata domnisoara eleganta si frumoasa.
Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
uite asa cresc eu
Marilen spune:
Buna-ziua fetelor!
Am si eu o rugaminte la voi.Vreau s-o duc pe fiica-mea la un consult oftalmologic(are dureri de cap) si cineva mi l-a recomandat pe dr.Tudor Edmond.Ati auzit de el? Sau imi recomandati pe altcineva?Am incercat sa fac o programare la dr.Plesa(H.Dobrogea)dar abia in iunie se poate.
Sanziana, ai reusit sa te interesezi cat costa earplugs howard-Leigh? Sub denumirea asta le-am gasit pe un site(cele din silicon)
Merci.
Si nu m-as plange de singuratate,ci as binecuvanta aceasta stare fertila si de-a dreptul implinitoare pentru fiinte ca mine care nu vor luna de pe cer,ci cerul senin si intreg in priveliste.Constanta Buzea
jone spune:
ege - sa ma anunti cand vine.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!