All about Constanta! (88)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Buna ziua dragelor!
Nu am mai scris de mult, dar cu cititul sunt la zi.
Tatiana multa sanatate sotului, perioada de recuperare sa treaca usor si repede.
Lulu multa sanatate.
mav felicitari. M-a emotionat visul tau, dar prerea mea este ca e de bine, asa ca, cu Dumnezeu inainte.
Eu am intrat in concediu de odihna pe anul acesta, iar de pe 11 iunie intru in prenatal, oricum am o perioada destul de incarcata tinand cont de faptul ca a inceput sesiunea. (bafta la examene celor care sunt in focuri). bb-lina este foarte activa, si cred ca asimileaza informatii de pe acum (informatii care nu stiu cat ii vor folosi pe viitor).

pentru toti copilasii, probail ca micii gradinari vor avea diverse activitati de ziua lor, le uram de acum multa sanatate si distractie placuta.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Da imi pare tare rau ca nu ne-am intalnit mai ales ca am inteles ca a-ti fost cateva.De acum imi pun in piept o bulina cu DC ca sa ne putem recunoaste.Am stat pana la 17.30 pe bancile din dreapta iar apoi ptr ca batea vantul tare am urcat sus la cetate si am mancat.Eram doar cu Andreea si inainte de a urca am dat un tur de parc.Asta e , altadata. M-am descurcat de la alte cunostinte de cateva hainute si ptr copil si ptr mami, cateva jucarele,banuti vreo 120 si tin sa va spun ca s-au bucurat tare mult.Nu-i nimic asa a fost sa fie; ne mai putem intalni si altadata.Am facut cateva poze copilului si o sa le punpe a doua adresa cea cu madamsadamy100.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

a nascut cumnata mea,un flacau de 3800 gr,cwezariana.am xcautat-o pe mamacita dar nu am dat de ea.pan la urma i-a facut dr dinca anestezia.
cu ocazia asta am cunoscut-o si pe tania.o dragutza.
va pup,va mai tin la curent.
jone.ti-a placut costumul?

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Cornelia,Isidora,sunteti de acord sa vb cu Octavian sa ne trimita comanda prin fan curier? M-am saturat sa tot astept si prin fan curier ar veni cam 300-400 mii taxe pt transport.
Mav,si eu am trecut cu vederea vestea ta! Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta! Mi s-a ridicat parul pe mine cand am citit visul tau.
Ege,sa va traiasca grasunelul! Ce a facut cu vaccinul?
Lulu,multa sanatate!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput

irina,multumesccopilul are grupa b3 pozitiv,maine sa vada ce vorbeste cu dr.poate il au in spital si o scutesc de 5 milioane.imi pare tare rau ca nu am dat de mamacita,avea tel inchis.probabil e plecata .
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Fisun,mercic! M-ai facut sa ma simt bine...desi in ultimul timp am avut o stare depresiva destul de severa...cred ca m-ai simtit oarecum agitata. mi-a facut placere sa te cunosc...chiar si pe fuga, insa te astept la un ceai verde(?!) sau ce vrei tu...cu prima ocazie cand poti sa te rupi de langa cumnata ta. Felicitari! sa-i creasca sanatos si norocos...
Alina...de ceva ani nu am mai apelat la DR. Soescu...si nu mai am date de contact...dar incerc sa le aflu si te anunt!
Lulu...vai ce cumpana ai avut...bine ca a fost asa si nu mai rau ...desi nu-i in regula nici asa.Sanatate multa! Te rog spune-mi ce tip de genunchiera ai luat si daca cumva de la Ortopedica.
Cami, concediu placut si fructuos daca te asteapta si examenele.Bafta muuuuulta!
fetelor ne-am cam iesit din obicei sa consultam lista cu sarbatoritii lunii si am ratat cateva aniversari...rusinicaaaa sa ne fie!

Macar pentru maine sa nu uitam:

La multi ani Mada!(fiquelle)
Sa fii sanatoasa , fericita si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!.... si nu uita : mai vino ziua ... pe la noi....(vorba cantecului, am glumit bineinteles)

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Tanya, eu nu-mi aduc aminte de vreo datorie, dar oricum sper sa ne vedem. sa ne tina Dumnezeu sanatosi si cu voia Lui ne vedem. abia astept! stau de pe 29 iunie pina pe 3 septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

e aspectuos costumul.tot am raspuns dar nu mi s-a afisat postarea.poate de data asta.camasuta imi place cel mai mult.
inca nu am reusit sa o imbrac pe alexandra, poate azi.

mie mi se pare ca parca am intrat asha intr-un vartej ametitor.
ca in reclama :munca pat (acasa), munca acasa,si tot asha
alex trage de mine si are chef de joaca.
si eu sunt franta.
vina mami si cu tati in weekend, plus bonus vine si surioara mea cea mica.
i-am gasit sa munceasca vara asta si sper sa se tina aia de acolo de cuvant si sa ii dea drumul la 4 ca sa se duca sa o ia pe fiimea de la cresa ca deja am inceput sa nu mai ajung la timp de la cta.

dragelor!eu sper sa avem o vara mai buna.si noi si voi!.
pupici

jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!

Mergi la inceput

fetelor sunt un pic suparata.se pare ca nepotelul meu e in perfuzi,la incubator.se pare ca are probl cu respiratia,nu stim nimic sigur.azi tr sa vb cu neonatoloaga.
in plus tr sa facem rost de un vaccin,rogam,pt cumnata mea,ca are rh negativ si bb il are pozitiv.off,off.
va pup,va mai tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata
Fisun sa iti traiasca nepotelul sa fie sanatos. sper sa fie totul ok. perfuziile sunt probabil pentru o banuiala de infectie. s-a nascut normal sau prin cezariana? succes si sanatate!
Simonel se pare ca o sa ne petrecem in aeroport...voi pe 29 eu pe 30. dar ne vedem noi dupa ]
Jo distractie placuta cu ai tai. si sa ai o vara mai buna.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput