All about Constanta! (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

Crixia pupici Alexiei!de spital nu mai comentez nimic....
Cornelia habar n-aveam ca au si site.Grazie!!tocmai m-am uitat pe catalog.La inot mergem la Palm Beach.
Isidora reusesc sa ascund ce ma deranjeazaIn Timisoara dupa ce am nascut-o pe Mariuca la ceva timp o tipa intr-un magazin m-a intrebat"sunteti gravida? i-am zambit ca deh....Nu-mi fac mari probleme sincera sa fiu dar in preajma unor evenimente ma chinui sa dau si eu ceva jos(din anumite locuri..hihi).Mariuca imi e de mare ajutor ca acum dupa ce se incalzeste voi sta numai afara cu ea asa ca..sa vina vacanta mai repede!!!!
aseara am fost in Mamaia.dupa ce ne-a ametit Mariuca in minunatul nostru sat de vacanta ne-am hotarat sa bem si noi ceva pe faleza.numai ca eu am fost servita cu alt suc decat am cerut ..haha..si daca o auzeati pe chelnerita ce convinsa era ca mi-a dat ce am cerut(la ea caise sau piersici probabil tot suc era ce mai conteaza gustul.mai bine imi luam bere....m-am enervat putin dar mi-a trecut ca deh..vine sezonul si trebuie sa ne obisnuim.
Sinzi imi place ca tu sarbatoresti la dublu ziua mamei.
adinutza da-mi un semn .

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

io n-am inteles exercitiul ...

Cristina, favorita mea e poza 23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Liris,unde n-ai inteles ,intreaba-ma si -ti spun ,probabil ca n-am fost suficient de explicita..
Ex. incepe descriind cercuri cu podul palmei drepte,in sensul invers acelor de ceasornic,incet,fara graba,cand ajungeti sub torace,o luati in sens invers,adica spre stanga,coborand pana ajungeti de unde ati plecat ,in jurul ombilicului.Miscarile se repeta urcand de la ombilic si cobarand spre el pana se fac 3 min.Nu mai mult.Seara de seara....macar trei luni....Dupa 3 sapt. vazand rezultatele veti fi motivate sa perseverati,si devine reflex.
L-am acceptat imediat ca metoda de slabit pt. ca mi se pare extrem de usor,nu fac nici un compromis si nici un efort iar explicatia cum ca se modifica astfel metabolismul pe mine una m-a convins.
Si-n plus mi-a placut ca nu m-am mai ingrasat dupa aceea,cu chiu cu vai 10 kg si jumatate in sarcina desi as fi vrut macar vreo 13 ca era loc...
Tipa din Formula Sa care a scris despre ex. acum vreo 8 ani slabise 20 de kg. intr-un an.Doar cu ac. ex. si atat;fara regim special,fara sport...
Succes!

Mergi la inceput

Crig,a mea 27.La innot cum e? ii place?Cum e comparativ cu Iaki?

Crxia,cum mai sunteti?

Mav?
Mamacita?

Cornelia ce-ti mai face glezna?

Noi am fost astazi pe plaja,Isi facea castele,eu cu mama ,tata si sotul jucam fotbalIsi se distra copios dar facea si galerie...

Mergi la inceput

Of greu cu blondele...Cred ca v-am ametit de cap..Am gresit mai sus;primele miscari incep spre dreapta,urcand spre torace,apoi coboara palma spre ombilic in celalalt sens adica spre stanga!Capisci???

Mergi la inceput

Incredibil!!!Cred ca am sa ajung de pomina!Am vrut sa spun ultima oara spre dreapta....nu stanga!!!Am spus aceeasi tampenie de 2 ori!Ma duc sa ma culc!

Mergi la inceput

P.s Fugiti de pe forum !!!Cred ca se ia!!!!Cum am zis prima oara pe pagina e corect!Se incepe spre stanga si continua spre dreapta.

Ma mai crede cineva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simona ti-am trimis off line pe messenger!!!!

Isidora, multam de complimente!!!! Nu sunt balerina deloc...tind spre elefant...hihi...dar pun si eu pozele care ma avantajeaza pe net
In seara asta aplic si eu ce am inteles din exercitiu...hihi...

Am fugit...azi avem liber si iesim si noi undeva (iar)

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

fetel4e,acum am venit cu ege de pe faleza.si a topait pe bordurile alea pana a calcat stramb(cred eu).sper doar sa nu fie nimic mai grav
nu poate sa calce pe piciorul stang.acum ii face tati masaj.ce ortoped bun stitzi?maine oricum merg la dr,ca sa fiu eu linistita
noapte buna!

ege si arzu ege (30.09.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Sinzi, Roger!

prima data am crezut ca sunt cercuri concentrice, acum cred ca sunt cerculete mici facute in miscarea de rotatie clockwise in jurul ombilicului?
mai bine faci un filmulet si-l pui acilea sa ne zgiim si noi ca lumea. si sa ne facem toate cindy crawfoarde.

Mergi la inceput