De ce sunt luate gravidele in ras?!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

quote:
Originally posted by maru

Am asa un feeling ca fortelady a scris articolul!

fetelor, potoliti-va, ca da fata asta in depresie!

Doamne'ajuta!

neaaaaaaah. nu sunt eu aia.
vezi ca am pagina pusa la profil... daca nu ma crezi :D n-am nimic de-a face cu ziaristica.
oricum, merci de compliment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

hai nu fii modesta, ca tu scrii mai bine.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

cod java, cu siguranta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Maaaare Ti-e gradina, Doamne! Dupa atita mojicie (ca mitocanie s-a mai spus), sa facem si temenele in fatza dumisale neica-nimeni care nu stie macar sa scrie un articolas (ca articol nu e). Si sa picam pe spate de incintare. O fi trebuind sa si juisam?!?

O imensa sila fatza de persoane ca autoarea articolasului. Imensa. Sila. Asta daca nu s-a inteles din prima fraza.

Mergi la inceput

s-a zis si mitocanie, si mojicie.
si o gramada de alte cuvinte "faine"...
vezi sa nu ti se faca rau de la atata sila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Fortelady, ma lasa rece comentariile tale neavenite. Iar mitocania nu o voi suporta niciodata, sub nici o forma, asa cum s-a mai zis si pe paginile anterioare.

Pentru mine sarcina a fost la limita supravietuirii si nu mi se pare nicidecum amuzant felul in care respectiva tanti ia totul in batjocura. Si la fel nu li se pare nici mamicilor care au avut sarcini normale. Iar comentariile tale... am mai zis... mi se filfiie de ele. De acum poti sa scrii ce vrei, ai ignore de la mine. Pa.

Mergi la inceput

explica si mie "comentariile neavenite". cu ce sunt mai neavenite ale mele decat ale celor care au scris inaintea mea? doar ca nu am "dat cu rosii" (ca sa folosesc expresia in trend pe aici)? atata tam tam pentru un articol.
p.s: io cre' ca nu iti sunt atat de indiferenta, daca imi dai "igonre" si chiar te obosesti sa scrii asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by fortelady

s-a zis si mitocanie, si mojicie.
si o gramada de alte cuvinte "faine"...
vezi sa nu ti se faca rau de la atata sila...

--------------------------
"blonda, 1,75, 90C, nu vand nimic, doar ma laud..."

Pentru partea bolduita eu te-am raportat la moderator. Nu am nici o simpatie speciala pentru nimeni implicat in discutie. Moderatorul va decide daca ai fost in limite normale.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Am decis sa inchid subiectul pentru ca 10 randuri dintr-un fel de articol nu merita atata energie risipita siiiiiiiiiiii mai ales nu merita sa va certati!

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput