Naturiste si homeopate (31)
Raspunsuri - Pagina 7
oana_2006 spune:
buna fetelor!
am si eu o intrebare pt voi: pe ce perioada se poate lua maca?
eu am intrat in luna a 3-a de maca si nu stiu daca sa mai iau in continuare sau sa ma opresc. de la un cm neregulat, luand maca am reusit sa-l reglez.
chivutamonica spune:
Oana 2006,e bine ca dupa 3 luni sa faci o pauza de o luna si bea doar ceaiuri;napraznic,zmeura.
Citeste din urma si vezi ce spun alte fete despre MACA.
MONI
oana_2006 spune:
multumesc chivuta. asa am sa fac. dar mi-e tare frica ca mi se deregleaza cm din nou.
numeioana spune:
Fetelor, vin de la ginecolog. Mi-a facut transvaginala... Aproape am scapat de chisturi! Aveam multe, multe si doua f mari, 5,4cm si 3,7cm... Acum, dupa 2 luni de tratament (polidin cu gentamicina si antibiotic 5 zile pe luna la CM, timp de doua luni), coroborat cu extracte de zmeur si coacaz negru, plus Maca si Napraznic, mai am doar unul mic, de 1,4 cm. Continui cu extractele si mai fac iara 5 zile polidin si sper sa dispara si asta!
Sper din nou la bebe! Sunt atat de fericita! Acum 2 luni aceeasi doctorita imi spunea ca ovarele mele nu pot ovula.... Acum unul e curat si celalalt va fi si el intr-o luna!
Ioana
bebe?! - decembrie 2006
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Boo spune:
fetelor, eu sunt noua in ale "naturistelor" dar va rog dati-mi un sfat.
Am endometrioza, operata in octombrie. Am facut tratamanet cu Diphereline dar cu toate astea mai am un chist de 2,5 pe ovarul drept, tot de natura endometriozica.
Luna asta am facut prima monitorizare dn viata. Am un folicul pe OS de 23 mm azi = Z 15. Am facut si pregnyl ca sa se sparga. Se pare ca altfel nu urma sa o faca singur si mi-e teama sa nu am probleme cu spargerea foliculilor in general...
Insa ce pot lua ca sa scada chistul ala si pentru o ovulatie normala ?
Am inceput sa iau extract de fructe de soc, extract de mladite de zmeur si capsule de napraznic. Mai trebuie ceva ? Voi ce sfat puteti sa-mi dati ?
dante01 spune:
sunt un car de nervi...si iacata ca ajung sa fac ce tot bat eu la cap pe altii sa nu faca...adica sa intrebe asa, relativ aiurea fara sa caute amanuntit...zic asta pt ca am mai intrebat mai de demult despre chestia asta si mi s-a raspuns, dar nu mai gasesc unde...
in fine, am cautat pe aici o gramada, in ciuda faptului ca netul merge ca o caruta azi la mine...am si googlaluit si dat peste 20 de telefone, m-au facut minge de ping-pong, suna la unul suna la altul etc...
intreb asadar aici, poate aflu mai multe...
sotia merge la dr homeoptat, la doamna Luminta Vladutu. ia de peste un an jumate tot soiul de chesii si se pare ca i-au prins bine. mai acum ceva vrme i-a recomandat sepia, concentratiile LM 7, 8, 9 si 10. cum nu le avea atunci, a ramas ca le comandam noi si apoi urmeaza tratamentul. si cum noi n-am gasit unde sa le comandam, treaba a ramas asa...
acum o luam de la cap, poate cu mai multa sansa...
are deci nevoie de sepia, LM7, 8, 9 si 10 facut de cei de la cluj.
ca asa mai gasiesem cateva farmacii, care se pare ca aveau...by the way, unii zic ca nu au decat pana la 8, ca cu restul concentratiilor cica nu se lucreaza...si doctora i-a zis ca daca nu gaseste o sa-i dea LM 12, 13, si 14...dar parca ii e frica sa ia asa tari...
in fine, rugamintea este daca stiti unde le pot gasi, o adresadar mai ales un numar de telefon ar fi minunate...
multam!
chivutamonica spune:
BOO,cred ca iei destul de bine,pt chisturi.
bea si ceaiuri de zmeura,poti sa mai iei si Vitex,te ajuta la mai multe.
Carpicon Supozitoare 9.40LEI
Click pentru a mari
Compozitie
Extract uleios de rasina bruta de conifere; ceara galbena.
Continut
10 supozitoare
Administrare
Femei
2 grame pe zi intrarectal, administrate din ziua a 5-a pana in ziua a 19-a a ciclului menstrual, dar nu mai mult de 6 luni consecutiv.
Barbati
2 grame pe zi intrarectal, administrate pana la disparitia simptomelor, dar nu mai mult de 6 luni consecutiv.
Copii
2-3 grame pe zi in caz de crize hemoroidale, fistule sau fisuri anale.
Indicatii
Anexite acute si cronice, fibromatoza uterina, chisturi ovariene, prostatita, adenom de prostata, cistite, hemoroizi.
Producator
Romdan
MONI
miki-miki spune:
Chivutza merci dar al meu nu mai inghite nimic. O sa caut si eu ceva info despre ac produs sa vad cam ce contine.
Dante de ce neaparat de la Cluj? Este un dr in Buc care trateza homeopatic pb de infertilitate si recomanda sa se ia produsele numai de la o farmacie anume care spune ca le prepara f bine. Iti dau pe PM nr de tel al dr si intreaba care e farmacia aceea pt ca eu nu stiu. Eu nu sunt din Buc ca ti le-as fi trimis eu dar poate cunosti pe cineva care ti le poate trimite. Succes!
Miki