ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Boo,anunta-ma tu si sa vezi ce ma teleportez eu din Rwanda...numaidecat!Cat am fost eu de hotarata sa profit de ziua de azi cu doua liniute pe testul de ovulatie si tocmai a venit al meu sot si mi-a marturisit ca lui i-e frica sa nu cumva sa ma raneasca,sa-mi faca rau.Poate il conving mai tarziu.
Turturica,imi sunt asa de cunoscute starile despre care vorbesti...Cred ca nu e vreuna dintre noi,cele care ne dorim un bebe cu disperare,care sa nu fi facut depresie la fiecare CM,care sa nu se fi inchis in lumea ei,care sa nu simta nevoia sa imbratiseze fiecare copil de pe strada.Sunt sentimente firesti,numai ca trebuie sa ne pastram echilibrul,sa ne impunem sa credem ca il vom tine si noi pe al nostru in brate curand.
Monica ce faci,cum stai cu moralul?Ai reusit sa mai inveti?Telefonul de la clinica il primesti maine,nu?Sa nu ne lasi sa te asteptam prea mult cu vesti dupa operatie,ai vazut ca eu am revenit cat am putut de repede,in special pentru tine,ca sa te linistesc.
Eu mai am o problema...Ioanaeste blona aceea frumoasa si senzuala din pozele postate de voi?Ca mor de dragul ei...

Mergi la inceput

Uite,m-am facut romanca si mi-am activat si PM.Sunt suficient de convingatoare?Sunt in concediu pana duminica,luni va fi prima zi de munca.Dar mai conteaza???Vreau la intalnire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Alexia28 nu-ti amintesti anul trecut cand va spuneam ca mi-a murit pisicuta care a trait 15 ani? Mama suferea foarte mult si noi toti dealtfel si am fugit la un magazin de animalute si l-am cumparat pe TOMI, care e un nazdravan si jumatate si care i-a alinat mamei suferinta. Bineinteles ca nu am uitat-o pe pisicuta naostra care a fost ca un alt membru al familiei, de pe vremea cand noi eram inca copii, dar Tomi cu veselia lui a readus zambetul mamei. Multumesc pentru vot!
Flori76 multumesc iubita si tie pentru vot, ma bucur ca v-a placut Tomi.
Ralu_t nu ma sperii iubita! Ma bucur ca esti singurica, ca sa depasim de data asta si ora 12:00 noaptea, ce zici???
Boo si eu sunt la fel de dependenta de vreme. Abia astept sa ne revedem!
Turturica ai citit toate capitolele??? Da' studioasa esti, felicitari!! Si noi ne luptam si cu oligospermia, dar sper sa o invingem intr-o buna zi. Multa bafta!
Aerlilian.....m-ai facut sa rad....eu senzuala???...sunt blonda, dar...

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Aerlilian, e interesant dar sincer m-am simtit mult mai stresata saptamana trecuta decat acum. In weekend nu am invatat prea mult, dar ieri a mers foarte bine, m-am concentrat si nu m-am mai gandit la altceva. Cum se apropie, parca ma linistesc si asta e bine. Ma gandesc ca macar aflu ceva. De la spital maine va trebui sa ma sune. Daca totul merge bine, joi dupa ce ma trezesc o sa ma lase acasa, dar parca vad ca o sa trebuiasca sa stau vreo 2 saptamani pana imi zice rezultatul ca pe la canadienii astia asa merge treaba. Sper totusi sa-mi zica ceva cand ma trezesc, sau macar sa vorbeasca cu sotul meu ca altfel o sa innebunesc sa stau asa mult pana aflu ce am.
Mai incerca cu sotul, poate reusesti sa il convingi ca esti bine si nu iti va face nici un rau. Dar daca nu, gandeste-te ca vine luna viitoare imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioana votat una bucata pisoi-demential de altfel. crezi ca eu nu m-am gandit sa trecem de 12???hihi
aerlilianiti trimit PM romanco, bine ai venit acasa!

astept sa vina toamna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Ioana, ti-am votat pisicul, e foarte dragut. Si mie imi plac pisicile mult, dar inca nu am reusit sa il conving pe sotul meu sa luam si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

AM VOTAT SI EU PE PISSY AL TAU, IOANA... AM MERS CHIAR MAI DEPARTE, AM TRIMIS FELICITARE LUI IUBY AL MEU CU TOMI!!!
VA PUP PE TOATE!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Monica9 multumesc mult pentru vot! E bine sa ai animalute pe langa tine, eu una am avut mereu pisica acasa la mama si acum am si un catel frumos de vreo 60kg in curte, e Saint-Bernard.
Ralu_t multumesc pentru votul tau! Ne lungim iubita cat puteti voi...ca eu, doar ma stii ca nu dorm pina dimineata.
Aerlilian si eu abia astept sa te cunosc!

Vreti sa-mi votati pisoiul meu pe nume TOMI ? E inscris in concursul Whiskas, are 9 luni si adora sa stea pe tastatura calculatorului. http://www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyamy spune:

Buna la toate fetele. Am revenit din nou sa va incurajez deoarece si eu am endometrioza si in curand voi fi mamica. Daca vreti sa-mi cititi povestea cred ca o gasiti la cap.9,10 sau 11 nu mai tin minte. Va dau un sfat prietenesc nu mai refuzati dipherelinul, are si el un rol important in endo. De ce va spun. Eu am ramas dupa 2 luni de cand mi-au venit uratii.
Eu nici nu ma mai gandeam ca o sa apara minunea mai ales ca am fost operata de 2 ori( 1 op. laparoscopic a 2 op.clasica).
Cu rabdare, credinta, speranta, visul va deveni realitate.
Va pup pe toate si sa aud de bine.
Am sa mai intru pe site si am sa va citesc toate mesajele.
Ganditi pozitiv.........

Mergi la inceput

Uraaa!!!O sa vin...sa mancam o inghetata prajita!Si,da,Ioana,esti frumoasa tare!!!Dar de ce este asa de mult pana luni???

Mergi la inceput