ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-12

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Buna dimineata fetelor !!

Aerlilian ma bucur foooarte tare pentru tine !!!! Acum nu trebuie sa te mai gandesti decat la bebe si la cum sa ajungi la odisee ... dar sa nu te gandesti prea mult ca stresul asta nu e bun.

Haydy bine ai venit ca sa zic asa ... Imi pare rau ca esti printre noi, de fapt asta e urarea cea mai buna. Dar sper sa stai cu noi din placere si sa ne anunti si tu cat mai repede ca esti gravi. Intrebai de CM.. si eu am facut D trei luni, ultima injectie in 17 ian si mi-a venit ciclul in 9 aprilie. Asta dupa ce am luat Duphaston, dar cred ca oricum se pregatea sa-mi vina pentru ca ar fi trebuit sa iau 10 zile duphaston si mie mi-a venit dupa 6 pastile... Asa ca nu dispera, e bine ca ovarele sa stea in repaos ca sa se vindece acolo mai bine.

M-a intrebat cineva, dar nu mai stiu cine ca am citit vreo 3 pagini de mesaje, daca e prima luna cand incerc. Nu e prima, prima a fost luna trecuta, dar cum nu s-a intamplat si mi-a venit CM am zis ca luna asta sa fac si primele monitorizari din viata mea ca sa vad exact cum stau cu ovulatia.

Lucia eu ma uichendesc asa cum zici tu Sunt pe picior de plecare din casa. Cu soarele si caldura asta de afara sunt super bine dispusa si de abia astept sa ies din casa.

Liliana, Ioana, Ralu va pupacesc tare !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Va multumesc din suflet ca-mi sunteti aproape si va bucurati pentru mine!Am un burtoi cat toate zilele si gazul asta nu vrea sa iasa nicicum.Pe de alta parte mi-e foame si as manca orice!Dar cica pana la primul scaun doar iaurt,supa...Dar stiti ce mi se pare ciudat?Voi spuneati ca ati avut scurgeri iar eu nu am nimic,la mine este curat,curat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

buna fetelor, ma primiti si pe mine in clubul endometroaselor?
Sint inca bulversata de vesti, facusem un HSG in care trompele pareau blocate si, ca urmare, joi am facut laparoscopie. In urma careia doctorul a descoperit endometrioza de gradul 2 care strangula trompele. Din cite mi-a zis a operat si curat destul de mult si vestea buna e ca trompele sint sanatoase, blocajul venea din cauza endometriozei care le subtiase.
Urmeaza sa iau un tratament care sa imi anihileze ovulatia in urmatoarele 3 luni, am inteles ca unele dintre voi urmeaza deja tratamentul asta. Sint cam speriata de treaba asta, ovulatia e singura care parea sa functioneze ca lumea la mine. Insa merg inainte. Din pacate la noi si sotul e cu probleme, are oligospermie, dar sper ca lunile astea de tratament sa ne rezolvam cit de cit amindoi.
Am citit ca urmati si ceva tratamente naturiste, o sa sap si prin celelalte capitole sa vad la ce va referiti si probabil ca o sa va mai bat la cap cu treaba asta.
Mi-a prins bine sa citesc povestile de succes de pe prima pagina, e bine sa stii mereu ca exista o speranta. Si e tare bine sa ai cu cine sa povestesti pe treaba asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

AERLILIAN,eu dupa laparo am avut aceeasi pb.dar incearca sa iei carbune medicinal 6-8 pe zi si o sa fie ok.eu sufar de constipatie de cand ma stiu si am descoperit ceva care merge:capsunile.cand am venit din spital ,seara m-am infipt in capsuni cu zahar si dimineata am avut scaun normal.Incearca mai ales ca tu ai 3 zile de la op

Mergi la inceput

Smoly,crede-ma ca as manca de toate,doar ca mi s-a spus sa tin regim pana la primul scaun si asta incerc sa fac.Cat despre carbune stiu ca este bun,dar mai stiu ca si constipa...Am luat ieri 3 si am mai luat astazi 2,dupa ce mi-ai zis tu.O sau iau diseara un laxativ de plante,poate o sa fie mai bine maine.Multumesc de sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Buna!
fetelor si eu sunt diagnosticata cu endometrioza. Am facut laparo in februarie cu T, si am acest diagnostic. Am refuzat sa fac dipferelinul si vreau sa incerc cu tratamente naturiste
Pusichet, am vazut ca tu ai spus de niste ceaiuri pentru endometrioza. Spune-mi si mie despre ce ceaiuri vorbesti?
Merci mult! Va pup!

Mergi la inceput

Boo,Ralu,Ioana,Lucia,Monica,unde sunteti dragele mele?Weekendul vostru e prelungit?Ma lasati singura aici cu gazele astea imposibile care nu vor sa ma paraseasca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

aerlilian, inteleg ca si tu esti proaspata dupa laparoscopie
Eu am facut laparoscopia joi, am avut burtica umflata citeva zile, insa acum se retrage. Ce mi se pare ciudat e ca tie nu ti s-a prescris repaos sexual, mie doctorul mi-a zis sa facem pauza 2 saptamini si abia apoi putem reveni la normal.
Felicitari ca nu ai endo, eu nici macar nu facusem laparoscopia pentru treaba asta, vroiam sa vad care-i treaba cu trompele, dar ma bucur acuma ca trompele sint sanatoase. Endometrioza oi rezolva-o cumva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eu sunt pe aici dar cu treaba si trebie sa si plec acum, asa ca azi nu prea o sa va vizitez.
Gazele stiu ca sunt o problema, si la mine a durat pana le-am eliminat dar trebuie sa ai rabdare. Cu fiecare zi o sa vezi ca e mai bine.
Intrebai de sangerare.. la mine a fost. Imediat dupa operatie, mi-a curs ceva sange, dar nu ca la cm si mi s-a spus sa nu il consider cm. Ala a venit cu vreo 2 saptamani intarziere decat normal, dar asta nu a insemnat nimic grav, era logic sa fie asa dupa operatie. Daca la tine nu e nimic, poate e si mai bine. stai linistita si o sa vezi ca o sa fie bine si bb o sa vina repede de tot

Mergi la inceput

Turturica draga,eu am facut laparo vineri.Si pe mine m-a surprins ca nu mi-a impus repaus sexual,dimpotriva imi spunea ca am folicul preovulator si ca marti ar trebui sa prestez cu spor.Poate si pt ca nu am endometrioza lucrurile sa fie mai simple?Cat despre sangerare,sau vreo pata de vreun fel...absolut nimic!Sa dea Dumnezeu ca astea sa fie semne bune si sa fiu eu apta de bebe.

Mergi la inceput