am nevoie de ajutor!

am nevoie de ajutor! | Autor: livia

Link direct la acest mesaj

Fetele saptamana asta am sa plec in Ro si daca tot am sa fiu acolo m-am gandit sa-mi fac si eu testul PAP(pe anul asta) si ADN-HPV...Ma puteti indruma la un cabinet serios si binenteles la un dr.bun?
O sa ma intrebati de de nu fac aici...fiindca am primit programare tocmai la sfarsitul lui august iar pana atunci vreau sa am rezultatele si sa ma duc(cand am programarea) sa ma vaccinez si sa nu mai astept dupa ei,ca asa...trece anul!...

Multumesc mult pt.ajutor!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Ma scuzi, Livia, in ce oras din Romania vii? Daca vii in zona de vest stiu sa-ti recomand un medic din Timisoara. Altfel insa, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

imi poti da si adresa din timisoara ca am o prietena buna acolo care s-a repatriat si nu stie la ce dr.sa mearga...s-ar bucura asa de mult...

acum eu...as vrea in buc un cabinet serios care recolteaza analize si da rezultatul mai repede sa nu se faca timpul de plecare si eu sa nu le primesc inca...

puuup si multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Livia, la doctorita Badea la micomi, www.micomi.ro. fa-ti programare de acum. pupici,
Roxana

Mergi la inceput

multumesc de sfat dar din pacate primesc programare tocmai in vara si eu nu pot sta atat...
trebuie sa existe vreun cabinet si pt.mine...nu stiu pe unde sa mai caut!...

pup si poate mai intra fete pe aici si ma mai indruma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Livia, ai putea incerca la clinica Medlife, este undeva pe Calea Grivitei. Au si site, iar tel. este 209 40 30. Tipajul viral HPV costa 300 RON (se recolteaza proba din secretie la ei), iar rezultatul se ia in 7 zile lucratoare. Avantajul la ei este ca poti afla rezultatul direct din site-ul lor, tastand CNP-ul si codul din buletinul de analiza, deci nici macar nu trebuie sa te deplasezi pana acolo.
Asa sunt multe clinici care fac analiza asta, Synevo, Medsana, CDT Dorobanti etc.
Multa sanatate !

pozici

Mergi la inceput

pot face analizele fara sa merg la medic ci direct la laborator?ar fi
excelent asa ca mie imi trebuie practic doar rezultatul!

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Poti incerca si la Euroclinic. Este cea mai bine dotata clinica din Bucuresti, are preturi mai mari decat celelalte, dar serviciile sunt de calitate si sigur gasesti programare mai devreme.
Uite www.spitaluleuroclinic.ro/index.html" target="_blank">aici linkul cu mai multe informatii.
Drum bun si multa bafta!

Nana, 21+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Las Vegas
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Livia, pentru Timisoara: dr. Gheorghe Budau, B-dul Liviu Rebreanu nr.143 ap.7. Tel: 0256201113, are program de marti pana vineri intre orele 16-20. Ii doresc sanatate si mult succes prietenei tale.

Mergi la inceput

multumesc mult fetele pt.sfaturi!

am rezolvat cu bine!

miiiii de pupici!

Mergi la inceput