Barbat/30 ani/singur -ciudat?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Daaaa, corect!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

de acord cu elise.
dar nu e bine nici sa te arunci orbeste, uneori e mai sanatos sa fii precaut. de cat timp se cunosc? i-a dat vreodata de banuit cu ceva sau pur si simplu nu are incredere?

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Nu poti generaliza.

..si in niciun caz n-are sens sa se lege de faptul ca la 30 e neinsurat. In zilele noastre multe femei se casatoresc dupa 30 ani, dar-mi-te un barbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kefi spune:

Eu chiar sint uimita de faptul ca raspunsurile de pina acum nu se refera deloc la faptul ca a avut o relatie cu o femeie maritata.

Si eu sint perfect de acord ca virsta de 30 ani nu este un impediment, ba chiar as spune eu este un avantaj. Dar faptul ca a avut o relatie cu o femeie maritata, nu spune nimic despre caracterul lui, in opinia voastra? Fara sa stiu alte amanunte, discutind la modul general, eu as trage concluzia ca tipul nu are nici un respect pt institutia casatoriei (scuze pt cuvintele mari, aici nu ma refer numai la casatoria cu acte) si eu nu vad ce l-ar opri sa isi insele viitoare nevasta.

Parerea mea.
Kefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Da,kefi ,ai perfecta dreptate.Cand tipa i-a zis ca eimoral el i-a raspuns ca era un barbat liber........Ok,dar ea NU!!!!!!!!!!!
Nu se cunosc de mult timp si sunt la faza de tatonari /

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

[gluma] Eu ma intreb de ce sta el cu ea.

Cred ca prietena ta trebuie sa respire adanc. Poate omul pur si simplu nu a intalnit persoana potrivita. Si spune-i ca sunt o grooaza de femei singure la 30 de ani si nu au bube in cap.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Eu la varsta prietenei tale as fi gasit ceva ciudat ca un tip de 30+ ani sa fie nu singur, ci sa nu fi avut macar o relatie de durata cu cineva. Iar el a avut. Faptul ca in cazul lui relatia a fost cu o femeie maritata e mai putin relevant. Poate sa arate ca nu era pregatit pentru o relatie care sa aiba viitor pe termen lung, sau poate doar sa arate ca a iubit pe cine nu trebuia. 3 ani reprezinta o perioada destul de lunga ca sa excludem doar o relatie sexuala.

Si ei ca si noi au doza lor de naivitate si idealism, si se mai pierd cateodata intr-o iubire imposibila.

12s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

quote:
Originally posted by Kefi
as trage concluzia ca tipul nu are nici un respect pt institutia casatoriei (scuze pt cuvintele mari, aici nu ma refer numai la casatoria cu acte) si eu nu vad ce l-ar opri sa isi insele viitoare nevasta.

Nu, n-avea respect pentru casatoria amantei, nu are nici o relevanta asupra propriei casnicii si nici nu e un factor clar ca o sa-si insele nevasta. Poate s-a indragostit aiurea... poate respectiva era nefericita in casnicie... sunt multi de poate aici ca sa poti judeca un om din 2 date prezentate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Of,am ametit!!!
Aveti dreptate toate,in tot ceea ce ziceti. Acum nici nu mai stiu ce sfaturi sa ii dau saracutei fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kefi spune:

quote:
Originally posted by Mara76
quote:

Nu, n-avea respect pentru casatoria amantei, nu are nici o relevanta asupra propriei casnicii si nici nu e un factor clar ca o sa-si insele nevasta. Poate s-a indragostit aiurea... poate respectiva era nefericita in casnicie... sunt multi de poate aici ca sa poti judeca un om din 2 date prezentate.

Hm, si eu care am crezut ca chiar asta ni s-a cerut, sa-l judecam si sa ne dam cu parerea din "2 date prezentate"!

Dupa umila mea parere, versiunea ca respectiva era nefericita in casnicie nu ii da nici ei nici lui dreptul sa insele. Si celalta cu indragotitul aiurea, tot nu tine in ochii mei..., ce sa-i faci, asa sint eu mai pretentioasa . Any way, eu nu vad ce circumstante atenuante ar putea avea domnul ca sa ma faca sa il vreau eu de prieten...

Faptul ca relatia a fost de 3 ani, in ochii mei il face chiar cu atit mai responsabil. Asa ca fetelor, eu il impachetez cu funda rosie si vi-l las voua !

Kefi

Mergi la inceput