Sunt romani in orasul Charlotte, North Carolina ?

Sunt romani in orasul Charlotte, North Carolina ? | Autor: AlinaCan

Link direct la acest mesaj

As dori sa iau legatura cu romani din Charlotte, NC avand intrebari despre oras, viata, clima, gradi/scoli, jobs, case, etc.

Multumesc anticipat,
Alina.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

Sa nu existe oare nici un roman/romanca de bine in Charlotte desi vreo 25 de views s-au facut la subiect?
Please please info urgent!

Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_64 spune:

Eu nu sunt din Charlotte, NC, dar cred ca poti sa gasesti ceva informatii aici: http://www.charlotte.com/. Succes!

Get busy living or get busy dying.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ella_64

Eu nu sunt din Charlotte, NC, dar cred ca poti sa gasesti ceva informatii aici: http://www.charlotte.com/. Succes!

Get busy living or get busy dying.

Mersi, asa am gasit si eu info pe net, dar doresc de la cineva de la fata locului. Oricum se pare ca sunt multi care au citit si nu prea inteleg de ce, ca titlul e destul de sugestiv. Oare nu vor sa raspunda ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Nu, nu-i vorba ca nu vor sa-ti raspunda. Eu am intrat de exemplu, pentru ca nu stiu ce-i Charlotte NC si m-am gindit ca dai detalii.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Letitia1

Nu, nu-i vorba ca nu vor sa-ti raspunda. Eu am intrat de exemplu, pentru ca nu stiu ce-i Charlotte NC si m-am gindit ca dai detalii.

Ha ha, ok Letitia, Charlotte este un oras aflat in statul North Carolina. Eu vroiam sa aflu niste detalii despre viata de acolo dar se pare ca nu am noroc. :( Oricum mersi de ajutor.

Am modifica titlul subiectului pt a fi mai evident.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Nu sint din NC dar sansele ca cineva din US sa fie taman dintr-un orashel oarecare dintr-unul din 50 de state e destul de mica. Pot sa-ti spun insa ca NC e un stat care incepe sa aiba destule high-tech companies, are o clima destul de imprevizibila (poti avea seceta, calduri sofocante intr-un an, ploi si inundatii, furtuni si tornado in altul). Casele sint destul de ieftine, case linga ocean poti inchiria mult mai ieftin comparativ cu celelate state de pe costa (o gramada de canadieni vin in vizita vara), distantele sint mari, nu e f dezvoltat dpdv cultural, nivel de trai (salariu/cheltuieli) bunicel comparativ cu US. Esti la vreo 10 ore de Florida, si cam tot atit de New York. Dezvolatarea e destul de noua, si deci populatia e un mix de americani si imigranti, nu sint multi sudisti, dar nici multi indieni.
sper ca te ajuta,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Andrada

Nu sint din NC dar sansele ca cineva din US sa fie taman dintr-un orashel oarecare dintr-unul din 50 de state e destul de mica. Pot sa-ti spun insa ca NC e un stat care incepe sa aiba destule high-tech companies, are o clima destul de imprevizibila (poti avea seceta, calduri sofocante intr-un an, ploi si inundatii, furtuni si tornado in altul). Casele sint destul de ieftine, case linga ocean poti inchiria mult mai ieftin comparativ cu celelate state de pe costa (o gramada de canadieni vin in vizita vara), distantele sint mari, nu e f dezvoltat dpdv cultural, nivel de trai (salariu/cheltuieli) bunicel comparativ cu US. Esti la vreo 10 ore de Florida, si cam tot atit de New York. Dezvolatarea e destul de noua, si deci populatia e un mix de americani si imigranti, nu sint multi sudisti, dar nici multi indieni.
sper ca te ajuta,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mersi Andrada de raspuns. Cat despre Charlotte un orasel :),n-as prea crede pt ca este capitala statului NC, al 20lea oras american ca marime, si al 2lea centru financiar american dupa NY. Pe asta m-am bazat cand intrebam despre Charlotte, probabil ca sunt romani acolo dar nu frecventeaza acest forum. Imi amintesc ca citisem acum 1-2 luni in urma aici pe forum - dar nu mai stiu exact unde si cine- si erau 2 persoane care urmau sa se mute intr-acolo sau pe langa Charlotte, au pus si niste poze f frumoase. Ma gandeam la ele, dar probabil ca nu au citit mesajul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Da pe Fetele din America le-ai intrebat, cine stie, n-or fi bagat de seama subiectul asta, si poate taman acolo ai sa gasesti si persoanele care urmau sa se mute in Carolina de nord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Alina, eu nu locuiesc acolo dar pana acum 2 luni am fi vrut sa ne mutam in Charlotte, NC, doar ca nu am reusit sa vindem aici in Florida.

Nu stiu nici eu multe despre NC, dar am citit pe net in general si am mai invatat ceva si de la Andrada :)

Numai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elenalove27

Alina, eu nu locuiesc acolo dar pana acum 2 luni am fi vrut sa ne mutam in Charlotte, NC, doar ca nu am reusit sa vindem aici in Florida.

Nu stiu nici eu multe despre NC, dar am citit pe net in general si am mai invatat ceva si de la Andrada :)

Numai bine

ok, mersi de rapuns oricum.:)
Voi cum de v-ati decis sa parasiti Florida? Am auzit ca e f frumos acolo. Si cum de ati ales Charlotte-ul?

Numai bine.

Mergi la inceput