Aspirante optimiste > 20 ani ( 98 )
Raspunsuri - Pagina 26
elara spune:
Buna, Anca.
Daca e dupa cum prezice Baby ca am ovulat in Z13, azi as incheia Z8 DPO.
Si eu simt sanii catifelati, Alexa. Sau cum ziceam dimineata, pufosi ca niste gogosi.
Si ma pun pe jar senzatiile astea... Parca si prin burtica simt arsuri.
Am inceput sa ma ingrijorez ca daca e bebe si apa calda ii face rau si de aia ma doare burtica dupa dus...
Si sanii astia ma termina! Parca nu ar fi ai mei...
Am luat-o raznaaaaaaa
Eeee asta e ..daca nu-s nu-s si gata. Mai vien alta luna si alta...
Dar tarrre ciudate simtome mai am ..si cam devreme pt Cm... Sau ma insel...
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Alexa, mama, schimba tiker-ul... ca tu esti SIIIGUUUR graviduta.
Am mai zis eu si luna trecuta..ca esti cea care se lasa convinsa cel mai greu. Toate iti repetam ca esti graviduta si tu nu vrei sa crezi...
Basca...faptul ca acum ai test pozitiv!
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
Alexa.1983 spune:
Eu stiam la mine ca regula cand venea CM era ca ma piscam
de sfarcuri...si daca ma dureau sau ma deranjau vreun pic,
sigur venea...si cand venea imi luam concediu de la munca sa ma tavalesc linistita pe covor de durere...acum de 2 luni...nimic...
Hatzzz...va pap pe toate...nu schimb tickerul ca nu stiu cu ce date...
9 sapt...sau 5 sapt????
http://tt.lilypie.com/6GwTp3.png
elara spune:
Gugulee, tu pe unde mai umbli?
Ca de vreo doua zile nu te-am mai vazut.
Am auzit ca ai avut o suparare mare acum cateva zile. Esti bine? Totul e ok?
Cine are vesti despre Gugu nostru vesel?
hai, bebitza, vino...
elara spune:
Hai, macar sterge tiker-ul pune si tu acolo semnul ala de gravidutza...
Ca asa fruuuuuuuuuuumoooooooooooos eeeeeeee si asa ne inveseleste ...
Eu nu am somn si ma duc sa smotruiesc prin bucatarie (tre' sa spal pe jos). Ma mai uit dupa daca ati mai scris.
hai, bebitza, vino...
elara spune:
Feteloooor, am pierdut testul.
Azi l-am cumparat..azi l-am pierdut...
Sunt singura acasa.. Nu a venit nimeni azi la mine...
M-am ramolit.. Nu mai stiu unde l-am pus...
Ultima data cand l-am vazut (constientizand) il aveam langa tastatura ca v-am spus voua ce scria pe el...
Sigur l-am luat mecanic si l-am pus eu undeva, "bine" cand m-am desis sa-l fac mai tarziu....
Si acum...ia-l de unde nu-i...
Beeeeeeeeeeeeyyyyyyyy, care mi-atzi shparlit testul ca va mananc!
Cine se declara impotriva ca eu sa fac test maine??? (asta daca nu ma mai razgandesc iar).
Baby, draga, o fi plecat singurel spre tine, via e-mail, cum ma gandisem eu sa ti-l trimit?
Ufff ma duc sa mai caut..
hai, bebitza, vino...
elara spune:
L-am gasit.
Gata! Maine, aproape sigur, ma pi.. pe el de test.
Noapte bunaaaaaaa
hai, bebitza, vino...
morcoveatza spune:
buna fetelor,
citesc de ceva vreme forumul “despre copii” dar nu reuseam sa-mi activez contul. Acum am reusit si ma bucur sa ma alatur voua. Pe scurt povestea mea, am 33 de ani, doua sarcini pierdute anul trecut la 7 respectiv 5 saptamani. Dar nu ma las asa usor pana nu apare bebe, mai ales ca de luna asta am schimbat si clinica de fertilitate la care mergeam. Pe aici prin Canada clinicile astea sunt ca si ciupercile, dar doctorii sunt tare tare slabuti. Vor sa te infunde din prima cu tratamente de stimulare fara sa faca nici o investigatie preliminara. Dar acum am gasit o doctora draguta care pare interesata sa ne ajute sa ne vedem visul cu ochii. Mi-a dat o gramada de teste si mie si sotului de-am crezut ca-mi vine rau la cat singe mi-au luat. Sotului i-a bagat un pic marcovu’ ca poate e el de vina. De trei zile ma intreaba mereu oare cum or sa iasa analizele la gigeii lui. Offf, barbatii astia.
Va pup si sa ne vedem cat mai curind la odisee.
elara spune:
'Neatza, fetelor.
Bun venit, Morcoveatza, sedere placuta dar scurta la noi (adik sa pleci repejor la Odisee).
Sper sa nu mai treci niciodata prin ce ai trecut si sa-ti tii bb in bratze cat mai repede.
Sa dau raportul.
Rezultatul testului - negativ.
Dar nu-mi pierd sperantza.
TB e tot 37,1 (de 5 zile).
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
hai, bebitza, vino...
baby_r7 spune:
Elara imi pare rau de test..dar totusi poate.de fapt sigur e prea devreme..mai asteapta un pic.........
Morcoveatza bine ai venit si hai fuguta la odisee!!!!!!!!!!!
PS: Elara sa intri pe mess cand poti ca iti las un mesaj.
eu azi merg la mami la spital si oricum plec un pic mai tarziu de acasa, asa ca o sa mai scriu acum dimineata daca o fi cineva pe forum.........
pupici la fete!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA