Aspirante optimiste > 20 ani ( 98 )
Raspunsuri - Pagina 24
elara spune:
Fetelor, nu am apucat sa citesc din urma... dar am si eu o intrebare.
Nu plecati, da? Bitza, Numeiaoana, mai sunteti?
hai, bebitza, vino...
Aspiranta optimista din martie 2007
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Am luat de la farmacie un test de sarcina ca sa-l am pentru cand vine momentul de testare, adica peste 7 sau 8 zile, nu mai stiu exact. Dar sunt cam nerabdatoare asa ca l-am luat ca sa fie acolo.
Ciudat e ca nu are nici un nume.... E test la plic de plastic, mai mic decat cel Barza, si pe el scrie Test RAPID pentru depistarea sarcinii. ( o avea numele "Rapid"? )
Pe verso spune ca se poate utiliza cu urina din orice moment al zilei si ca poate fi folosit din a cincea zi de la conceptie.
Si nici nu a costat mult. Doar 48 lei.
La aceeasi farmacie un test Ozone la caseta era 88 lei
Cum are Ramonella in poze, banuiesc ca aia inseamna caseta, nu?
Acum, eu va intreb: ati mai auzit de testul asta? Oare e chiar asa bun? Ca tare ma mananca degetelele sa-l fac.
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Blanche, ce ma bucur ca esti aici.
Azi m-au durut din nou sanii (dimineatza m-au pacalit putin... si erau calmi) si in plus m-am gandit sa verific colul. In secretia din vagin am gasit un mic firicel de sange. La fel, in Z18 tot in secretia ce am luat-o cu degetul din vagin am gasit amestecata o picatura de sange care ii dadea acelei secretii albe o culoare rosiatica. Ma gandeam eu ca o fi de la nidare. Adica sper sa fie.
E drept ca am eu am o secretie alba dar f putina de altfel (adica in nici un caz nu am avut acea scurgere albicioasa despre care s-a vorbit pe aici); eu o gasesc doar pe deget dar asa era in fiecare luna.
Ma rog ideea e ca ma dor sanii destul de mult si parca sunt fierbintzi, uneori am senzatii de arsura si fierbinteala prin ei...
Ufff
Nu stiu daca sa fac testul...
Daca il fac si sunt gravi si nu apare? Daca acel " 5 zile de la conceptie" inseamna de la nidare?
Daca sunt si nu ma pot abtzine sa astept sotul sa ii spun? El e in delegatie si nu vreau sa-i zic la telefon...
Daca il fac si nu sunt si imi pierd speranta? E asa frumos sa sper...
Si mai am o intrebare: daca chiar sunt gravi... cata vreme o sa mai doara sanii?
hai, bebitza, vino...
elara spune:
Nu mai e nimeni pe aici?
hai, bebitza, vino...
baby_r7 spune:
Elara....mai esti aici?
eu cand am ramas gravida primul test facut tot atat am dat pe el si era la plic.....dar se chema BABY..........
daca scrie pe el asa, eu zic.........ca poti sa il faci...oricum daca te-a costat doar atat...mai bine iti luai macar 2.
sa faci unul acum si daca e negativ, unul la timp.......cand ar trebui sa iti vina.
faza cu sanii nu stiu ce sa iti zic.........pe mine nu ma dureau tot timpul........
poate iti zic gravidutele noastre mai multe.
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Remiclea, feliiiicitaaaaaaaaaaaari !!!!!
hai, bebitza, vino...
elara spune:
Baby,
Multumesc f mult de raspuns.
Nu scrie "Baby" pe el.
Am facut un dus, m-am gandit si m-am decis sa astept.
hai, bebitza, vino...
baby_r7 spune:
ELARA intra pe mess daca vrei sa vorbim, ca vad ca pe forum nu sunt fetele acum....poate intra mai tarziu..........
Laura FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PT. VALOARE!!!!!!!!!!!!!!!!
sa iti traiasca samburica.............ca parca am asa o presimtire ca e fetita!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poze
bebe al meu13 decembrie 2000
ROXANA
elara spune:
Ma duc sa citesc din urma sa vad ce ati facut azi, dragelor,... ca eu am fost cam ocupata...
Alexa, sunt f curioasa sa aflu ce ai facut la dr. Sper ca ai scris pana acum si o sa gasesc pe undeva mesajul tau.
Baby, hai ca intru..mai sporovaim si noi putin.
hai, bebitza, vino...