ajutor

ajutor | Autor: alexa_1001

Link direct la acest mesaj

buna fetelor
am citit mesajele voastre si acum imi dau seama ca nu stiu mai nimic despre aceste lucruri
eu incerc sa am un bebe cam de 3 ani si am fost la mai multe clinici
mi-au spus ca am trompele infundate, dar in rest nimic
ce este FIV?
multumesc

PS sper ca aveti rabdare si cu mine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Alexa, bine ai venit la .
FIV inseamna fertilizare in vitro. Daca ti s-a spus ca FIV-ul este singura solutie prin care poti sa ai copilasi, vino la subiectul FIV unde sunt mai multe fete care iti pot raspunde la intrebari.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Si incearca sa consulti mai multi medici, ca si noua ne-au zis ca fara FIV+ICSI n-avem sanse, si eu am ramas de 3 ori insarcinata. Natural.

Noi 2 singurei

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_1001 spune:

nu mi-au spus ca singura cale este FIV, din contra, mi-au spus ca nu am nimic. Nici eu, nici sotul meu. Insa de 3 ani nu s-a intamplat. Am fost la Clinica dr. Marinescu, in Bucuresti.
Am facut histero si mi-au spus, la alta clinica, ca am trompele infundate si ca trebuie sa fac laparoscopie. Imi dati ceva sugestii unde sa ma duc pt aceasta interventie?
Multumesc pentru raspunsurile anterioare
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

alexa,nu stiu care e cel mai bun loc unde sa mergi pentru laparo.se face in multe locuri,in maternitate.dar sa nu-ti fie teama,operatia se face sub anestezie generala si nici nu ramai cu semne.bafta multa si-mi pare rau ca nu te-am putut ajuta mai mult.

http://t2.lilypie.com/MqTkp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Doctorul tutunaru pentru laparo. Ti-l recomand cu caldura pentru aceasta interventie. Exista un subiect cu pacietele lui unde poti gasi mai multe informatii si modalitati de contact.

Mergi la inceput