Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:
Originally posted by Simona27

Da, Tariceanu imi place...
Crin Antonescu imi place...sper sa nu fac o confuzie (ii stiu mai mult fata si vocea)...

Pai daca mergi pe criteriile astea, ca-ti place fata si vocea, nici nu ma mira ca nu-l votezi pe Basescu, ca doar n-ar nici fata si nici voce.
Eu il stiu pe Antonescu PERSONAL, si iti spun ca este cel mai mare mafiot din Tulcea (orasul lui de bastina), a concesionat cele mai bune spatii comerciale din oras, a tras toate sforile posibile si controleaza din umbra o gramada de afaceri prin Tulcea... asta ca sa nu mai amintim de Delta Dunarii...
Da' asa se intampla cand alegi pe criterii de look...

Elle_seb

BASE, BASE, NU CEDA,
NOI SUNTEM DE PARTEA TA!
the

May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Normal ca nu ai pe cine alege la prima vedere. Dar, fiecare voteaza cu constiinta, asa ca, chiar daca nu gasesc momentan pe cineva valabil sa-i dau votul, asta nu ma determina sa i-l dau lui Basescu, din constrangere. Daca el nu-mi inspira incredere, nu imi place si nu mi se pare potrivit de presedinte, nu pot decat sa sper ca va aparea cineva in al 13-lea ceas, care sa fie demn de votat.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by tlaura
Si as mai intreba persoanele care vor vota impotriva lui Basescu, pe cine punem presedinte?

Pai asteapta momentul cand vom sti candidatii la presedintie.

Paler a spus ca Basescu e nul ca presedinte. Deci ma gandesc ca pe langa Becali si Geoana, va candida si un altul, care va fi cel putin cu 1% mai bun decat Basescu.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redi spune:

quote:
Originally posted by mihaela_80

Simt insa tristete ca trebuie sa imi bazez alegerea pe asa ceva si nu pe principii sanatoase ca ale francezilor.

Asa se vede din afara ,ca ar fi sanatoase ?
47 % din populatie ,plus o buna parte din cei 53 % care au votat Sarkozy nu sunt de parere ca principiile sunt sanatoase si au simtit aceeasi tristete ,numai ca, altceva mai bun nu s-a prezentat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by papadie

Eu sunt anti basescu si NU l-am votat INSA acum se pune probleme sa aleg intre un mafiot sau 322 de mafioti. matematic o sa-l aleg pe basescu desi ma doare sufletul.
si mai e o chestiune de fair play din punctul meu de vedere votul Parlamentului nu a fost corect.

subscriu, cu deosebirea ca nu o sa-l votez.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

copiloi, tie ti-e mai usor sa vorbesti, dar cateodata ma cuprinde disperarea sa-mi imaginez variantele de inlocuire ale lui Basescu. Ce, crezi ca va veni unu' nou pe un cal alb (negru, maro...) ca sa ne izbaveasca? Este un cerc binestiut, rar iese sau intra cineva. Ca iese...nu-i bai. Dar cand vad cine intra...
Oricum, parerea-i parere. Nu stiu cu siguranta, dar parca si eu cred ca Basescu a inceput sa supere marii smecheri ai Romaniei, prea s-au aliat borfasii...pardon, parlamentarii sa-l traga pe linie moarta.
Ca sper ca aici nu sunt dubii printre voi: majoritatea parlamentarilor sunt niste neispraviti...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2007 spune:

Simona, si eu sunt anti Basescu, nu il votez .

am plecat la ce am de facut pe ziua de azi si va doresc sanatate
exista viata si dincolo de base

"Traian Basescu stie doar sa joace, cu mijloace de cabotin si de demagog populist, un rol fals de „salvator al neamului“. Anti-barbat de stat prin structura, el sta cu spatele la tara si cu fata la oglinda. Si repeta ca o flasneta ca fara el ne ia dracul. Ca fara el se vor prabusi peste Romania toate grozaviile Apocalipsei. Ceea ce mi-a adus aminte de un roman sud-american pe care, probabil, unii cititori il cunosc: „Eu, Supremul“.
Se impun cateva precizari. Prima. Pluralul „romanii m-au ales“, folosit de Basescu, e ipocrit. Pe Basescu l-a ales un sfert de romani in decembrie 2004 (in care intrau si simpatizantii liberalilor, si votantii negativi, si poate o parte din cei ai PRM-ului). L-au ales ca sa se comporte ca un „presedinte al tuturor romanilor“. Ceea ce Basescu e incapabil, insa, sa fie.
A doua precizare. „Eu, Supremul“ nu a aflat oare ca pentru multi romani el a devenit in ultimii doi ani, din pricina scandalurilor, insuportabil? Sau cei care il dispretuiesc nu mai sunt romani? Noi care l-am votat pe Basescu, acum doi ani si jumatate, luand in serios (vai!) tapajul demagogic, pe care-l facea in campania electorala, pe tema „sistemului ticalosit“, dar vedem astazi cu rusine ca am gresit, nu mai suntem romani? Nu facem parte din popor? Noi care nu suntem nici oligarhi, nici amatori de oligarhi, dar ne e sila sa mai auzim exponentul unei categorii de oligarhi tunand si fulgerand fatarnic impotriva altor oligarhi, nu suntem romani? Noi care il socotim pe Traian Basescu „mogulul“ securismului din postcomunism nu suntem romani?
Habar n-am cati suntem cei care gandim astfel. O va arata, poate, referendumul. Dar atunci, n-ar fi cazul ca Traian Basescu sa nu-si mai bata gura ca el, doar el, reprezinta „poporul“? Mai ales ca stim cate dezastre au rezultat din populism.
Revin la o distinctie pe care am mai facut-o: aceea dintre un „stat“ si o „tara“. Un stat poti sa il dispretuiesti si sa-l contesti. O tara, nu. Statul mi l-a dat istoria. Tara mi-a dat-o destinul.
Cata vreme sunt cetatean al unui stat, sunt obligat, evident, sa tin cont si de legile, si de politia lui. Dar nimic nu-mi poate impune sa fac mai mult decat atat. De iubit, imi iubesc numai tara. Ea inseamna viata mea, iubirile mele, fiul meu, multe. Si chiar si esecurile ei.
Ei bine, referendumul va decide ce vrea tara mea.
Vrea Romania un presedinte care nu face nici o deosebire intre Palatul Cotroceni si o crasma?
Vrea Romania un presedinte in stare sa fie doar instigator la scandaluri?
Vrea Romania un presedinte cu apucaturi paranoide?
Vrea Romania un presedinte toxic?
Daca vrea, nimeni nu o poate impiedica sa vrea.
E dreptul ei istoric de a agoniza si de a-si juca destinul la ruleta.
Ca simplu individ, nu voi avea incotro: va trebui sa ma supun. Dar ceva nu-mi poate impune nici tara. Sa respect ceea ce dispretuiesc. Nu ma cred nici o clipa mai putin roman, recunoscand ca nu voi mai putea vedea niciodata in Traian Basescu pe presedintele tarii mele. Daca va ramane la Cotroceni, voi vedea in el doar pe seful statului.
"

Paler

Mergi la inceput

Rufus, o sa le vina randul si neispravitilor din parlament.

Pana una alta, eu nu pot sa-i mai acord credit lui Basescu. Am vazut "ce-a facut" . Inca 2 ani cu Basescu inseamna inca 2 ani cu circ, urmand ca la alegerile viitoare sa spuna ca daca nu a facut nimic, este pentru faptul ca nu l-a lasat PNL-ul. Si va cere "dati-mi consilieri, pardon PD-isti, ca sa pot face treaba!"

Basescu este un manipulator si atat.

Alina

Mergi la inceput

Pe mine alt scenariu ma sperie.
Daca Basescu nu trece de referundum si se ajunge la alegeri anticipate, unii spun ca electoratul lui Basescu va vota de-al naibii cu Becali .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

pai sa nu-mi spuneti ca Becali candideaza din nou.Deci circul continua..Ma intreb asa pentru cati ani oare?

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput