Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by anka-maria

Mi se pare mie sau a crescut surprinzator numarul noilor veniti care posteaza direct la subiectele cu iz electoral?
Ar fi pacat sa fie asta motivul pt. care s-au incris pe DC.

---------------
Just me

Corect! Cam mare afluxul de nou-veniti la subiectele cu caracter politico-electoral. Oare de ce?!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

quote:
Originally posted by lili5

SUNT ANTI BASESCU.
NU L-AM VOTAT.
NU AM VOTAT NICI PE NASTASE.
DIN 2 HOTI AM PREFERAT SA NU ALEG
INSA DACA ERA OBLIGATORIU AS FI VOTAT PE NASTASE.
DECAT UN HOT INCULT, BETIV, RATAT AS FI PREFERAT UNUL CU CLASA.
ACUM A SA PUN STAMPILA "DA" PT CA CONSIDER CA NU ESTE ALESUL POPORULUI , CELE 200.000 VOTURI PLUS FATA DE ALE LUI NASTASE NU IL TRANSFORMA IN ASTA, SI NU ESTE DEMN DE FUNCTIA IN CARE A FOST INVESTIT.
NU ALEG "INTRE RAURI", ALEG SA IMI SPUN PAREREA DESPRE BASE SI FAPTELE LUI.
APOI MAI VEDEM PE CINE ALEGEM...

Si repede repede ai facut tu un cont pe DC numai ca sa ne spui parerea ta .
Pai betiv doar fiindca a baut 1-2 ori la o terasa nu este , ratat nici vorba ca mai sus de presedinte nu vad ce putea sa fie, tu zici ca e incult parerea mea e ca se exprima mult mai bine decit finutul de Nastase(zis bombonel) pe care trebuie sa-l cautam de oua.
Vii cu ceva concret si spui de ce nu-ti place nu doar incepi sa insulti si asa poate o sa ma convingi sa te ascult.
Cum adica nu e alesul poporului ?? ca doar a cistigat alegerile strict pe chestia asta ???
Sincer dintre un om care are ca hoby iesitul la terasa 1-2 pe an si altul care pleaca cu cite un Tiriac la vinatoare de animalute nevinovate o sa-l aleg pe primul.

Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004

www.basescu.ro/index.php?sec=3" target="_blank">Hai Basescu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

quote:
Originally posted by elly_b

quote:
Originally posted by sirimie

Poti sa raspunzi ce a facut el pentru tine personal de cind e presedinte? (in afara de demagogie)

ma bag si eu in vorba ...

poti sa raspunzi ce a facut iliescu pt tine personal? sau pt altul? in afara de faptul ca a facilitat coruptia si vanzarea acestei tari bucatica cu bucatica pana ne-a ingropat pe toti (cei cu un gram de corectitutine si bun simt) de vii?

Ce importanta are ce a facut sau nu Iliescu? Aici vorbim desrpe Basescu, nu?

quote:

nu-l inghit pe basescu nici cu lamaie dar este un inceput. si da, a facut ceva in afara de laudele de pe situl lui, chiar daca nu pt mine personal ci pt respectul de sine-mi (sper ca am scris corect ). de cand este presedinte s-au deschis sau redeschis dosare ale unora mai sus numiti & co care ocupa vilele de peste 1,5 mil euro din pipera de care se vorbea tot pe aici. au disparut baronii locali (mai putin mazare). s-a diminuat birocratia. s-au transparentizat licitatiile publice. s-a facilitat intrarea pe piata romaneasca a investitorilor straini .... etc ... etc . nu bat cu pumnii in piept ca ar fi situatia generala, mai exista probabil cazuri izolate. dar eu personal am simtit schimbarea.

Stii tu sigur ca Basescu a deschis dosare si a adus investitori? Nu altii, cei de la guvernare, sau cei care fac legi? Basescu da legi despre cit de mare trebuie sa fie birocratia, dupa parerea ta? El face mediul de afaceri bun pentru investitorii straini?

Exista crestere economica dar nu lui Basescu i se datoreaza.

quote:

si da, o sa votez impotriva demiterii si nu are decat sa ma convinga cine o vrea in urmatorii 2 ani ca nu am facut o alegere buna.
decat trio-ul geoana-vadim-becali si un carol ar fi mai bun. si daca o fi sa apara la urmatoarele alegeri unul care sa aiba principii sanatoase (si bani de campanie ) si care sa nu fi avut nici o legatura cu vechea si actuala gasca de paraziti eu cu siguranta o sa-l votez pe acela

mami de annelies (30.06.2005)
poze gaga mic si dulce

Este dreptul tau!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dipisicuta spune:

[/quote]Da, ai dreptate Simona, multi am votat cu Basescu pentru a scapa de Nastase, nu pentru ca ne-ar fi fost in vreun fel preferatul. Chiar el spunea ca ne deplange soarta, ca avem de ales intre doi comunisti. Si am votat un securist!!!
Si la cateva luni am inceput sa ne blestemam soarta cand am vazut ce derbedeu a ajuns in fruntea natiei.

DA DA DA !
Nu s-au terminat oamenii capabili in tzara asta!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sunt de parere ca trebuie sa fii inconstient ca sa votezi DA maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by ruxij

Sunt de parere ca trebuie sa fii inconstient ca sa votezi DA maine.

Si mai exact de ce? Eu una simt in deplinatatea constiintei mele.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Eu am decis sa nu merg la vot.

Coraly si Sergiu (3 ian 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

f rau faci, tu si cei care aleg sa nu voteze...indiferent de optiunea pe care o ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

quote:
Originally posted by lili5

SUNT ANTI BASESCU.
NU L-AM VOTAT.
NU AM VOTAT NICI PE NASTASE.
DIN 2 HOTI AM PREFERAT SA NU ALEG
INSA DACA ERA OBLIGATORIU AS FI VOTAT PE NASTASE.
DECAT UN HOT INCULT, BETIV, RATAT AS FI PREFERAT UNUL CU CLASA.
ACUM A SA PUN STAMPILA "DA" PT CA CONSIDER CA NU ESTE ALESUL POPORULUI , CELE 200.000 VOTURI PLUS FATA DE ALE LUI NASTASE NU IL TRANSFORMA IN ASTA, SI NU ESTE DEMN DE FUNCTIA IN CARE A FOST INVESTIT.
NU ALEG "INTRE RAURI", ALEG SA IMI SPUN PAREREA DESPRE BASE SI FAPTELE LUI.
APOI MAI VEDEM PE CINE ALEGEM...

Din pacate pentru tine, s-a vazut ca cine l-a votat pe Nastase a facut o greseala, este o diferenta imensa intre cei doi, si nici pe departe aceea pe care o spui tu.
Basescu este departe, departe de ceea ce afirmi tu, nu este nici betiv, nici incult, si sub nici o forma nu este un ratat.
Si Nastase, nu mi se pare a fi un om cu calsa.
Basescu este alesul poporului, tocmai prin acele voturi pe care le-a avut in plus fata de contracandidat. E surprinzator de aiurita afirmatia ta. Cine crezi ca l-a votat pe Basescu, de nu consideri ca ar conta cele 200.000 de voturi? Au fost cumva 200.000 de alegatori fara importanta? Asta sugerai?
Eu voi vota impotriva demiterii lui Basescu, deoarece este singurul care in acest moment, poate face ceva constructiv pentru tara.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Marilena12 (), nu te osteni.
Unii "membri" noi aparuti in ultimele zile, precum lili5, sunt agitatori politici care au descoperit de curand internetul si-l folosesc pe post de tribuna propagandistica. Pentru ei regulamentul forumului n-are nicio valoare. Apar din neant, arunca cu noroi si apoi dispar in anonimat.
Ignorati-i, indiferent de culoarea politica!

Mergi la inceput