Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Mai copii, aici nu e vorba de soarta lui Basescu!
Bietul Paler, intr-adevar, un om super destept, tot respectul, dar nici el, Dumnezeu sa-l ierte, n-a avut pe cine sa arate cu degetul si sa spuna: poftim domnilor, asta e bun de presedinte. Votati-l!
Realitatea greu de acceptat, este ca, la noi, si de-ar vrea cineva sa faca ceva, se trezeste la fel de mazilit precum Basescu! Aici se vede cat de urata este situatia, in faptul ca atat de multi parlamentari s-au soldarizat, ca sa-si protejeze interesele personale, zburandu-l pe presedinte abuziv, si pe fata incalcand la randul lor constitutia aia cu care se bateau pe piept!
Asta pt ca Basescu a pretins sa stie ce face fiecare, cum si in ce fel si-a inmultit averea.
Este dreptul fiecarui cetatean de a vota asa cum crede el de cuviinta. Dar sa nu uitam, ca fiecare dintre noi, este responsabil pentru votul sau, cu atat mai mult cu cat, daca nu traim noi toti in Romania, sigur avem parinti, frati, copii, rude, care traiesc aici viata asa cum este ea.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Oameni buni, sunt 6 subiecte pe aceasta tema doar in primele 2 pagini de la discutii generale. Si, fara sa fiu mare clarvazator, pot afirma ca sunt cam aceleasi pareri la toate 6....

Oare numai eu am descoperit acest fapt ?

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitza1977 spune:

quote:
Originally posted by Simona27

Da, Tariceanu imi place...
Crin Antonescu imi place...sper sa nu fac o confuzie (ii stiu mai mult fata si vocea)...

Si nu stiu daca cei "322" (asta o sa devina numar folcloric datorita lui Basescu) sunt toti mafioti...ei si-au dat cu banuitul, acum vine poporul sa vada daca il tine pe "stapan" la Cotroceni sau nu..destul de democratic as zice...

Si de ce nu si-a dat demisia musiu Basescu cum a promis..hai sa fim seriosi, ca i s-a lipit scaunu' rau de fund...si asta nu imi displace profund!

Cam asta...si nu stiu daca lumea incepe si se sfarseste cu Basescu!

PS NU e important, dar de-acum ar fi obligatoriu ca orice presedinte sa stie limibi straine sau sa vorbeasca numai romaneste, ca e corect dpdv diplomatic

PS 2: Si cum zice sotu', schimbarea e buna..

Si de ce nu si-a dat si Tariceanu demisia, asa cum a promis odata, daca tot spui ca il admiri asa tare... si daca este vorba deonoare si cuvant!
Haha, nu ii place Basescu, dar ii place Tariceanu!!! Sa mori de ras!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Si mie imi place Tariceanu si nu pot sa il sufar pe Basescu.
Sa mori de ris, nu alta

Basescu e victima nefericita si nevinovata a 322 de parlamentari mafioti. Este exact ce sustine el. Pentru cine il crede, bineinteles. Mai urmeaza sa plinga putin pe umarul cuiva (a lu' Boc ) pentru marea nedreptate careia i-a cazut victima.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu am intrat sa-i spun Androixei ca era vorba despre Lapusneanu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Dragii mei,si eu sunt in aer cu politica,nu sunt nici pro nici contra lui Basescu,imi place insa stilul lui (daca se poate numi stil)
Fara doar si poate am muscat-o 17 ani cand de fiecare data am sperat ca va fi si mai bine si am votat crezand ca pun stampila corect.
Acum ,mai mult ca niciodata mi-e frica sa nu gresesc,pana la urma media e cea care ne manipuleaza intr-un fel sau altul,depinde ce citesti sau pe ce canal te uiti.
De un lucru sunt sigura insa : si de o parte si de alta sunt interese mari ,mult prea mari,iar noi cei care dam cu batul suntem doar un musuroi de furnici in cautarea mierii de albine.

N-as fi scris aici,e mai placut sa stai pe margine si sa citesti,dar vad ca sunt persoane ferme in alegerea lor,sigure de locul unde vor pune stampila.

Asa ca va invit sa descrieti 2 scenarii:

1.situatia in care Basescu revine la presedintie
2. situatia in care Basescu ramane suspendat sau se retrage
N-as vrea insa sa divagam aici si sa-i acordam presedintelui( oricare ar fi el),puteri nebanuite,puteri mai puternice decat ii acorda constitutia.

Ce ziceti?
Cine se baga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Io vreau vot uninominal in parlament. M-am saturat de toti burtosii, adormitii, analfabetii, gusatii care formeaza grupul mult prea mare si bine platit (de noi)sa ne conduca.
Cu Basescu presedinte pot macar spera ca va impinge lucrurile in directia asta. Cu alde iliesci, vacaroi & co... nici intr-o mie de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Sabina

eu am intrat sa-i spun Androixei ca era vorba despre Lapusneanu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Sabina, multumesc

Bruxinha, si eu!!! Nehotararea mea vine de la faptul ca nu vreau sa sper ca Basescu va impinge lucrurile in acest sens, nu vreau sa ma intreb oare nu va pastra asta ca pe un as in maneca sa-l fluture la nevoie? Eu vreau sa stiu sigur ca va face ceva in acest sens. Ca din pacate nu a zis nimic de vot uninominal pana nu a inceput razboiul...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Hehe, vot uninominal vreau si io de multa vreme...
Sa speram ca o sa apara candva!
Si, a propos, isi mai aduce aminte cineva cand in legislativul trecut se infierbantasera toti cu votul uninominal si la sfarsit, PD si UDMR au marait ca nu vor??

O zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Marilena12

Mai copii, aici nu e vorba de soarta lui Basescu!
Bietul Paler, intr-adevar, un om super destept, tot respectul, dar nici el, Dumnezeu sa-l ierte, n-a avut pe cine sa arate cu degetul si sa spuna: poftim domnilor, asta e bun de presedinte. Votati-l!
Realitatea greu de acceptat, este ca, la noi, si de-ar vrea cineva sa faca ceva, se trezeste la fel de mazilit precum Basescu! Aici se vede cat de urata este situatia, in faptul ca atat de multi parlamentari s-au soldarizat, ca sa-si protejeze interesele personale, zburandu-l pe presedinte abuziv, si pe fata incalcand la randul lor constitutia aia cu care se bateau pe piept!
Asta pt ca Basescu a pretins sa stie ce face fiecare, cum si in ce fel si-a inmultit averea.
Este dreptul fiecarui cetatean de a vota asa cum crede el de cuviinta. Dar sa nu uitam, ca fiecare dintre noi, este responsabil pentru votul sau, cu atat mai mult cu cat, daca nu traim noi toti in Romania, sigur avem parinti, frati, copii, rude, care traiesc aici viata asa cum este ea.

Mari

Perfect de acord!
Si as mai intreba persoanele care vor vota impotriva lui Basescu, pe cine punem presedinte?

Mergi la inceput