Io sunt anti-Basescu - altcineva?

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by copiloi

quote:
Originally posted by papadie
parlamentul a incalcat CONSTITUTIA modificand o lege

Daca s-ar fi incalcat Constitutia, Curta Constitutionala ar fi trebuit sa se sesizeze, nu? E vorba de aceeasi Curte Const., care a spus ca nu sunt motive de suspendare a Presedintelui.

Alina

Eu cred ca se pierde esentialul si anume ca acest parlament a modificat o lege IN FAVOAREA cuiva. ceea ce e inadmisibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Papadie, si ceva "si mai esential" de atat: nu e prima oara cand acest parlament da legi in favoarea cuiva!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Corect. Sa facem praf parlamentul separat. Nu m-ar mira o intelegere intre Basescu si Parlament, ca doar cine nu si-ar da seama ca i-a dat apa la moara in felul asta?

Teoretic vorbind, schimbarea legii e absolut naturala. Nu ar trebui sa se aplice pentru referendumul asta in schimb. Conflict de interse.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu cred ca intotdeauna parlamentul da legi in favoarea cuiva. Ma refer la ideea de baza ca parlamentarii sint alesii poporului si il reprezinta, fac legile pentru bobor.

Papa, la ce lege te referi?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Pana la urma e vorba de o alegere intre a fi condus de un singur om "cu brate de fier" si de o gramada amestecata de oameni reprezentanti al mai multor categorii de oameni. Depinde in ce tara doresti sa traiesti. Eu cu siguranta nu mai vreau sa trec printr-o dictatura si prefer ca cei multi sa conduca, pt ca acestia vor avea cu toti interese diferite.
Eu imi doresc un presedinte care sa negocieze, care sa asculte si care sa medieze, nu un presedinte cu functie executiva. "Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by sirimie

Eu cred ca intotdeauna parlamentul da legi in favoarea cuiva. Ma refer la ideea de baza ca parlamentarii sint alesii poporului si il reprezinta, fac legile pentru bobor.

Papa, la ce lege te referi?

Asta e o gluma sau asa esti tu naiva?

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Ceee ce nu inteleg eu, poate imi explica si mie cineva, este cum nu trageti de urechi un parlament care incalca Constitutia, dar penalizati un presedinte ca nu va place. Cu ce a incalcat presedintele Constitutia? Concret!

quote:
Originally posted by buggy

Si eu sunt anti Basescu si da imi place Tariceanu si Crin Antonescu.
Mi se pare un panglicar cu potential real de dictator prin popularitatea pe care mizeaza. Mi se pare departe tare de ceea ce are nevoie tara si societatea in care traim. Personal nu am nevoie de un presedinte care stie el ce e mai bine pt mine,
...

Nu il plac pe Basescu, nu ma reprezinta si nici nu sunt de parere ca un singur om, oricine ar fi el, trebuie sa conduca tara cu maini de fier.
Imi pare rau daca dezamagesc pe cineva dar cam asta e parerea mea

"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Buggy, nu-ti place un presedinte care stie ce e bine pentru tine, dar un prim ministru acre sa te trimita la casa ta, sa-ti vezi de treburile tale, ca stie el mai bine ce e de facut, iti place?

Cat despre UTC-istul de Crinuletz, uh! Am avut colegi, in studentie, din Tulcea. Din ce povesteau ei (unii chiar il stiau personal), caracterul respectivului lasa mult de dorit. Plus ca nici macar nu-si respecta cuvantul.

Si inca ceva, nu trebuie sa votam cu ne place sau nu ne place. Uite, mie mi-ar place Alain Delon, na, eu pe el il vreau presedinte! Nici mie nu-mi place deloc, dar absolut deloc, Basescu. Dar parlamentul a intrecut orice masura a bunui simt. Si cred ca important e sa penalizam abaterile, nu sarmul unuia sau altuia. Iar ce fac acum parlamentarii, este cu dus-intors. Maine isi vor face alte legi, care sa-i scape pe ei, daca nu le va place un presedinte ca nu le face jocul, il vor demite si tot asa. Pare roz totul, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

eu nu am inteles nici pina acum care sunt acele fapte cu care presedintele a incalcat constitutia. Curtea constitutionala a spus ca nu a incalcat nici un articol din constitutie - ...dar daca voi cunoasteti mai bine legea si ce a facut Basescu...

in rest- aici e vorba de a alege intre doua tabere: Basescu sau 322 parlamentari.

eu nu am nici un dubiu: voi vota PENTRU BASESCU.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

quote:
Originally posted by desprecopii

eu nu am inteles nici pina acum care sunt acele fapte cu care presedintele a incalcat constitutia. Curtea constitutionala a spus ca nu a incalcat nici un articol din constitutie - ...dar daca voi cunoasteti mai bine legea si ce a facut Basescu...

in rest- aici e vorba de a alege intre doua tabere: Basescu sau 322 parlamentari.

eu nu am nici un dubiu: voi vota PENTRU BASESCU.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro

Constitutia spune (Art. 80) ca presedintele exercita functia de mediere intre puterile stautului, intre stat si societate.

Basescu nu a mediat, ci a dezbinat (inclusiv societatea).

Daca Basescu cere sa i se arate cu ce a incalcat Constitutia, asa si eu cer sa arate ceea ce pretinde, si anume ca X sau Y au incalcat legea. El nu a dovedit asta.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Voi vota pentru suspendarea lui Basescu pentru ca desi este la fel de corupt ca toti cei pe care ii infiereaza (si stiu ce spun dar nu pot proba pe forum) este mai periculos decat ei. Este mai periculos pentru Romania in general.
Pentru ca este razbunator, pentru ca are un ego exacerbat si isi imagineaza ca poate sa conduca singur. Pentru ca are un stil nedemn pentru un presedinte de tara. Pentru ca e grosolan, mitocan si nediplomat.
Deci ati face bine sa mergeti la vot, pentru ca eu cu siguranta voi merge si voi pune stampila pe DA.

Mergi la inceput