Copii nascuti in 2000 (06)
Raspunsuri - Pagina 11
helbi spune:
Petra, bun venit si sa-tzi traiasca fetele. Si, anticipat Soniei, La multzi ani! Sa fie sanatoasa, mult succes la scoala si o petrecere pe ciste simbata!
oanagabriela spune:
La multi ani sarbatorilor din ultima saptamina din ianuarie !
25.01.2000 - Calin - giulia71
26.01.2000 - Enrico - Roxali
27.01.2000 - Laura Ioana - Elena
27.01.2000 - Syed Ali - gulshan
alintaroma spune:
Bau!
Nu mai scrie nimeni nimic pe aici?
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
filofteia spune:
Voi mai aveti dinti? Noi avem 5 lipsa, deabia mananca si ma intreb cand i-or creste ca deja sunt 2 luni si nimic nimic.
alintaroma spune:
Noi avem dintii noi ... 4 dintre ei. Incisivii centrali superiori si cei inferiori cum au cazut cum au crescut ceilalti la foc automat. Chiar m-am mirat , nu sunt la 100% dar e ok ca are cu ce papa. Apoi mai are 2 incrucis cazuti (adica unul din stinga sus, unul din dreapta jos) si abia cresc iar ceilalti 2 sunt in deriva... abia se mai tin.
Dar poate mesteca orice nu se plinge.
Iar maselutele de 6 ani le-am sigilat la recomandarea dentistului.
Cu scoala cum va e?
Eu sunt multumita cum merge Bianca noastra
Acu ca am adus subiectul pe prima pagina poate mai scriu si alte fete.
Failures keeps You
Humble,
puiut85j spune:
Buna fetele
Aveam zile cand scriam si singura raspundeam
Sa scriu si despre noi si apoi sa mai citesc din urma,nu ca am pierdut cine stie ce,ca nu prea se scrie la acest subiect si-mi pare tare rau,sunt multe probleme de discutat
Fii-mea Adelina, implineste maine 8 ani,sambata facem o mica petrecere cu cativa colegi si verisori.
Scoala....pot sa zic ca sunt multumita,e silitoare,mai face si greseli,mananca litere la scris,dar...suntem la inceput,nu?
puiut85j spune:
PEDRA,nu ma indoiesc, ca in SUA,stiu aia ,sa faca o programa sanatoasa,nu ca la noi care-i termina pe bietii copii .
Are fii-mea ghiozdanul de 6 kg,caiete,carti ,caiete speciale,culegeri...da ce sa va mai spun ca stiti si voi.Noi ne ducem si o ducem ,dar o si aducem.Nu ca nu sar descurca...nu se pune prob.asta,dar geanta ii tremina spatele
Anuska spune:
Iti urez anticipat sa-ti traiasca fata!
Noi o sa o sarbatorim duminica, desi ziua ei e luni....
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
alintaroma spune:
Ma bucur ca s-a mai dezmortit pe aici ... asa este avem multe de impartasit . Am observat ca la subiecte d'astea se scrie pina ajunge copilul pe la 6 ani apoi ... gata e copil mare dar mari sunt si problemele.Eu am scris un pic la subiectul cu, clasa I dar sistemele sunt diferite tare si ma simteam pe dinafara ... parca vorbeam limbi straine si am renuntat.
Si Bianca mai papa litere dar cu toate astea scrie cel mai bine din clasa ... aici e putin diferit in sensul ca nu se invata scrisul in acelasi fel ca in ro (cu facutul literelor si copiat si ... stiti voi mai bine )
Elena La multi ani Adelinei!Sa creasca mare sa fie sanatoasa si sa aiba parte doar de fericire si bucurii.
Anuska sa-ti traiasca si tie Ana si sa va umple viata de bucurii.
Failures keeps You
Humble,