Barcelona
Raspunsuri - Pagina 2
marybell spune:
Iris multumiri pentru aprecieri.
din partea lui Erik pentru Francesca
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
anda141 spune:
Foarte frumoasa povestea si cel mai mult mi-a placut ca ai povestit atat de frumos despre sotul tau. Felicitari pentru o asa familie frumoasa !! Multa sanatate si sa fiti fericiti!!
Sa il ajutam pe Alexandru
liris spune:
Iris, felicitari!!! sa-ti traiasca micuta frumusica si sa va umple viata de fericire!
pune si niste poze ...
Iris2002 spune:
Buna fetele...
Multumim pt felicitari, Liris, insgelijks pt ficior.
Si uite aici o poza cu ghidusa mea. Evident ca vreau poze la schimb.
http://verhoeff.web-log.nl/verhoeff/2007/05/francesca_5_maa.html
liris spune:
oooo Iris, ai o fetita superba pe masura superbului ei nume. sa va traiasca si sa va faca mai fericiti zi de zi!
aici baietelul meu, care azi a implinit 8 luni.
Iris2002 spune:
quote:
Originally posted by liris
oooo Iris, ai o fetita superba pe masura superbului ei nume. sa va traiasca si sa va faca mai fericiti zi de zi!
aici baietelul meu, care azi a implinit 8 luni.
Multumesc pt complimente, si al vostru e un ghidus si jumatate(i se vede in ochisori!), superfaina poza si mai ales superfain prunc! Si sta in picioare! Sa va traiasca!
marumiha spune:
Emotionanta povestea ta ,mi-a placut f.mult si-ti urez sa ai numai bucurii alaturi de cei dragi.Barselona e un oras minunat din pacate eu am o amintire mai putin placuta de la acest oras unde am fost sa fac "ìCSI" fara nici un rezultat.Sper sa fi fericita toata viata cum iesti acum ,mi-am permis sa-ti scriu pt ca m-a emotionat aceasta poveste.