http://www.ziare.ro/articol.php?id=1178508077
Nina
Sincer, cred ca e un articol comandat.
Din 2004 si pana acu', vad ca nimeni nu a fost asa panicat in legatura cu pericolul urias la care suntem expusi zilnic .
De atatea ori se pomeneste in articol despre Basescu, afacerile lui Basescu si "lachei ai lui Basescu", ca astazi, la fel ca maine si poimanine, nu o sa-mi fac testamentul inainte de a pune piciorul in metrou :-))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Bombardierul e un fel de rolls royce al trenurilor....nu cred ca isi permit sa vinda gogosi romanilor.
ei na... isi fac probleme ca este posibil ca la un moment dat sa moara sute de oameni la metrou, dar pe soselele Romaniei unde se moare zilnic pe capete? de ce nu-si fac probleme si ganduri negre pe segmentul acesta. poate asa ar gandi ceva proiecte bunicele sa mai largeasca soselele, sa faca mai multe parcari, s.a.m.d. fiindca in Ro pe sosele mor anual sute de oameni daca nu chiar mii, nu stiu daca exista vreo statistica facuta in sensul asta. la noi in Ro deocamdata eu cred ca metroul, este unul dintre cele mai sigure moduri de a te deplasa, si rapid si eficient.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik