GRADINITE CONSTANTENE

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

mamacita de comenius nu stiu nimic . la gamex am fost si eu in vizita dar cu doi ani in urma.Atunci era intr-un apartament.Nu stiu daca acum sunt tot acolo.Spatiul mi s-a parut cam mic pentru o grupa. Despre alte aspecte nu-mi pot da cu parerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

mamacita in legatura cu Comenius, din cate am inteles cat de curand isi va schimba proprietarul, asa ca mai ai putina rabdare cu ei, nu cred ca va fi problema cu locurile, din cate stiam preturile sunt cam ca la Nouvelle Generation. Nu au program de somn din cate stiu.

Anul trecut pe vremea asta eram si noi la vanatoare, si cu greu am gasit loc unde am dorit.

Multa bafta la cautat!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Camelia,multumesc de avertisment,se pare ca totusi Comenius nu intentioneaza sa-si schimbe proprietarul,cel putin asta i-a spus fiica proprietarului sotului meu.Nu imi place insa ca n-au nici medic,nici asistenta,nici nu stiu cum obtin autorizatie fara asa ceva...
La "La n.generation"cica ar avea un medic care-i vede zilnic pe copii;te rog,daca nu e prea mare deranjul,poti s-o intrebi pe prietena ta care-i realitatea?Si daca ea preda la grupa mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna ziua din nou

Cornelia, mersi mult de informatii, am fost pe acolo sa vorbesc cu directoarea, am fost si la gradinita 13, dar din pacate, desi raspunsurile au avut o forma diferita, tot refuzuri au fost. De exemplu, la gr. 13 (din Tomis 3) mi-a spus ca nu am sanse pentru ca nu sunt din cartier si au locuri putine, iar la gr. 12 (cea din cartierul meu) mi-a spus ca nu conteaza unde stau , ca acum se accepta copii si din alte localitati.

Cristina, la ce gradinita e acum Mariuca?

Mamacita, eu am mai auzit lucruri bune despre gradinita "Casuta cu povesti", este pe str Romana, undeva pe langa Spitalul Judetean. Din pacate nu stiu cat costa.
www.casuta-cu-povesti.ro

Lili

Mergi la inceput

mamacita am vesti!!! La gradinita cu pricina vine de trei ori pe saptamana o asistenta, care ii controleaza pe copii. In fiecare luni dimineata ea este acolo si ii "ia-n primire" . Am inteles ca daca este vre-un copil cu probleme de sanatate il trimit inapoi acasa.
Prietene mea este la grupa mijlocie, dar din toamna nu va mai fi acolo fiindca este si isi va faca grupa bebe acasa.

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

quote:
Originally posted by Ontica Camelia

mamacita am vesti!!! La gradinita cu pricina vine de trei ori pe saptamana o asistenta, care ii controleaza pe copii. In fiecare luni dimineata ea este acolo si ii "ia-n primire" . Am inteles ca daca este vre-un copil cu probleme de sanatate il trimit inapoi acasa.
Prietene mea este la grupa mijlocie, dar din toamna nu va mai fi acolo fiindca este si isi va faca grupa bebe acasa.

tot noi

MULTUMESC.
Multumesc si Adei,stiam de Casuta,dar au grupe cu multi copii(20),ceea ce nu-mi convine.
Ramne sa mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Buna fetelor!
Am si eu nevoie de niste informatii si am vazut ca sunt cateva mamici pe aici care ar putea sa ma ajute.
M-ar interesa sa aflu niste pareri despre gradinita 19 din km 4-5, in special despre grupa mica actuala :
1 - cum sunt educatoarele, sunteti multumite de ele?
2- cati copilasi sunt in grupa?
3- cum este mancarea?
si eventual alte lucruri pe care ar trebui sa le stiu dar imi scapa mie acum.

De ce ma intereseaza? Pt ca am si eu o fetita de 4 ani care deocamdata e inscrisa la alta gradinita dar nu stiu daca o va mai putea frecventa pt ca din toamna de cand a inceput gradinita a avut mai multe episoade de dermatita atopica destul de virulente. Din vacanta de iarna n-am mai dus-o la gradinita dar din martie vreau s-o duc iar si ma gandesc cu groaza ca dc iar o sa i se declanseze DA v-a trebui s-o retrag de acolo asa ca sunt deja in cautare de alta gradinita (plus ca nici educatoarele de la gradinita actuala nu ma incanta f mult). Eu deocamdata sunt in concediu de crestere pt cea mica si pot s-o tin acasa si pe cea mare, dar din toamna tb neaparat s-o duc la gradinita.

Va multumesc anticipat si astept raspunsuri, eventual, pe PM.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by luly

Buna fetelor!
Am si eu nevoie de niste informatii si am vazut ca sunt cateva mamici pe aici care ar putea sa ma ajute.
M-ar interesa sa aflu niste pareri despre gradinita 19 din km 4-5, in special despre grupa mica actuala :
1 - cum sunt educatoarele, sunteti multumite de ele?

sunt doua educatoare, una tanara, aceasta este prima promotie de copii, a 2a are 30 ani experienta, si asta se vede. Eu personal sunt multumita de ele, dar dupa cum se stie niciodata nu poti multumi pe toata lumea.

quote:

2- cati copilasi sunt in grupa?

Sunt 24 de copii in grupa, dar niciodata nu sunt prezenti toti, a scuze au fost odata de sf. Nicolae toti ca sa-si ia cadourile.

quote:

3- cum este mancarea?

Mancarea este buna, sunt voci care mai si critica fiindca sunt combinatii pe care noi, parintii, nu le facem acasa: sos cu pui si masline, crema de ou s.a.

Facem optional lb.engleza, pictura si calculator. Au in clasa tv, dvd,cas cu mp3, aspirator, covor si lenjerii noi, toate luate de noi cu bani sau sponsorizere de la cativa parinti (dvd, covor, lenjerie).
Cam atat imi vine acum in minte, dar ma mai pot completa sau pot infirma ceea ce am spus Adinutza si myoni, daca intra si vad ceea ce ai intrebat. abia asteptam sa te cunoastem pe tine si pe d-ra ta.

tot noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani33 spune:

Ada_74, la Casuta cu povesti am auzit ca se va face 800 ron taxa din toamna (fara transport).
D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Camelia iti multumesc mult de tot pt raspunsuri .
As mai vrea eu sa aflu niste amanunte dar poate vorbim pe mess, ca vad ca PM nu ai. Din pacate insa eu ajung destul de rar la calculator si mai mult noaptea.
Mi-ar face si mie placere sa ne cunoastem indiferent daca ajungem sau nu sa ne mutam la gradi 19.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput