GRADINITE CONSTANTENE
Raspunsuri - Pagina 8
mamacita spune:
Topicul acesta este de intrebari fara raspuns?!Chiar nu ne poate ajuta nimeni cu niste informatii?
roxanaz spune:
mamacita nu e un topic de intrebari fara raspuns.... raspundem si noi cand stim ![]()
despre problema lui Alex eu cred ca iti faci probleme prea devreme - in cele 6-7 luni care mai sunt pana incepe gradinita va scapa complet de pampers - important este ca face pipi la olita. inscrie-l linistita si dupa aceea in vara o sa fie totul ok. despre "nouvelle generation" nu stiu nimic, imi pare rau.
ankclaudia76, nici despre Giorginio nu am vreo informatie.... nu cred ca am auzit pe cineva sa aiba copilasul inscris acolo. fa niste vizite inopinate daca poti in timpul zilei, ca sa vezi cum ingrijesc copilasii, daca au grija de ei, daca au activitati, daca nu ii lasa la tv toata ziua.... si tot asa.
succes
Roxana
mamacita spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
mamacita nu e un topic de intrebari fara raspuns.... raspundem si noi cand stim
despre problema lui Alex eu cred ca iti faci probleme prea devreme - in cele 6-7 luni care mai sunt pana incepe gradinita va scapa complet de pampers - important este ca face pipi la olita. inscrie-l linistita si dupa aceea in vara o sa fie totul ok. despre "nouvelle generation" nu stiu nimic, imi pare rau.
ankclaudia76, nici despre Giorginio nu am vreo informatie.... nu cred ca am auzit pe cineva sa aiba copilasul inscris acolo. fa niste vizite inopinate daca poti in timpul zilei, ca sa vezi cum ingrijesc copilasii, daca au grija de ei, daca au activitati, daca nu ii lasa la tv toata ziua.... si tot asa.
succes
Roxana
Roxana,te pup si iti multumesc mult,ma gandeam eu ca scot pe cineva din amorteala cu mesajul asta
Si ai dreptate,poate ca ma ingrijorez prea devreme pentru olita.
Mi-era dor sa va mai scriu,dar...greu cu doi copii mici,desi bona ma mai ajuta,dar tot eu fac grosul,iar Anabela tot la 2-3 ore suge.
mygirl spune:
Si eu sunt in cautari, inca nu sunt hotarata care e cea mai buna varianta - program scurt+bona sau program lung. Alexandra are ideea de gradinita asociata cu masa si somnul, ca asa i-a ramas intiparita de la 2 ani, cand a fost 2 luni la gradi. Atunci era totul ok, se acomodase , chiar ii placea, dar din cauza umezelii am retras-o ca putea avea urmari grave ptr sanatatea ei. Acum ma orientez si dupa cat de aerisita si uscata este gradinita.
Mamacita, eu stiam grdinita Nouvelle Generation de cand era pe Nicolae Iorga, era ok iar d-na Leescu(parca asa o cheama pe directoare) mi s-a parut o persoana deosebita, care iubeste copii si vrea sa faca ceva bun ptr ei. Din pacate acum au sediul destul de departe, eu nu sunt de acord cu transportul copiilor cu Bus-ul, mai ales pe distanta asa lunga, ptr ca pot transpira, ii schimba cineva cand ajung la gradi? Plus ca poate fi obositor drumul, traficul stiti cum e, eu caut ceva care sa fie si cat de cat in drum, aproape de serviciu sau de casa. Prin zona voastra (tomis II) o gradi buna e Happy Kids, dc vrei privata, am inteles ca s-au mutat la o vila unde au si spatiu de joaca afara pentru copii.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
mamacita spune:
Multumesc mult,Oana,si ai dreptate,se mai plangea o mamica de transpiratia datorata transportului.Noi avem libertate mare de miscare,caci toti(parinti,bunici,unchi si matusi)avem masina,sotul si tatal meu au serviciul aproape de 2 cocosi,unde e sediul nou,asa ca asta n-ar fi o problema.Am inteles si eu ca directoarea e de isprava.Ramane sa vad la fata locului.
De Happy Kids nu stiam.Sa cercetez...
Stiam insa ce-ati patit voi cu umezeala de la gradi.Vrei tot la stat s-o dai?
roxanaz spune:
mamacita, dupa ce faci vizita aia anuntata.... urmeaza cele inopinate
. ca la cea anuntata clar face toata lumea frumos. pupici si piticilor tai.
Oana eu nu stiu unde stati voi, in ce zona?
mygirl spune:
Roxana, noi stam la Dacia, in spatele primului rand de blocuri de pe b-dul Tomis. Si lucrez in port, asa ca eu caut o gradi pe traseu. Pe Hasdeu vis-a-vis de scoala 12 se construieste o gradinita noua, pana in toamna cred ca va fi gata, dar pe panou scrie ca e cu program scurt. De gradinia de la sc 12 n-am auzit de bine, se pare ca e si f aglomerat.
Mamacita, eu incerc sa o dau pe alex la stat, si daca nu se acomodeaza sau nu sunt conditii atunci incerc si la gradi privata.
Din ce am mai auzit si m-am informat, cea mai buna ca si conditii si educatie - ma refer la gradinite private - este Gradinita Libaneza (British...nu stiu exact denumirea), dar la program scurt 9-13 e 150E/luna.Am auzit ca-si merita banii.
Oana,
de
Alexandra-Elena (18 mai 2005)
roxanaz spune:
Oana, de libaneza iti poate da Cristina (crig) mai multe detalii. Mariuca este acum la gradinita Golliver tot din zona ta - tot cu program lung. tot asa este si gradinita de langa Pedagogic (de stat) - Patrick e acum la cea de langa ea, cu program scurt. (nr. 3).
crig72 spune:
hop si eu aici!
Oana dupa parerea mea nu e cea mai buna.....Am avut ocazia sa compar..E curat intr-adevar dar..atat.auzisem si eu ca s-a facut 150 de euro dar nu se justifica .Am ramas cu multe amintiri placute totusi de la aceasta gradinita,serbari foarte frumoase,bagaj de cunostinte in engleza multumitor dar in acelasi timp au fost lucruri care m-au nemultumit...Acum e la stat,e la fel de curat si Mariucai ii merge foarte bine.Sunt multumita si de la inceputul semestrului au avut muulte activitati extra ..ceea ce dincolo lipseau.
mamacita spune:
De Comenius stiti ceva?
Am vazut azi sediul nou al grad."La Nouvelle g." si chiar ca e departe...Ramane insa sa vad interiorul,cum au grija de copilasi etc.