***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Fetelor, m-ati inebunit cu lubenita asta. Tre sa recunoscca habar nu aveam ca lubenita e pepene rosu. Pana m-a lamurit sotzul. Deh, in moldova e pepene. Mai sus pe la Iasi am aflat tarziu ca-i zic si kurbuz, parca, daa io nu am auzit.

Noi suntem pe capsuni. E sezonul lor, deci is mai ieftine. Dar le culeg direct din camp. Chiar daca stiati io tot va spun ca pe aici prin zona, cred ca-s in toata germania astfel campuri, unde mergi singur si iti culegi: flori, fructe, legume pui in caserole si lasi bani in cutie. pretul nu-i mai mic ca in magazin dar am si io senzatia ca-s la mamaie in gradina.

Nu stiu despre ce vorbiti..io am dormit azi pana la pranz cand au inceput telefoanele, credeau ca am nascut ca nu eram pe mess, dar io am exprerieta bb1. cei in mana nu-i minciuna!!!. Asa ca dorm acu cat mai pot.

Anca-Poohy, nu ma grabesc cu nascutul, noi stam inca cumintele. Oricum io o astept pe Andoix, si nici ea parca nu se grabeste ca are sotzul plecat in delegatie. Trai frate, boierie as zice!

Elteka, nu stiu cum suporti mirosurile astea asiatice ca io imi iau avand daca tre sa trec pe langa vreo unul, mai ales gen fast foods unde mirosurile dau p'afara. In schimb raman la mancare mea favorita: mexicana.

Michigan, gravidutza noastra care ne scrie in versuri ai grija cu tensiunea. Am parinti hipertensivi si prietena mea a avut in ambele sarcini tensiune indusa. Medicamentatia si alimentatia sunt esentiala. Mult a fost, putin mai este. Fara sare, fara porc, fara nimik prajit.
Restul is basme! Aste un subiect pe aici despre preeclamsie, daca nu l-ai citit, citeste-l si stai cumintica.

Florina, multzam de lamuriri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

mica fata si tinem pumnii pentru maine. mi-au dat lacrimile citind mesajul tau. sigur exista un Dumnezeu acolo sus care tine la noi si le face cum stie el ca e mai bine. si desi eu nu am fost asa activa in aceste 9 luni, sa stiti ca si mie mi-ati fost de mare ajutor si toate mi-ati devenit foarte dragi.

azi sunt intr-o pasa proasta. mi-e teribil de frica, am impresia ca mi se va intampla ceva rau si imi vine sa plang non-stop. vad numai negru in fata ochilor. asa ca mai bine tac si citesc din umbra.

pupici la burtici

34+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Hai mai Mica m-a impresionat mesajul tau. si io mi-am promis ca nu o sa bocesc.
Coincidenta sau nu io l-am nascut pe Robert la 38s si 5 zile si acum as avea 38 si 5 zile fix pe 19 mai cand pierdeam anu trecut sarcina de 6 saptamani, la mine prin avort spontan la care dr nu au avut ce sa imi faca. Asa ca parca nu as vrea sa nasc pe 19 dar cum o sa vrea si bb mik.

Hai tinem pumnii ca o sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mica,! mi-au dat lacrimile ! maine dimineata iti cunosti printesa ! sa-ti dea Dumnezeu o bebita sanatoasa tun, mancacioasa (pare ca este !), frumoasa si cumintica !

si ca sa ai o nastere usoara , fara dureri :

GOOOO MICA !!!

oana 33+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 6-20 zile !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Fetelor, am gasit mesajul asta in capitolul anterior, desi e scris azi:
Salutare si felicitari tuturor mamicilor si viitoarelor mamici!ce de bebici si bebeline frumoase aveti pe-aici:). este primul meu mesaj postat pe acest forum...asa ca nu sunt prea experimentata. Si eu voi fi o proaspata mamica la sfarsitul lui mai(30 mai-dpn) asa ca sper sa ma primiti in mijlocul vostru. Sper sa aflu mai multe despre voi si despre experientele de viata traite alaturi de bebicii vostri. va pupic pe toate:)

cocolino
Cocolino, bine ai venit! Urmareste te rog sa scrii in capitolul mai recent, e pe prima pagina!
Mica, vai...m-au apucat emotiile si pe mine..pana acum a fost si Stefy linistit, acum vad ca a prins si el emotiile de la mine si se tot joaca...iti tinem pumnii pt maine

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

MICA, avand in vedere greutatea lui bebica te las linistita sa o iei inaintea mea. MULT CURAJ si sa stii ca DUMNEZEU E ALATURI de noi intotdeauna. Deci pe cand ma trezesc sper sa vad ca sunteti bine amandoua. Si mie mi-a zis azi o doamna ca maine nasc, nu ca nu mi-ar placea dar asteptam si vom vedea.
acum ma pun un pic sa dorm.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Am uitat ce era fff important

LA MULTE LUNISOARE - Yannis -Victor!!!!

primul nostru ciresel a facut azi prima luna.

Mica, hai deschide tu noul capitol, poate te mai inveselesti . Detaliile le gasesti prin cap 21 parca.

Bun venit!! Cocolino. Sarcina usoara, bb sanatos si aici se semneaza condica zilnik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

mica o sa fie perfect miine. o sa va intilni cu printesa voastra.

pt tine si sa ai o recuperoare usoara si un bebe sanatos!

Cel mai bine sa te odihnesti astazi cit poti, sigur la noapte vei fi ca pe ace.

Tamara 38+3

PS ma duc sa-mi caut pepene ca nu mai pot de pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La multe luni si multi ani de aici inainte YANNIS!Ramona71, felicitari pentru Dario Antonio! Pistachio, te asteptam si pe tine cu vesti! Merci Didi! E bine ca mai colinzi si alte subiecte...
Si mica, hai deschide tu noul capitol!

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Mica,hai ca m-ai facut si pe mine sa plang.....te inteleg,si eu am trecut prin f multe tratamente,investigatii,analize ......pana sa reusesc prin FIV(din prima si din fericire pt noi),asta e,D-zeu e sus si ne ajuta pe toti!
Multa bafta maine,o sa fie totul bine,o sa vezi

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput