***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Raportam: tot 2 in 1

Andrada si bebitza mea se misca in continuu...de parca habar nu are sa iasa...se simte f bine acolo unde e

Eu semnalez o stare de moleseala si indispozitie

Lulu 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Fetelor, am primit mesaj de la Mica:

"Maine la 8:30 am fost programata la cezariana pentru ca bebe e foarte mare. Ajung mai tarziu acasa si intru pe DC"

Curaj Mica!! Vine Maya Alexandra (a asteptat mai ca sa isi sarbatoareasca cum se cuvine numele)!!

Am emotii. Nu stiu de ce, Mica e cu aproape 2 saptamani inaintea mea, dar intotdeaua ma gandeam ca bebelina mea vine o data cu Maya ei si cu Stefy al Dianeilaura.
Mai raman Pitica si Didi sa ma astepte :)

Kay, ai grija de tine in continuare Eu am avut asa degetele de dimineata, dar a trecut in 15 minute...

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

CORAP, felicitari! Sa iti traiasca fetita voinicuta, sa fie sanatoasa si cuminte. Ce bine ca ai totusi ai nascut usor avand in vedere greutatea mare a micutei. Ah, mi-o teama ca si al meu o sa fie tot asa mare...
MAMIBIUTZA, felicitari pt nasterea Mariei Eleonora! Sa iti traiasca!
Fetele, de unde cumparati pepenii ca m-ati zapacit cu ei! As incerca si eu unul!
Andrada, stai linistita! Nu e musai sa simti ca-ti cade burta. Eu la Matei nu am avut acest sentiment si am mers la nascut cand mi s-a rupt apa.
In timp ce scriam la mesajul asta, am primit SMS de la Mica0307:
"Maine la 8:30 am fost programata la cezariana pt ca BB e f mare. Ajung mai tarziu acasa si intru pe DC."
Wow! Mica, iti tinem pumnii pt maine!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Hehe, Anca, am postat amandoua simultan!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 35s cu baby-boy2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, eu pepene am luat din Carrefour - cam scump e drept, dar acum avem voie sa ne rasfatam ;)

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Inainte de a-l naste pe Tudor mi-era GROAZA ca nu voi fi o mama buna, mi-era teama ca nu voi avea "instincte materne", ca nu voi stii sa-l iubesc...Pentru cele ce au nascut recent si simt ca isi iubesc nespus copilul - vreau sa va spun ca dragostea de mama se dubleaza cu fiecare zi. :) Si de unde simti ca ti-e greu, ca nu mai poti, ca ti-ai atins limitele...vei vedea ca cel mic te ajuta sa le depasesti pe toate.
Asa ca depresia prenatala la al doilea copil e mult mai mica ...dar nu lipseste. Si eu ma intreb cum voi face fata cu 2 copii, mi-e teama sa nu ajung sa-l neglijez pe Tudor...ma intreb cand voi dormi - pentru ca nu ai cum sa dormi o data cu bb daca mai ai un copil ...:)
Si nu stiu cum ii voi proteja unul de altul - fizic pe cel mic de microbi si virusi si psihic pe cel mare, care va trebui sa ne imparta cu surioara lui...

Fetelor, tocmai mai aflat ca sotul si baietelul meu au "streptococ betahemolitic grupa A !" . Maine mergem sa repetam analizele lor si sa imi fac si eu, dar n-am nici un dubiu, sigur a ajuns si la mine... Ma pun pe net acum sa caut info... Voi stiti ceva? Stiu ca de la streptococul asta poti face scarlatina (la gradinita lui Tudor sunt deja cateva cazuri confirmate si am inteles ca e epidemie in Bucuresti...). Simt ca nu mai am aer. Asa am tinut-o toata sarcina, numai probleme...

Florina +32 Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Si eu tot din Carrefour, era in jur de 30 si ceva de mii kg

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

alynta27 Nu stiu cat poti sa-ti dai seama daca s-a intors decat facand comparatie cu miscarile de acum cateva saptamani. La mine juniorul s-a intors in saptamana 38 si mi-am dat seama ca si-a schimbat pozitia, pentru ca lovea jos mai mult decat inainte, dar lovea si sus cu piciorusele. Dar am mai facut o ecografie, sa fiu sigura.

carrie Asa credeam si eu la inceput, ca dupa epidurala trebuie sa stai pe o parte si cu acul in spate. Dar m-am interesat si nu e asa. Cand iti introduce cateterul poti sa stai si in fund, nu neaparat pe o parte, iar dupa ce scoate acul, fixeaza cateterul cu leocoplast, poti sa stai foarte bine si pe spate si cred ca poti sa te si misti in acest timp. Poate ne lamuresc mai bine fetele care au nascut natural cu epidurala.

Mi s-a aprins si mie azi beculetul, cu toate ca citesc de ceva timp forumul, ca nu o sa am voie sa mananc fructe dupa ce nasc, asa ca am fost la piata azi si am facut ravagii. In afara de mere, pere, portocale, grefe, kiwi, capsuni si pepene rosu, voi ce mai papati? Mi s-a facut o pofta de cirese... Cand or aparea si la noi?

Si maine intram in saptamana 40 si juniorul meu se pare ca nu vrea deloc afara!!!

Teodora Ana 39+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare..

Paflo nastere usoara, sa vina Sosolina cu viteza lumnii!!!

Mica

Bun venit! bb Anais, Corap-inooo sa va traisca alaturi de fratiorul Andrei.

Lavi si noi pupam fetele ....cu un scor egal 3:3

Mamibiutza, esti o alta surpriza de-a noastra nu alta. Acu scriai pe forum in formula 2 in 1, acu ne faci cunostinta cu printesa Maria Eleonora. Felicitarile noastre sa fie norocoasa si sanatoasa!

Andrada, punem majoreletele si pt tine ? Ma gandesc ca obosesc saracele la cat e de lenes Antonio

ah, si azi a mai nascut o mamica de-a noastra. Am intrat pe un alt subiect din greseala si am descoperit minunea. In loc de nemti am dat de elvetieni

quote:
Originally posted by pistachio

salutare!
A NASCUT RAMONA!!
azi-dimineata la 8.02 s-a nascut DARIO ANTONIO, prin cezariana. are 51 cm si 4120 kg!
felicitari mamico, refacere rapida si un bebe cuminte si mancacios!!

40+ Lukas si Alex nazdravanu'

E vorba de Ramona71 a noastra.

Pistachio Nastere usoara ca tu urmezi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Multumesc fetelor ca mi-ati postat mesajul. Intradevar maine la 8.30 sunt programata la cezariana.
Ideea este urmatoare: colul este deschis si nu stim cam mai rezista. Dr nu va fi in Bucuresti de vineri seara pana duminica si nu am vrut sa riscam si initial am zis ca daca nu se intampla nimic pana vineri mergem pe inducere. Dar la eco a iesit ca are 4,200 +-600 gr. si am hotarat impreuna cu dr ca e mai bine cezariana si pentru mine si pentru bebe.
Am o stare tare nasola, adica as plange da am promis ca nu o fac, ca de e de bine nu e de rau.
Ma gandeam in drum spre casa ca exact acum un an am aflat ca sunt insarcinata. Bebe nu a vrut insa sa stea si la 6 saptamani s-a oprit din evolutie. Dumnezeu insa a avut grija de mine si la 2 luni de la chiuretaj, adica in prima luna in care am incercat am ramas insarcinata. SI uite ca maine, 10 mai, asa cum isi dorea tati se va naste printesa mea, Maya Alexandra.
cristinamaria pentru tine (stiu ca si tu ai scris asta cu o zi inainte de cazarina) si pentru toate fetele care au pierdut o sarcina: Exista un Dumnezeu pentru fiecare.
Hai ca mi-au dat lacrimile.
O sa incerc sa stau mai mult prin pat azi ca nu vreau sa o trezesc pe dr la noapte, macar sa rezistam pana maine. Si la controlul de col am sangerat putin si vad ca inca mai curge cate un pic pe chilotei.

Multumesc din suflet fetelor pentru tot, fara voi nu stiu cum ar fi fost astea 9 luni. Cu voi...am fost in odisee, odiseea sarcinii in 39 saptamani.

Mica 38+6 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput