***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Am schimbat si semnatura! Fetele, daca copilul se misca si foarte jos, inseamna ca e intors? Cum simtim asta?

Alina-Mirela 34+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Florina,eu o sa am 37 sapt si 5 zile(dar acum este mai mare cu 2 sapt)cand imi scoate firul de la cerclaj.....
Eimotto,ai dreptate,asa este,eu am sarcina obtinuta prin FIV si pe toate fisele mele scrie sarcina pretioasa.....nu a fost nevoie de cerclaj dar totusi l-am facut,cred ca o sa am niste dureri groaznice cand mi-l scoate,cand l-am facut mi-a facut anestezie generala(tot la cabinet)dar acum nu stiu daca imi face anestezie.... Sa-ti traiasca copilasul,sa fie sanatos si refacere usoara!

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Buna fetele!
Am avut o noapte groaznica, plina de dureri de burta si de piciorul stang. Asa ma durea pe mine la ciclu inainte. De abia azi am facut 36 saptamani. Ieri am luat si carucior, ca eram stresata ca nu am timp .

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Inainte de nastere nu am facut depresie, dar dupaaa, am plans zile intregi. Ma credeam mama denaturata ca nu eram in stare sa-mi hranesc copilul cu lapte de la mine. Cand ma gandesc acum ma bufneste rasul; de-abia asteptam sa plece sotul la serviciu ca sa trag o repriza de boceala.

Eimotto, pe fisa mea scrie col incompetent, deci trebuie sa ma astept sa nasc cand imi scoate firul, nu?

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by monicoasa

Buna fetelor
Am intrat si eu un pic in pauza de masa a lui bb, a inceput sa manance mai bine, dar tot cu rugaminti, pe mine ma enerveaza rau de tot asteptarea "ragaitului". Care dintre voi stie cum sa il tin pe bb sa ragaie mai repede, fara sa vomite?
Si a inceput sa aiba la ochisori ul fel de urdori, dar mai urate, eu ii dau cu apa distilata, dar vad ca nu prea are efect, cu ce pot sa ii dau?

Monicoasa

SI puyu meu a facut niste urdori asa la ochiti si l-am sters cu ser fiziologic si i-am pus cate o picatura de BETABIOPTAL la 4 ore tp de 3 zile!I-a trecut!Ve zi sa-i dai la ambii ochiti ca se ia de la unu la altu!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Paflo, nastere usoara!!!
Fetelor, raportez si eu o noapte si o dimineata agitata, cu dureri de burta si mijloc. Am luat no-spa si scobutil si parca m-am mai linistit dar tot mai am dureri de intensitate mai mica.
Azi am implinit 36 saptamani . Doctorul a zis ca ar fi bine sa-mi faca cezariana la 38 sapt implinite...daca ajungem pana acolo. Oricum sapt viitoare iar ma duc la control. Despre depresii pre si post natale...eu le-am probat pe toate...
In legatura cu legatul trompelor, de fapt e o tehnica noua de "pliere" a trompelor care nu e ireversibila, as fi vrut si eu dar dr. a zis ca ne mai gandim. Fiindca daca mai vrei un bebe trebuie sa te opereze iar(asta inseamna ca nu poti sa-l ai repede), sa desfaca trompele care pot capata niste aderente care trebuie curatate si chiar pot deveni nefunctionale(depinde de la caz la caz)sau exista riscul de sarcina extrauterina. Eu cunosc pe cineva care si-a dezpliat trompele si la 6 luni a ramas insarcinata. Motivul...o noua casatorie si sotul vroia un bebe chiar daca ii infiase pe ceilalti 2 ai ei...si ii iubeste pe toti la fel. Nu stii ce iti ofera viata...si mai mi-a povestit cineva un caz in care mamica a mai vrut un bebe dupa legarea trompelor...dar nu vreau sa va intristez si sa va spun motivele...
Va pup
Diana 36 fix

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancamari

Papadie si celelate care mai stiti: daca ti se rupe apa fugi repede la spital chiar daca nu ai contractii?

Tamara - gand la gand, chiar mi-am intrebat sotul cum sa facem cu plicurile? Stau cu ele in mana in sala de travaliu? Dar daca ma doare rau de tot? Mamici va rog dati un sfat! Ma credeti ca partea asta cu datul plicurilor mi se pare cea mai grea? Am emotii - daca scap plicurile pe jos si nu ma pot apleca dupa ele? Doamne ce de probleme! Cu fiolele de ser cred ca aveti mare dreptate, dar deocamdata pe asta l-am gasit dar mai caut.

Anca, 38 fix Andrei Cristian
burtica

Eu cand mi s-a rupt apa am fugit la spital si in 4.30 de la ruperea apei am nascut!
Iar cu plicurile, la dr i-a dat sotul(si prima data i-a dat inainte sa nasc dar n-a vrut sa-i ia si oricum puyu il scapase pe jos:-))) :-))) ) insa i-am dat dupa si atunci cu chiu cu vai ca nu prea vroia!Iar la restul le-am dat in tp travaliului!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancamari

Kid: Anestezistul iti monteaza intai cateterul de epidurala, dupa care ar trebui sa si monitorizeze copilul sa se asigure ca nu e afectat, pentru ca stiam ca anesteticul se introduce treptat, nu tot odata. Poate ma insel?

Kid, m-am incurcat in chestia asta. Poate ne spun tot mamicile care tocmai au trecut prin asta: Monoicoasa, Madi sau Alyna.

Anca, 38 fix Andrei Cristian
burtica

Ai dreptate, iubita!Anestezistul a pus cateterul si a stat acolo pana am nascut aproape ca imi mai baga anestezic cand simteam durerile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

la epidurala dupa ce pune cateterul trebuie sa stai intr-o parte si sa nu te misti?ca mi se pare super incomod!

Cristiana 38+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

eheheheee, ce de bebei !!! Felicitari mamicilor !

mamicile care "stau sa nasca" (da,andrada, si pt tine )!!!

apropos de andrada, Alex ma intreaba de cate ori ma vede "la mamici" : "a nascut andrada???" si cand ii zic ca nu, e tare debusolat saracu, ca "pai... andrada nu tot naste de 2 luni ???..." l-am lamurit ca ANTONIO e mai incapatanat decat ea !

sa va zic ce-am patit ieri : ma duceam constiincioasa la injectie si stateam jos in tramvai. pana aici totul normal. si dau sa ma ridic la statia la care trebuia. si ma ridic. da n-am stat farte mult in picioare ca am simitit ca ceva se rupe sau cade sau se scurge si m-am asezat repede la loc... si asa la fiecare statie am incerat sa ma ridic si nu reuseam... pana am ajuns undeva la barajul dunarii si tramvaiul a facut dreapta spre salajan (am auzit niste pusti zicand "salajan") moment in care mi-am amintit melodia aia cu " dupa blocuri sunt ei care ma fac pe mine" asa ca m-am dau jos si am luat un taxi inapoi ! asa si cu descurcatul prin bucuresti fara masina !

alta idee : am fost ieri la un magazin de chestii de bebe si vanzatoarea mi-a zs ca inglesina se fac in china si ca au o grooooza de probleme cu caruciarele astea ! offf... trebuie sa gasesc pe cineva care sa vina din italia luna asta !

raluca, depresie? plans? ... EU ! ieri am plans 2 ore pt ca atunci cand Alex a venit acasa dupa ce s-a trezit la 4, a facut emisiunea, s-a dus la teatru unde a repetat pana la 1 si cand a venit acasa pt 2 ore ca trebuia sa plece iar la teatru la repetitii, a mancat si a adormit... de ce am plans? pt ca n-a fost destul de iubitor ! adica n-a stat cu mine 2 ore alea amarate... eu nu stiu cum rezista saracu ! ddeci sunt depresiva rau ! ziceam ieri seara ca sunt ca in basmul ala cu fata babei care a adunat in cufar ca zestre lacrimi ! il stiti?
si ca sa-ti raspund exact : DA, am impresia ca nimeni nu ma ajuta, nimeni nu ma iubeste, toata lumea vrea ceva de la mine ! si idiotii astia din bloc inchid apa in fiecare dimineata, asa ca ieri am ratat epilatul ca n-am avut cu ce sa ma spal !

avem si noi 33+1 si dupa ce a zis Tutu, de sapt viitoare, daca ma simt rau, scoatem Sosonica la aer !!! poohy , tu ziceai ca nu poti sa tai cascaval? eu nu pot sa apuc mobilul in mana stanga si m-am trezit cu amprentele degetelor de la mana dreapta pe antebratul stang ! 3 degete ! si pe picioara aveam urma cearceafului, ca e d`ala creponat sau cum ii zice, gaufrat... adica multe gaurele ! ma duc sa spal vasele ! daca vrea apa sa curga, desigur !

oana 32+ cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

AMR 26-36zile !!!

Mergi la inceput