***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pitica, ti-am dat PM cu id-ul meu de mess... ca sa mai vb cand ne plictisim de atata asteptare!!!

PS: Eu ma duc putin pe la muncitori... ca se pare ca iar au nevoie de indicatii pretioase din partea mea

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Gata... ultima chestie.. .am bagat si eu ticker-ul meu in semnatura.. .ce ziceti???

TICKER-ul meu!
HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Paflo
Curaj! Nu o sa rupi tu sirul nasterilor rapide ;) O sa fie totul bine !!! Ti-am zis ca am visat saptamanile trecute ca ai nascut usor-usor!

Andrada, am preluat expresia Piticai - si observam ca fata de ce citeam la alte odisee ca nasterile au fost mult mai usurele (daca se poate numi usoara o nastere)

Ralucami, nu mananc sarat (pun ceva sare in mancare, dar oricum in general sotul pune sare peste ce pun eu - si acum pun si mai putina sare decat de obicei)
Doctorul mi-a zis ca e normal, nu am edeme etc - acumulez ceva apa - dar nu sunt probleme... S-a ingrijorat un pic ca in ultimul timp pun 1kg pe mine pe saptamana (dupa ce stagnasem cateva saptamani - si nu mananc mai mult decat atunci). Dar asta e... Mananc in schimb fructe... Portocale, pepene, mi-am luat si capsuni (astea o sa ma ingrase) ca nu o sa pot sa mananc dupa ce nasc. Si beau muuulta apa
Despre verigheta - nu am putut sa o mai pun pe deget dinainte de a mi se umfla degetele - mie nu imi mai trece de ingheietura in nici un fel. Adica mai intai degetele le aveam la fel de subtiri, si mi se latisera incheieturile rau... Asa a patit si mama cu toate incheieturile la nastere, asa ca o fi mostenire

Dianalaura, nici nu ma gandesc la legare de trompe, si eu vreau 2-3 bebei!

Ralucami, Dianalaura, Andrada, si eu am toate starile pe care le descrieti voi! Cand imi trece faza ca sunt urata si grasa, trec in - daca nu o sa pot/stiu sa am grija de bebe? Of of. Asa ca mai bine nu ma gandesc

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Poohy, DidiAlex, Andrada, Pitica, Ancamari, Pauly, Eimotto, multumesc de vorbe frumoase! .

A crescut el 50gr/saptamana, numai ca mi s-a parut putin in comparatie cu 250 inainte. Asta e. Momentan suntm in grafic, adica exact media din linkul de pe prima pagina, masuratori utile.

Adevarul e ca eu voiam un bebe mai mare decat mai mic, dar nu asa de mare incit sa ajung la cezariana...Si de fapt voiam sa fiu eu in control , ceea ce nu se poate. Insa de acum mi-am dat dezlegare la tot... Ieri am cinat (tirziu) pe thailandeza, am incheiat cu waffe olandeze cu caramel si lubenita la ora 23h

Poohy, vrei sa ne batem in lubenite? Eu mananc o felie dintr-o lubenita cat...un cap de porc...care se imparte in 6. Deci o sesime (are vreo 4 degete din astea super umflate de ale mele). Tu?

Didi, care boala genetica? Eu cu tine tre' sa organizam un club de scuturat reciproc, cand eu pe tine, cand tu pe mine

Andrada, ti-am vazut burtica, seamana cu a mea (numai noi avem burtici rotunde si baieti...). Da' zgarietura din cot e inegalabila, din aia n-am

Ancamari, tu esti o scumpa, da' eu sa stii ca pe japonezii astia ii cred. Doctorita mea e cam recunoscuta (apropo, a facut un copil-primul la 44 de ani!!!!) si am si verificat-o de 2 ori. Dupa controlul ei aveam eco morfo, si diferentele dintre doctori au fost de pana in 10 grame!!! Asa ca io pe astia ii cred!

Pauly, si eu aveam 103 ieri ! Am stagnat de 2 saptamani. Numai kilogramele merg in sus. Unde s-or pune???

Amely - e grozav bebel "visand la titi"

Alyna - piticul, cum am mai zis, e total! Mie mi se pare ca seamana cu tine

Eimotto, te-am visat azi noapte . ca eram ingrijorata ca bebe e mic, si tu aveai grija de el si-mi aratai ca e ok...Si bebe a zambit si m-a pupat...Si am zis "pai cum e posibil sa te pupe un bebe asa mic?" Si tu te-ai uitat la mine si zambeai asa frumos (credeam ca e un inger ceva, dar te strigam Eimotto). Cred ca ma tzakanesc

Sadicutza, ce bebel grozav! Abia te asteptam inapoi!

Paflo

Felicitari Corap

Ralucami, sigur ca mai are omul si depresii prenatale, dar mai are si prieteni. Sigur-sigur! Trimite-mi pe PM yahoo mess-ul tau cand vrei/te apuca.

Acu' ma duc la restaurant sa mananc pe indiana.

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Andrada, e total tlckerul :) Si se mai si potriveste ca o manusa!

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Depresia post-natala cred ca o fac toate mamicile,cu o intensitate mai mare sau mai mica.Cred ca toate aceste ganduri de "neputinta" sunt normale depinde foarte mult de cat spijin are mamica din partea familiei.
Si eu am avut-o fiindca durerile de dupa si furia laptelui ma faceau sa ma vad incapabila sa am grija de copil...e un sentiment tare ciudat dar trece.Eu sper sa nici nu realizati asta!!!

Fetelor am revazut o parte din pozele cu Iris cand era mica.Nu mai pot de ea...asa un ingeras frumos...am nostalgii

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Iri, si acum Iris e un ingeras frumos cu multa personalitate Si sigur si fratiorul la fel ;)
Eu am sprijin total din partea mamei si a sotului, dar VREAU sa ma descurc singura - sa stiu ce sa fac singura etc.

Dianalaura, Andrada, ambele aveti ticker-ele mortale

Elteka, pe stomacul gol, deci sa zicem in loc de masa de pranz si cand mi-e foame, la cat de pofticioasa sunt cand e vorba de pepene, pot sa mananc si o felie si 1/2 d'aia, desi dupa aia regret ca abia ma rostogolesc :D Acum poate nu imi dau seama cat e un cap de porc...

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

PAflo, nastere usoara si numai bine!
Ella multumim de veste o sa copiez mesajul tau si pe subiectul clujencelor, ok?

eu de cand am venit de la medic ieri si s-a hotarat sa nu-mi provoace is tot intr-o contractie...e drept nedureroasa da o gramada
eu nu-s deloc deprimata doar stressata ca nu mai sta 5 zile bebica...si necajita ca nu ma pot relaxa in ultimele zile de sarcina.stau in pat ca pe oua

si cand va e frica cum ca nu va descurcati cu un bebe ganditi-va ca se poate si mai rau, sa ai 2, din care o fetitza dulce da razgaiata de 4 ani!asa ca cheer up

va pup

Cristiana 38+ cu bebica si gagalicea Theodora Alexia ( aproape 4 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Felicitari corap si motannel!!! Sadicutza e superba fetita! Sa va traiasca!
Andrada astep vesti de bebe Antonio de la tine!(Ma gandeam dupa ce nasti!)

Eu sunt cam ocupata si intru in fuga! Vineri imi sustin referatul la serviciu! Acum muncesc la prezentare! Sunt in odihna 2 zile, iar de luni nu ma mai duc! Asa ca o sa am timp si de forum si de bagaj de spital, odihna si plimabari! Va pup!

Alina-Mirela 33+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Buna fetelor.Felicitari celor care au nascut bb-ei sanatosi papaciosi si fara colici si nastere usoara celor care mai au putin de asteptat.Sunt o viitoare mamica de iulie-august si am o intrebare cam care sunt preturile pentru o nastere naturala si daca a nascut cineva la Elias, poate chiar cu dr. Marius Calomfirescu ?
Va pup pe toate si va multumesc anticipat.

PS imi cer scuze ca ma bag in seama , dar imi fac bugetu'

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput