***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Eu am avut anestezie generala la cerclaj...
Am inteles ca nu e dureroasa scoaterea firului. Desi mie mi se pare dureros orice control!
Scuze, credeam ca e tot fetita!

Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna dimineata gravitute si mamicute

Madi - al meu cand face kk se screme tot, se incovoiaza din umeri, se inroseste rau de tot la fata si face "mmmmcccchhhhhhaaa"

Andrada - sa stii ca e mai bine in we ca e mult mai liniste dar pe de alta parte luni va trebui sa alerge mult tati pentru certificat ca sa puteti iesi. Hai ca daca nu e azi e vineri

Tamarasept, Ancamari - eu nu am avut nici un plic...direct banii in buzunar ca sa vada exact cat cotizezi. Ideea e sa tii minte cat si cum ai stabilit...banii ii tii intr-un buzunar...iar banii pentru doctor sa ii dea sotul tau (ca e o suma mai mare si sa nu stai cu asa multi bani tu). Pentru cezariene, la mana a doua cred ca ii da doctorul tau din ce primeste el...

Monicoasa - eu ragaiala o obtin din 3-4 pasi: intai la verticala, apoi la orizontala apoi din nou la verticala si in ultima instanta ma las pe spate si bb sta pe burtica. Asta functioneaza la noi, 90% nu regurgiteaza.

Ancamari - daca ti se rupe apa trebuie sa pleci la spital repede. Adica vreau sa spun sa nu intri in panica...suni dr...mai faci un dus...iei bagajul si sotul si gata...

Mica - pe cei de 10 mii nu prea mai ai cui sa ii dai...din pacate nici macar portarului...poate doar sa iti iei tu capucino de la automat (mama cat am poftit la capucino de la automat dar era stricat)

Ella - asa am spus si eu acum 3 ani si acum uite-ma cu 2

Mamibiuta - felicitari si bb sanatos!

Corap - sa va traiasca bb grasunel!

Elteka si Didialex - eu am stat ultimile luni cu spaima ca bb e prea mic... avea si retatd de crestere... si uite ce grasun am scos la 35 de saptamani. Si daca o fi sa fie mai pisicosi o sa ii faceti voi mari

Dianalaura- eu nu am vrut nici moarta sa imi lege trompele...l-am intrebat unde semnez ca nu vreau... si sunt la a doua cezariana. Pana la 6 luni mi-a spus sa imi pun prezervative peste tot in casa... iar la 6 luni discutam de contraceptie dar nu ar vrea sa ma treaca pe pastile ca-s hormonale si ii este teama sa nu interfereze cu problema mea de coagulare a sangelui. Probabil ca imi voi pune sterilet desi mi se pare infiorator sa am ceva acolo inauntu...

Va pup ca ma pregatesc de plimbarica

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica... te asteptam cu vesti bune de la DR.!!! Sa nu ne tii prea mult in suspans!

Didialex, Poohy... chiar NU sunt SLABA!!! Ca sa va demonstrez ar trebui sa fac poze la PULPANE... dar zau ca mi-e jena cu ele Nu ma plang... Daca BEBE e bine-mersi eu pot fi cat drumu' ca slabesc eu la loc (SIIIGUR!!!)... dar cand va "aud" pe voi ca SUNT SLABA... ma simt chiar aiurea...ca stiu ca nu e asa

Pitica, Diana, eu nu am deloc senzatia SCAPATULUI... Doar simt ca impinge in col si cum am mai zis e o senzatie asa de placuta... Doamne, vb. numai prostii, dar deh HORMONII, ABSTINENTA... isi fac de cap

Liviana... ce sa fac sa simt si eu ca-mi cade burta??? La mine este asa tzantzosha!!! Parca vrea sa-mi faca in ciuda!!!

Florina, am vazut ca intrebai de CERCLAJ... In general dupa scoaterea firului, nu mai dureaza mult si NASTI (in cele mai multe din cazuri!!!). De aceea firul se scoate cand SARCINA este aproape de termen... Dar, oricum o sa te lamureasca si medicul tau

Dianalaura, ba sa stii ca m-ai speriat!!! Eu cred ca NERABDAREA asta a mea se datoreaza si ASISTARII atator NASTERI aici pe DC Daca si tu nasteai inaintea mea atunci SIIIGUR o luam razna!!!

Mamibiuta, felicitari pentru PRINTESA si mai ales ca ai scapat asa repede din spital!!!

Mary_Lou esti o draguta cu majoretele puse si pt. mine... dar DESI ma pregatesc intens de cateva luni, asta mic chiar se incapataneaza sa mai stea!!!

Sadicutza... sa va traiasca minunea... e o scumpa!!!

Numai_eu, repet si pt. tine: NU m-am ingrasat la coaste... dar in rest da!!! Nu fac o tragedie din asta ca stiu eu ca dau jos Kg in plus dupa nastere...

Corap FELICITARI pt. BEBE Anais!!! Ce maricica!!! Sa va traiasca!!! Sa fie o mancacioasa... pe masura Kg ei PUPICI!!! Si lavi02, multumim ca ne-ai anuntat!!!

Motannel, FELICITARI!!! Ce ma bucur ca mai intra si sotii sa anunte...

Poohy, ai scris: "Si inca o rugaminte, la fel ca a lui Iri - mamicilor - trageti piciorul sa avem si noi nasteri la fel de usoare!!" CUM ADIK???

PAflo...azi e ziua cea mare!!!
... O zi mare pentru nasterea fetiteti tale: ZIUA EUROPEI!!!

DIANALAURA!!! DOAMNE!!! EU mai vreau 2 copii in afara de ANTONIO deci fara legare de trompe la mine!!! Doamne ajuta sa ii pot face pe toti 3 ca tare m-as bucura sa am 3!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

buna dimineata?
PAFLO , mult curaj ca azi e ziua cea mare! Ce fain.
Am dormit si noi destul de bine azi noapte, acum se pare ca s-a trezit printesa.
Eu nu ma mai iau dupa nici o durere. In ultimele doua saptamani am experimentat tot ce se poate. Dureri de spate , ca la ciclul, intepaturi, chiar si acum simt cate ceva prin burtica. Asa ca atunci cand o sa ma doara mai tare si nu trece nici daca ma pun in pat le iau in seama. Pana atunci imi vad de treaba. De fapt tot fac la bagaj de 2 saptamani. Imi mai amintesc ceva, mai pun, mai cumpar si tot asa. Problema mea e ca mi-e cam frica sa ies la plimbare ca sunt singurica. Ce fac daca ma apuca pe strada?
Dar am un sot atat de minunat, saracu el face mai tot prin casa. Il IUBESC ASA DE MULT!!!!!!!!
Inca ceva, voi aveti stari de greata, ca pe mien ma apuca din cand in cand si am o senzatie tare nasoala.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Andrada baietii nostri seamana vad...isi rad de noi sau sunt tare incapatanati.Daca ma gandesc ca e taur si mai pun si posibilitatea ca seamana cu tasu' care e incapatanarea in persoana Ma gandeam ca poate ne vedem sa mai povestim daca tot umblii si tu,cu gandul ca simtindu-se astia micii fac intrecere care iese primul da ce ne facem daca intrecerea e:care iese ultimul
Paflo

Iris e in elementul ei la gradi face ce vrea,adica pe sefa,vrea sa-i dirijeze pe toti desi sunt mai mari copilasii,sa fie ea in centrul atentieiTasu'cica seamana cu mine!!
Nu accepta nici o regula si asta insemna sa nu manace la pranz,chestie care recunosc ma dispera,dar poate o determina ceva...Aici clar seamana cu tasu'!!!

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Buna dimineata fetele din Ro, buna pranzu` la mine!

Mamibiutza sa-ti traiasca Maria Eleonora!!! Tie iti doresc refacere rapida si mult laptic!

Corap Bravoooo!!! M-ai lasat paf la faza cu 4,200kg. Crede-ma ca mi-as dori si eu un bebe asa rotunjor. Oricum in Jp cred ca m-ar da la ziar daca as reusi performanta, caci aici pana si un bebe de 3,3kg se considera mare. Cum te simti? Pupam bebelina si te asteptam cu impresii de la nastere.

Sadicutza ce bebelina superba aveti!!! Si ce rozalie si linistita e scumpa de ea!! Acum chiar ma gandeam ca poate asa o sa fie si papusa mea!! Sa va traiasca printesa si sa fie mancacioasa si fara colicei!

Elteka hai nu fi trista! nu are nici o treaba regimul nostru cu cresterea lui bebe, caci ei au ritmul lor de crestere. Si am inteles ca au si perioade in care iau in greutate mai mult, sau mai putin. Ideea e ca totusi a luat ceva, nu a stagnat, nu? Eu ce sa mai zic: papusa mea e mai mica cu 1 sapt dupa calculele mele ( si asa a fost toata sarcina, caci eu calculez dupa UM si dr imi spunea ca dupa masuratorile ecografului avea cu 1 sapt mai putin si deci asa va nota in carnetul gravidei). Plus ca pana acum, am avut impresia ca era cea mai mica din "plutonul" de mai-iunie, dar atata timp cat doctorul sustinea ca e "in grafic" totul e superbine si sarcina merge perfect, chiar nu m-am stresat. Gandeste-te ca tu la 34 de s ai bebe de 2,400g, si mai ai de asteptat inca 6 saptamani!!! (timp in care bebe poate sa mai ia 1 kg lejer!!) Deci ar fi extraordinar.

Pauly cu greutatea bebelinei te inteleg perfect. Si ma gandesc ca noi avand si fetite , sunt si mai delicate un pic, deci chiar nu avem de ce sa ne stresam pe tema asta. Bafta multa azi la control si sa vii cu vesti bune!

Poohy tu manaci condimentat, sarat? din ce cauza ti se umfla mainile atat de tare? Si eu am avut o perioada in care nu am mai putut purta verigheta , dar am eliminat orice gram de piper si alte condimente ( sare eu nu mananc deloc, si asta pt ca asa m-am obisnuit de ani buni) si vad ca mi-am revenit la normal. Si ce am observat: beau destul de multe lichide comparativ cu perioada de dinainte de a ramande gravi. Poate si asta e un tip.

DianaLaura e bine ca ai reusit sa te odihnesti. Eu desi ma culc destul de tarziu am norocul ca nu ma scol noaptea sa merg la baie si nici nu ma trezesc cand bebelina mea mai imi da cate un sut in splina. Cel mai bine am constatat ca dorm cand nu e sotul meu acasa (sau mai bine spus cand patul este la discretia mea)

Voiam sa va intreb ceva: este posibil sa iti apara varice pe sani? (poate nu sunt varice, dar seamana tare mult)

Si inca o intrebare: a patit cineva sa aiba depresie prenatala? Sau mai bine spus : sa aiba momente in care simte ca aluneca in butoiul cu melancolie, ca e grasa si urata, ca in loc sa progresese a regresat - la job-, ca nimeni nu o iubeste si nu o ajuta).

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Despre cerclaj - la prima sarcina mi l-a scos cam la 39 de saptamani pt ca ii era teama ca nasc pe loc si cu o sapt mai devreme spitalul era in igienizare si nu primeau gravide sa nasca. Am nascut dupa 3 zile.
Nu se face anestezie si la mine a fost tare dureros.
Acum nu am mai apucat sa imi scot firul si a inceput travaliul. Semnul a fost ca aveam pete de sange pe chilot. Cand mi-a scos firul iar m-a durut dar eram deja i travaliu si se dilatase si colul. Pericolul este ca se poate rupe colul. Dupa ce m-am dat jos de pe masa mi s-a rupt si apa.
Mary-lou - din ce tin minte la tine a fost cerclaj pt ca este o sarcina pretioasa si nu pt ca ai un col "incompetent" (nu radeti, asa se numeste). In acest caz s-ar putea sa nu nasti chiar atunci. Si poate ca te cheama la clinica deoarece sunt conditii mai bune decat la spital...in orice caz sa ai si bagajul gata.
Se spune ca cerclajul a fost cu adevarat necesar daca in mom defacerii firului incepe dilatarea...

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Vas chestia cu greata e un alt semn de nastre,dar cum le-ai experimentat pe toate lipsea asta...asa ca vor veni toate cand va fi momentul .
Si pentru mine e o mare problema contraceptia,mai ales ca raman imediat.La legare de trompe nu voi avea ocazia dar nici nu mi-as dori o consider mutilare.Prezervativ nu vreau,anticonceptionale exclus am luat atatia ani,ma gandesc tot la sterilet,desi...
Andrada nebunatico auzi tu sa-ti placa cand apasa pe col cine stie cum apasa

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Pitica... mi-ar placea sa ne intalnim... Dar cum sa facem ca cred ca "programele noastre de libertate" nu prea coincid... Eu trebuie sa "pazesc" casa pana pe la 16:30, ca sunt muncitorii sa refaca izolatia de pe terasa (NU are cine sa stea cu ei... decat in cazuri EXTREME: NASTEREA.. .dar vad ca termina muncitorii si eu nu mai nasc )... IAr tu dupa-masa deja o iei pe mandra de la GRADI!!! Poate in week-end?

Ralucami... DEPRESIE parca as avea si eu, nu legata de GRASIME si chestii din astea... Pe mine de cateva zile ma apuca plansul din SENIN!!! Mi-e frica RAAAAU ca nu ma voi descurca cu BEBE!!! CA nu voi stii ce sa-i fac! Cum sa-l tin, cum sa-i dau sa suga... Dar imi revin relativ repede... ca NU vreau sa-l supar cat mai sta in burtik!!! Si ce daca NU ma voi descurca la inceput??? O SA INVAT!!! Nu? Pe sani... cred ca e vorba de un "desen vascular accentuat"... Crescand volemia cu aproape 50% e normal, ca vasele de sange sa fie mai accentuate... mai ales pe sani... care mie mi se pare ca stau sa plesneasca... Asa-s de plini de ei

Eimotto, eu asa CRED: ca nasc pe 11 MAI... dar sa vedem Nu m-ar supara sa nasc mai devreme... Si hai treaca de la mine: NU MA SUPAR nici daca nasc pe 13... NUMA' sa fie el sanatos!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ralucami, am experimentat eu asa ceva, dar de scurta durata...da, sunt grasa si urata...mai ales cand va citesc pe voi a ati pus 10-12 kg majoritatea, si eu am pus 24!!!!dar cand m-am uitat la sotul meu care mult mai multe kg decat mine, desi noi suntem 2 acum, mi-a trecut! Si eu mai am un pic si macar de o parte din kg tot scap .
Pe de alta parte, am avut nelinisti genul "o sa fiu o mama buna?" sau "oare ma voi descurca cu un copil, voi stii ce sa fac?" sau "in 5 zile chiar o sa nasc, o sa am un copil, care va fi al meu, sange din sangele meu, oare chiar e adevarat?'' Sau multe alte chestii de genul asta..dar tot eu m-am calmat, si duminica de exemplu fiind la verisoara mea in vizita am lasat-o pe ea sa se ocupe de musafiri si eu am tinut fetita, am schimbat-o de pampers, i-am dat sa manance, i-am facut un pic de masaj pe burtica, plangea de la colici....si atunci m-am gandit ca daca cu un copil care nu este al meu ma descurc bine, atunci sigur si cu Stefy voi stii ce sa fac. Si daca mai ai langa tine si pe cineva care sa te sustina, atunci chiar nu trebuie sa iti mai faci probleme. La partea de job nu pot sa iti raspund, ca eu de la inceputul sarcinii am stat acasa, nu am mai lucrat. Asa a fost situatia, nu din motive medicale.
Edit: , acum mi-am citit tickerul, e teroare
diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput