***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)
Raspunsuri - Pagina 24
Florentina Roman spune:
Hai Paflo!!!

Probabil ca pana deseara iti tii puiul in brate!
Cand l-am nascut pe Tudor am dat banii dupa, inainte nu au vrut sa primeasca decat infirmierele. Zicea cineva ca ramane anestezistul fara bani, ca face anestezia si pleaca. Stati linistite, ca vine dupa, cica sa te intrebe cum te simti! La mine asa a fost si la prietena mea care a nascut la Giulesti, la fel. Ba, la ea, cand i-a facut cerclajul, a venit chiar de mai multe ori ptr ca ea era ametita, dar dupa ce i-a dat plicul nici nu l-a mai prins pe=acolo.
Eu atunci am avut noroc cu sotiorul care a stat langa mine, acum s-au schimbat regulile spitalului si va trebui sa ma descurc singura
37+ si Tudor(5.07.2002)
mary_lou spune:
Florentina, m-ai pus pe ganduri......eu am programare pe 6 iunie sa-mi scoata firul de la cerclaj dar nu la spital ci la cabinetul particular....sper sa nu nasc pe acolo![]()
mi-a zis ca dupa aia in cateva zile facem cezariana.
poze cu noi si bebe
Mary
34+
Patrick Andrei
florina spune:
Eu la cerclaj m-am enervat si nu i-am dat nimic anestezistului pentru ca nici macar nu s-a obosit sa vb cu mine! Eram 2 mamici care asteptam pentru cerclaj, a vorbit cu prima 1 minut si la sfasit m-a intrebat si pe mine "si tu la fel, da?". N-am apucat sa-i raspund ca iesise pe usa...
Florentina, cum ii vei spune fetitei? Pe baietel vad ca il cheama Tudor, ca pe al meu, si sunt de aceeasi varsta :)
Florina +32
Teodora si Tudor (5 ani)
quote:
Originally posted by Florentina Roman
Hai Paflo!!!Probabil ca pana deseara iti tii puiul in brate!
Cand l-am nascut pe Tudor am dat banii dupa, inainte nu au vrut sa primeasca decat infirmierele. Zicea cineva ca ramane anestezistul fara bani, ca face anestezia si pleaca. Stati linistite, ca vine dupa, cica sa te intrebe cum te simti! La mine asa a fost si la prietena mea care a nascut la Giulesti, la fel. Ba, la ea, cand i-a facut cerclajul, a venit chiar de mai multe ori ptr ca ea era ametita, dar dupa ce i-a dat plicul nici nu l-a mai prins pe=acolo.
Eu atunci am avut noroc cu sotiorul care a stat langa mine, acum s-au schimbat regulile spitalului si va trebui sa ma descurc singura37+ si Tudor(5.07.2002)
Madi spune:
paflo si celelalte burtici care se pregatesc sa devina mamici 

!!!
Referitor din nou la plicuri. Sotul meu a dat plicurile si a doua zi, doctorului neonatolog, si nu a fost nici o problema. Si vorba Florentinei, daca se grabeste sa isi ia "darul" vine singur si intreaba cum te simti etc.
Madi si
Ana Teodora
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dianalaura spune:
Am uitat sa va intreb ceva. Mamicilor care nu mai vreti alt bebe, v-ati gandit daca vreti sa va lege trompele? Vb de cezariana.Verisoara mea asa a facut. Daca tot i-a facut cezariana, si sa nu mai aiba probleme cu protectia dupa, l-a rugat pe doctor sa ii lege si trompele. Eu oricum nu vreau, sunt doar la primul copil, dar oricum eram curioasa...si protectia de dupa cum faceti? Prezervative, pastile? Ca de acum inainte trebuie sa ne gandim si la asta...
diana
38+
IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...
Florentina Roman spune:
Mary lou, depinde de dr, am citit undeva pe forum ca o fata a nscut la o spt dupa ce i-a scos firul.
A! si mi-a mai zis dr ca daca incep contractiile alea adevarate, sigur voi avea sangerari ptr ca incepe colul sa se dilate. Cica in afara de ruperea apei, asta e cel mai bun semn.
Florina, mie mi-au facut anestezie locala, adica o injectie cu mialgin in fund, probabil ca si acum va fi la fel.
Am vazut si eu ca avem baieti cu aceeasi varsta si nume asemanatoare! acum astept tot un baiat pe care-l va chema Matei Ciprian
37+ si Tudor(5.07.2002)
florina spune:
Legarea trompelor este o operatie reversibila?
Am 28 de ani si 2 copii. Dar daca ma trezesc ca-l vreau si pe al treilea peste 5 ani?...
Cine stie, poate castig la LOTO, ca tot nu joc...:)
Florina +32
Teodora si Tudor (5 ani)
pauly spune:
curaj paflo.sa-ti ajute Dumnezeu sa fiti bine si tu si bebe, si sa ai recuperare rapida.

34+
Riana Alessya
poze
bebelina mea