***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

mamibiutza felicitari, sa-ti traiasca Maria Eleonora.

corap bravo mami, sa te bucuri de Anais.

paflo

pitica si eu daca stau in picioare sau merg mai mult am senzatia ca imi scapa printre picioare.

liviana binenteles ca o sa anunt cand o sa vina momentul 0 si la tine.

gabiu pai sa inceapa majoretele daca maine vine bebe

Ma duc si eu sa imi spal masina si apoi la dr. Poate imi spune cat mai are de gand fi-mea sa stea in burtica.

Mica 38+6 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna dimineata!

Mamibiutza, Corap, felicitari ptr fetita grasunica! wau, 4200g!

Sadicutza, Sadicu, aveti doua fete minunate, inteleg de ce e tati asa mandru!

Azi cine mai naste? Uite si galeria

Azi noapte am tras si eu o sperietura, m-am trezit pe la 3 cu niste dureri de burta de nu stiam cum ma cheama. Se pare insa ca erau de la vezica prea plina(am mancat pepene aseara), ca mi-au trecut dupa ce am fost la baie...
Eu ma simt din ce in ce mai grea si mai rotunda, cred ca mi-ar fi mai usor sa ma rostogolesc decat sa merg.De-abia astept sa ajung maine la dr sa vedem cand imi scoate firul.

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mica bafta la doctor,poate iti da o veste buna!
Eu una nu stiu ce sa mai zic,fac...dar in final nu avem ce face decat sa asteptam

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Firul de la cerclaj?
Deci nu si l-a scos nimeni pana in sapt 38?
Am citit in mai multe locuri ca se scoate in saptamana 37, ca sa nu te prinda travaliul cu el.
Dar nici eu n-as vrea sa renunt la el mai devreme de sapt 38.
Mult succes maine! Probabil chiar maine ti-l va scoate, nu?

Florina +32 Teodora si Tudor (5 ani)

quote:
Originally posted by Florentina Roman

Buna dimineata!

Mamibiutza, Corap, felicitari ptr fetita grasunica! wau, 4200g!

Sadicutza, Sadicu, aveti doua fete minunate, inteleg de ce e tati asa mandru!

Azi cine mai naste? Uite si galeria

Azi noapte am tras si eu o sperietura, m-am trezit pe la 3 cu niste dureri de burta de nu stiam cum ma cheama. Se pare insa ca erau de la vezica prea plina(am mancat pepene aseara), ca mi-au trecut dupa ce am fost la baie...
Eu ma simt din ce in ce mai grea si mai rotunda, cred ca mi-ar fi mai usor sa ma rostogolesc decat sa merg.De-abia astept sa ajung maine la dr sa vedem cand imi scoate firul.

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai ca am uitat sa pun majoretele azi pentru paflo ! Curaj Florina!
Fetelor, am modificat un piculet listuta, ca nu imi suna bine la numaratoare...am ramas 95 gravide cu 95 de copilasi, (18 sunt surprize0?! Nu batea bine, ca msemcu are 3,. deci trebuia sa fie 97 de copilasi. Am gasit unde era buba, m-am pus si am facut o lista cu toate gravidutele si toti copilasii...si mi-au iesit 32 de fetite ramase a se naste, nu 30. Asa ca sa nu va speriati daca vedeti in lista ca din 30 fetite s-au facut 32, nu e nici o greseala...probabil am gresit noi pe undeva cand am inceput sa scadem.
Poohy, ! Si taica-su spera sa vina pe 14! De fapt, aseara imi zicea ca vineri merge cu baietii sa sarbatoreasca "ziua barbatului" - o fi fost ea pe 5 mai, dar salariul numai maine il iau! M-am uitat asa la el...si zic: poate ii sarbatori si cu fii-tu! Pai daca pe mine ma apuca damblaua vineri noaptea, cine ma duce la spital daca tu bei?! aoleu! atunci si-a dat seama ca tre sa fie in stand by. si a zis ca de maine seara ii da si lui stefy liber sa vina, ca maine ia salariul (cu banii pusi deoparte pt dr, plus mersul la botez si la socrii, acum suntem intr-o gaura neagra, nici bani de flori nu mai are, asa ca nu am voie sa nasc pana maine ). Poate de aia m-a lasat Stefy in pace asta-noapte, a facut o intelegere cu tac'su. .
Si apropos de bani, ca tot se discuta pe aici cum sa facem cu plicurile...am abordat si eu subiectul asta aseara cu al meu sot, dupa ce am citit ce ati scris voi. Problema e ca si al meu e la fel de jenat de ideea de a da bani ca si mine. Eu ma gandeam si i-am propus in felul urmator: -asta in varianta ideala, cand nasc pe 14, programat. Ne ducem la spital la 7 dimineata si zic ca am contractii - asa m-a invatat doctorita, pt ca inainte de operatie tre sa imi faca ceva analize, si atunci mi le face pe loc, in sistem de urgenta. Altfel trebuia sa ma interneze cu o zi mai devreme sa imi faca analizele. Si pana imi face internarea, pana imi face analizele si ma pregateste de operatie vreo infirmiera, banuiesc ca sotul o sa discute cu dr despre operatie, ce si cum, intre patru ochi. Si atunci, stand frumos langa ea, mai in lateral, sa ii strecoare usurel plicul de bani in buzunarul halatului. Si printre altele sa o intrebe si cum arata anestezistul, sa stie sa "vorbeasca" si cu el. La mana a doua eu nu dau nimic, ca practic am inteles ca nici nu face nimic, numai in caz de ceva, doamne fereste. Insa asa e politica spitalului, la o operatie trebuie sa existe si "mana a doua", just in case. si apoi la infirmiera care la duce la terapie, cu bagaj cu tot, o sa ii dau eu cand ajungem acolo.
Cineva imi spunea sa ii pun anestezistului bani in momentul cand e langa mine si se pregateste sa ma anestezieze, dar banuiesc ca eu atunci o sa fiu in camasa aia de operatie, nu o sa am buzunare sa tin plicul. Asa ca mai bine ii da sotul.
Saracu, el zicea sa o punem pe mama sa dea banii, ca ea e mai tupeista..:).
Vom vedea atunci cum se face.
AAA, si mi-a amintit. Le-am intrebat si eu pe verisoarele mele daca trebuie ceva adeverinta la internare, de la medicul de familie sau de la munca. Si au zis ca nu, trebuie sa avem doar buletinul la noi, pt ca nasterea intra la gratuitati. Inclusiv cezariana, mai ales daca o facem noi sa fie "de urgenta". O verisoara chiar le-a intrebat, pt ca ea nu lucreaza, tocmai venise cu cateva luni in urma din Anglia si nu avea platite cotizatiile. dar i-a spus ca nu conteaza, nu trebuie sa plateasca spitalizare sau ceva. Si mi se pare normal, ia ganditi-va cate tiganci nasc in spitale, fara sa fi platit vreodata ceva cotizatie.
Gata, m-am intins cat o zi de post

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Florina, nu mi-l scoate maine ptr ca merg la cabinetul particular, am inteles ca trebuie sa ma interneze ptr asta si oricum, data trecuta mi-a zis ca am sa nasc in ziua cand mi-l scoate. Asa a patit si o cunostinta care a nascut cu acelasi dr.

37+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza!!!

Intru si eu pe graba sa va anunt ca tot 2 in 1... desi AZI-NOAPTE s-a agitat ca un nebun... Dar recunosc ca ce zgandarea el pe-acolo pe jos ma facea sa ma simt SUPEEER Dupa agitatia lui, a urmat "agitatia" mea: dureri de spate si contractii... Chiar ma gandeam ca O SA NASC azi cum a zis EIMOTTO... De dimineata m-am trezit tot la fel in dureri, dara cum NIMIK!!! Isi bate joc de mine???

Revin mai incolo... acum va citesc si raspund imediat (daca e cazul)

PUPICI!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

mary_lou am inteles unde e, sper sa-l gasesc usor. Mersi de incurajari fetelor, sper sa fie cu folos, va pup

gabi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Fetelor-cucuietelor, eu sunt prietena cu Paflo. Azi a plecat la spital - sa i se induca nasterea... sau sa-i faca cezariana... sau amandoua, in ordinea asta. Era stresata de numa', aseara. Pot sa incep eu galeria pentru ea?

Hai, Paflo!

Noi, de la Cirese de mai-iunie 2006, va urmarim cu drag si emotie, si ne gandim frumos la voi si la bebeii vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Florentina, multumesc pentru raspuns. Eu am citit ca nu e necesara anestezia pentru scoaterea firului si ma gandeam ca o va face la cabinet... Si eu am auzit de mamici care au nascut imediat fara fir dar si de bb-ei care s-au lasat asteptati inca 2-3 saptamani dupa scoaterea firului...
N-as vrea sa-mi induca si nasterea aceasta . Si in nici un caz in saptamana 38...Oare se poate scoate firul si mai tarziu?:) Sa ne dai de veste ce a hotarat dr tau. Cu siguranta depinde de ce vede el la consultatie...

Diana, majoritatea dr. nu accepta bani inainte, eu asa stiu.
Cel mai sigur e sa gasesti o mamica care a mai nascut cu dr tau sa vezi cum a procedat.
De regula dr. asteapta sa vada ca si tu si copilul sunteti bine inainte de a accepta ceva.
Doar la anestezist trebuie sa dai inainte. Si eventual 5 sau 10 RON pentru asistentele care iti fac analizele, iti pun perfuziile etc. Dar nu te grabi sa dai la toate pentru ca sunt o armata intreaga...

Florina +32 Teodora si Tudor (5 ani)

Am gasit in sfarsit si eu majoretele! Hai Paflo si nastere usoara tuturor "surprizelor" de azi:

Mergi la inceput