***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Pun si eu fetele la treaba pt cele care se pregatesc de marea intalnire si pt surprize .
Acum ma pun la somn.Sper sa reusesc pt ca ieri au complotat o pasare,un caine si bebe sa nu ma lase sa dorm.
O zi frumoasa si insorita sa aveti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici si mamici

Deschidem noi ziua de azi,poate poate...
Sunt treaza de pe la 6 pur si simplu nu mai puteam dormi,ciudat pt mine...
A trecut furtuna de ieri si nimic.Acum parca iar nu am nimic.Aseara iar am avut contractii si il simteam pe bebe f jos...dar cine stie?fiecrea zi e o surpiza!
Mamibiuta FELICITARI!!!!!!!
Corap sa-ti traiasca fetita grasunica!!E campiona ce mai!Si vorba lui DIDI fetelor trageti piciorul dupa voi vrem si noi nastrei usoare!!!!
Sadicutzu sa va traiasca dulceata.Ce roza si frumoasa e!
Dianalaura si tu azi cu 38+???Si eu ...sau poate chiar 39+,dar ce mai conteaza!
Andrada neata' cum mai e prin burtica?
Kay nu ne mai spui nimic?

poze
Iri 38-39+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata fetelor,
mary_lou daca-mi poti explica pe unde e magazinul m-as bucura ( numai ca pe la 1 plec spre C-ta si nu mai am cum sa citesc-in caz ca nu intri pe forum pana atunci).
Dr meu e Dantes si sper sa nu ma dezamageasca in al noualea ceas ( are programate pentru maine 4 cezariene printre care si a mea si sper sa nu ma lasa pe alta data). O sa-ti povestesc cum a fost cand ma intorc, tu oricum mai ai pana atunci. Multa bafta, sa rezisti pana-n saptamana 38 si sa fie totul ok
Va pup pe toate fetelor si bafta tuturor.

gabi

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

quote:
Originally posted by Motannel

motanel si teodora sunt foarte bine.sunt fffffff fericit.sot de motannel

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 37+, Teodora

Am gasit mesajul asta in capitolul precedent, scris azi de sotul lui Motanel...va trebui sa ii spun si eu sotului meu sa fie atent in ce capitol scrie... Felicitari inca o data Motannel si sotului multumim de informatii. [

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Am uitat sa spun si eu "Buna dimineata", ca asa e frumos, sa saluti prima data, nu?
Fetelor, am experimentat in noaptea asta ceva ce nu mi s-a intamplat de multa, foarte multa vreme, ani de zile chiar. AM DORMIT TOATA NOAPTEA. Fara intrerupere! M-am culcat pe la 12 si m-am trezit abia la 6.30, cand s-a trezit sotul. Si apoi de la 7 cand a plecat pana pe la 8 jumate iar am dormit! Va dati seama? Nu tu pipi, nu tu baut apa, nimic? Eu si inainte de sarcina ma trezeam macar o data pe noapte, la pipi sau sa beau apa! Si acum am dormit una-intruna. Nu stiu ce o fi, de la vreme, ca a plouat, sa ma fi ajutat si plimbarea aia mai lunga de ieri..sa fie linistea dinaintea furtunii, nu stiu. Dar de ani de zile nu am mai experimentat asa ceva. Si m-am si odihnit, nu doar am dormit. Ca mi se mai intampla si de astea, sa dorm cateva ore si sa ma trezesc mai obosita ca inainte. Nici macar nu am visat. Poate radeti, dar pt mine chiar a fost un fenomen chestia asta!
acum va las, intru sa modific listuta, sa o trec si pe Corap in randul mamicilor. Ah, da, CORAP , felicitari pt fetita grasunica! Sper ca si Stefy meu sa fie mare, ca eu asa il vad, altfel la 113 cat am eu peste burtica, daca el e pisicuta, inseamna ca am eu multa apa si multa grasime . Dar cred totusi ca e mare, ca il simt prim burtica la pipait, si e peste tot.

diana 38+ IANIS STEFAN AMR 5 ZILE, ca in a sasea...."stai gaina ca te tai"
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

WOW! FELICITARI Corap!
4200g natural, 54 cm si era mai mica decat fratele ei?! Cat a avut fratele ei atunci?
Eu am avut un bb de 52,5 cm si 3,300g si mi s-a parut imens...:)
Revenire rapida si copilasi sanatosi si cuminti!

Florina +32 [Teodora] si Tudor (5 ani)

quote:
Originally posted by lavi02

Corap a nascut-o luni 7.04 pe Anais pe la ora 13.36 parca.
Nastere normala, usoara si rapida.
Anais s-a nascut cu 4200g si 54 cm, un pic mai micuta decat frate-sau.

Sa le traiasca si sa fie sanatoasa!

Poohy & DidiAlex va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neata fetelor!!

Corap, felicitari, sa va traiasca grasunica
4.200!

Lavi02,

Mamibiutza, felicitari pentru Maria Eleonora, sa fie mancacioasa, sanatoasa si sa va bucurati de ea!

Sadicutza si sot de Sadicutza, Teodora e o frumoasa si o scumpica, la fel ca surioara ei Andreea !

Dianalaura, e bine ca ai putut sa te odihnesti ;) Eu tot ma incapatanez sa sper ca Stefy mai sta pana pe 14, sa vina mai aproape de fetita mea ;)

Gabiu, adica punem majoretele pentru maine?

Si pentru surprize!

Eu nu am ce sa zic, ca nu am absolut nici o veste, nici un semn etc. Azi dimineata am ras in hohote - aveam mainile atat de amortite/umflate, ca m-am razboit cateva minute cu cutitul sa pot taia o feliuta de cascaval, si pana la urma a trebuit sa il rog pe sot sa taie ca eu nu am putut Dar acum si-au revenit.

Si inca o rugaminte, la fel ca a lui Iri - mamicilor - trageti piciorul sa avem si noi nasteri la fel de usoare!!

Anca 37+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Ce dimineata frumoasa!
Felicitari corap si motannel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

mamibiutza felicitari ptr bebe mancacios, sa ai recuperare rapida si sa fiti sanatosi.

corap multa sanatate si recuperare rapida.sa-ti traiasca grasunica.

sadicutza si sadicutzu aveti un bebe minunat.sa va triasca.

eletka i-ti inteleg supararea legata de greutatea lui bebe, ca si eu am trecut prin asta, dar pana la urma mau facut cei din jur sa inteleg ca recupereaza bebelina...si ii fac si mai rau daca stau trista.sper din suflet sa se fi ingrasat, azi merg la control iar eu de la ultimul cpntrol am luat 1,5 kg.peste burta am 103cm .i-ti trimit un sa nu fi trista, recupereaza printisorul tau pana la urmatorul control....sincer mie nu mi se pare slabut deloc.

34+Riana Alessya

poze

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Gabiu,nu prea mai pot dormi mult asa ca m-am trezit si am deschis calculatorul(dar sunt tot in pat),hai sa-ti explic cum ajungi:sper ca stii unde e "casa modei"magazinul ala mare de pe stefan cel mare....exact in spatele lui,e o intersectie micuta intre case,ajungi in intersectie si la 100m pe partea dreapta o sa vezi ca scrie jolidon pe o placuta verde,e imposibil sa nu o vezi........sper ca ai inteles,daca nu,da-mi un bip cand esti prin zona si iti explic
Multa bafta si tie,o sa fie bine,nu te stresamai ales ca o sa-ti vezi in curand minunea,uite pt incurajare
Gabiu

poze cu noi si bebe

Mary 34+Patrick Andrei

Mergi la inceput