***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Doamne Ancamari chiar nu e nevoie dar imi pare asa rau ca voi trebuie sa va ganditi si la plicurile astea si cu banii astia puteati sa cumparati ceva frumos pt bebe. Hai ca nu vreau sa va supar, de fapt nu m-am gandit nici o clipa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

salut fetelor
intram si noi repede sa felicitam toate mamicile
si sa ne plangem de mila ca am stat 5 zile in spital
tensiunea ne pune probleme
si dr ne-a zis sa ne prezentam cum inregistram o valoare mai mare
cum am ajuns acolo nici nu a mai vrut sa stea la discutii si m-a internat imediat
la cardiologie spune ca e totl in ordine...
si colac peste pupaza am mai gasit si o infectie urinara
o sa iau ampicilina
acum sunt ok
tensiunea s-a stabilizat cat de cat
si sper sa o mai pacalim 2-3 saptamani
cand poate sa vina si bebe
deocamdata suntem prea mici
sper ca zilele astea sa recuperez si sa citesc tot ce ati scris
desi vad ca e destul de mult
primul lucru a fost sa intru sa vad cine , ce, cand si cum a mai nascut
va pup pe totae
si pe mamici si pe burtici

mihaela
35 sapt Octavian Andrei
http://new.photos.yahoo.com/mihaela_mateescu_toma/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

DidiAlex, asa e, de cateva sute bune de euro chiar ca aveam si noi de toate pt copil cu mai mare usurinta (nu ne mai interesa ca s-a scumpit serul fiziologic). Dar uite ca acum e mare scandal la Spitalul Victor Babes (de boli nfectioase) existand reclamatie/reclamatii ca s-au folosit seringi aiurea de catre asistenta(e). Si atunci din cauza asta se dau atatia bani, ca sa plece si mama si copilul sanatosi din spital, sau macar sa ai iluzia ca tu, ca mama, ai facut tot ce s-a putut pt asta. Nu ne suparam, stai linistita!

Anca, 38 fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Papadie merci!Adevarul e ca m-am speriat rau de acele contractii...poate mai apar pana deseara.Acum am iesit la plimbare dar in masina.Pe mine ma sperie gandul ca as putea sa ma dilat si fara contractii prea mari,desi nu cred ca e felul meu.
Eu nu am avut ocazia sa simt cum se apropie nasterea desi am mai nascut odata(ce ciudat suna,nu?)
Nu va sperii Mica insa eu chiar nu stiu cum poate debuta un travaliu fiindca am mai spus eu am ajuns in sapt 42 si nu aveam pic de contractie,nu am eliminat dop,nu m-i s-a rupt apa...Dupa provocare totul s-a succedat violent si relativ repede incat eu nu stiu decat ca exista dureri fff mari si o epidurala care te salveaza...
Andrada si eu la fel,raman si daca te uiti la mine asa ca s-ar putea sa ai dreptate cu "mediul de cultura".Poate de data asta bebe ma contrazice.

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ancamari Daca am inteles bine si tu nasti la Municipal, nu?
Eu inca nu sunt hotarata daca sa dau bani, cui si cat, pana acum am spus ca nu dau, dar cred ca exista posibilitatea sa ma razgandesc atunci, depinde de circumstante... Si oricum, daca e de dat, nu o sa dau eu,o sa dea barbatul, pentru ca mie mi-e prea rusine sa indes plicuri in buzunare

Teodora Ana 39+

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kid, dar la ce dr mergi? Inseamna ca ai dat mai multi bani la consultatii? Si cum o sa-l cheme pe baietelul tau? Sa-l treaca fetele in listuta. Si barbatul tau s-ar putea sa nu stie exact ce iti fac aia in sala, de unde sa-i cunoasca? Ca altfel era mai simplu si pt noi.

Anca, 38 fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Mai fetelor si voi simtiti ca il pierdeti pe bebe daca stati in picioare?Adica simt din cand in cand ca imi joaca pe col si am senzatia ca tre sa strang din picioare??
Sper sa nu va sperii.

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

Monicoasa, multumim mult de informatii!
Mai povesteste-ne de bebele tau...cum te descurci?

Ancamari, si eu am acelasi stres: daca se schimba tura pana nasc si dau dublu la moase. Ma mai gandeam sa dau 50 la inceput si restul la sf (la moasa), dar daca crede ca asta e tot si se poarta urat?
de-asta vreau sa dau la inceput la toti, ca sa se poarte frumos.

Didialex, tu ai dreptate, ca intr-un fel incurajam spaga, dar ce sa facem? ca ar trebui sa se schimbe in primul rand mentalitatea lor...dar mai dureaza. pana atunci nu vrea nimeni ca in asemenea momente sensibile sa fie tratat ca un animal.

36+,

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

ancamari Eu merg la dr. Dumitru Mircea si pana acum am fost la consultatii la el la Medicover, unde e 60 RON consultatia. Mie mi s-a parut suficient de scumpa si pana acum nu am dat nimic la doctor. Dar ma gandeam ca, daca nasc cand nu e el de garda si vine de acasa, mai ales noaptea sau in weekend, ar trebui totusi o recompensa. Daca nasc cand e el de garda... ma mai gandesc. Si oricum, banii vreau sa-i dau dupa ce nasc, daca totul e ok, nu inainte. Si ma gandeam ca are voie sa stea sotul in sala de nasteri cu mine Sa nu-mi spui ca nu!!!

Si pe junior il va chema Mihail Vladimir

Teodora Ana 39+

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

sunt libera, bebe e in parc cu bunica...

ancamari,
fiindca tu o sa nasti cu dr. Radoi...vis a vis de bani, eu nu pot sa-ti spun cum sa faci fiindca eu am nascut in sistem privat, insa revad filmul nasterii mele si-mi dau seama ca daca ar fi fost sa impart plicuri personal, nu stiu cum as fi facut-o.
Mie mi s-a rupt apa, de fapt doar s-au fisurat mebranele acasa, sa zicem pe la 11 dimineata, la 12 eram la spital unde dr. Radoi ma astepta cu boneta pe cap si echipat de cezariana , asa ca la 12:30 intram in operatie; cand am ajuns acolo, nu mi s-a parut nici un moment ca ar fi potrivit de ex sa-i dau doctorului bani, ca pana m-a pregatit o tanti acolo, ba mi-a scos sange, ba mi-a facut fisa de internare, ba m-a schimbat, dr. Radoi statea de vorba dr. Vladareanu si nu cred ca as fi putut sa ma duc si sa-i dau pur si simplu un plic; asa cum ti-am spus pe PM, desi am nascut privat, eu am avut un plic pentru dr meu si atat, pe care i l-a dat sotul meu cand erau doar ei doi; eu am considerat ca merita fiindca toata sarcina m-a supravegheat cu atentie si eu nu i-am dat niciodata nici un ban avand abonament la CMU.
Poate ai norocul si te duci si nasti linistita adica fara sa fii in chinuri sau cu apa rupta, dar eu eram asa jenata ca incepuse sa-mi curga apa aia in timp ce ma schimba o infirmiera, si din sala unde m-am schimbat si pana la cea de operatie am mers cu un prosop intre picioare si cred ca ar fi fost super caraghios sa tin prosopul ala intr-o mana si niste plicuri cu cealalta mana.

Si apropo de dr. Radoi, tocmai am fost azi la el sa-mi scoata firele.
Mi-a spus ca taietura arata bine si ca special mi-a facut-o cat de jos a putut ca i-am spus ca port numai cu talie joasa haine si a glumit si mi-a spus ca urmatoarea taietura va fi putin mai sus; l-am asigurat ca nu va mai fi o data viitoare

Mergi la inceput