***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by lavini

Lulu, maine m-a chemat de la 10.O sa port un tricou rosu, mulat .mi-ar face placere sa ne vedem acolo.Am si io o intrebare ca nu am fost niciodata la Giulesti:pe unde e intrarea?Se intra din Calea Giluesti, sau de pe vreo straduta laterala?Noroc cu aceste cursuri, ca altfel ma apuca nasterea si nu stiam pe unde sa intru in maternitate.

Lavinia, 33+,

Intri pe cea principala(unde sunt si internarile), stanga...ajungi la portar (de obicei nu te intreaba nimic...daca te intreaba spui ca mergi la kinetoterapie). Acolo se face culoar stanga/dreapta...mergi in stanga pana in capat, in stanga sunt scarile si urci pana la ultimul etaj (mai exact mansarda) si o sa vezi acolo placutza cu "kinetoterapie".
Cu siguranta ne intalnim ca eu vin la 9 si desi cursul e pana la 10 mereu intarzii Ba la discutii...ba ca ma misc mai greu..ba ca ma simt bine acolo, in siguratza si nu-mi vine sa mai plec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Am stat in pat la caldurica si se pare ca au trecut.Nu stiu ce sa fac?!Sa fi fost alarma falsa?M-am speriat asa de tare ca mi-am pus bagajul la usa...
Papadie ce zici?Se poate si cu pauza?
Eu ar tebui sa plec sa-mi iau puiul de la gradi cu masina si mi-e un pic teama!!!!

poze
Iri 37-38+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Miniuta, eu una nu am facut masaj... DOAR EX. KEGEL...

Pitica... GATA e si spalata si uscata CAMASA!!! Totul de fapt este GATA!!! Numai sa vina!!! Pitica... am ramas din prima... Nu ma asteptam sa raman chiar asa de la "prima incercare"... mai ales ca NICI nu am INCERCAT!!! Doar NU ne-am mai protejat Si... da... chiar APROPOS:

FETELOR!!! Sa va fie rusine!!! Eu de fiecare data am incercat sa tin cont de faptul ca suntem toate gravidute si avem pofte... si deci am incercat sa nu mai povestesc ce mananc... Ca nu cumva sa nasteti PREMATUR de POFTA... Pai voi ce tot vorbiti atata despre ??? Ati uitat ca sunt ink gravidutza si ca am si eu POFTE??? Pai cum??? Vreti cumva sa nasc inainte de termen???
Numai_eu... mersi pt. aprecieri... Pai NUMAI pe burtik nu s-a pus GRASIMEA!!! S evede ca afacut FITNESS ANTONIO pe-acolo!!!

Katthy, bine ai "revenit"

Pitica.... ce faci??? Te "plangeai" de libertate si acum vrei sa scapi de ea??? NU E CORECT!!! BAFTA MUULTA... si preventiv pun niste pt. tine!!!

Papadie.. .pai eu tot am dureri din astea de spate + ca la ciclu+ contractii... dar nimik...

PS: Eu am facut iar curat in toata casa, am dat cu aspiratorul si acum totul este luna!!! BAGAJUL este gata... mai trebuie sa ma intalnesc diseara cu o prietena sa-mi dea niste "tampoane" pentru dupa nastere si pot spune ca ANTONIO nu are decat sa vina o data!!!

HAINUTZE Antonio
Andrada 39+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

am net

ancamari eu am pus banii in plicuri deja, sumele sunt cam acelea si mi-am pregatit portofelul in care sunt sumele mici.
Dar ce fac cu plicurile si portofelul in sala de travaliu? inteleg sa ai telefonul cu tine, dar nu stiu unde 'bag' plicurile, pe care sunt post-it cu sumele si pt cine? si cind ai acele dureri iti aduci aminte sa nu uiti portofelul pe undeva?

Poate ma lumineaza o mamica cum a procedat.

Eu la prima farmacie am gasit sticla de plastic cu ser fiziologic de 500 ml si a costat in jur de 3-4 ron. Am luat mai demult si fiole, au costat 5 fiole = 10 ron, dar cum spunea cineva, cind spargi filoa si ei serul sa stergi pe bebe la ochi nu por ramine cioburi fine? Asa la sticla de plastic pui un ac de seringa si ramine acolo in acel cauciuc .

Tamara 38+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by tamaraspt

am net

ancamari eu am pus banii in plicuri deja, sumele sunt cam acelea si mi-am pregatit portofelul in care sunt sumele mici.
Dar ce fac cu plicurile si portofelul in sala de travaliu? inteleg sa ai telefonul cu tine, dar nu stiu unde 'bag' plicurile, pe care sunt post-it cu sumele si pt cine? si cind ai acele dureri iti aduci aminte sa nu uiti portofelul pe undeva?

Poate ma lumineaza o mamica cum a procedat.

Eu la prima farmacie am gasit sticla de plastic cu ser fiziologic de 500 ml si a costat in jur de 3-4 ron. Am luat mai demult si fiole, au costat 5 fiole = 10 ron, dar cum spunea cineva, cind spargi filoa si ei serul sa stergi pe bebe la ochi nu por ramine cioburi fine? Asa la sticla de plastic pui un ac de seringa si ramine acolo in acel cauciuc .

Tamara 38+2

Credeam ca sunt singura obsedata de nimicuri...dar se pare si si tu iti pui aceleasi pb ca si mine...in cazul asta nu pot considera "obsesia" mea decat o grija normala pt pruncutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Se poate si cu pauza. Se numeste travaliu fals atunci cand intri sub dush si se opresc contractiile. Insa eu am avut dureri din astea difuze spate burta vreo 2 ore, apoi pauza, apoi 6 ore, apoi pauza...apoi travaliu adevarat inca 13 ore care, sincera sa fiu, nu a fost dureros asa cum auzisem eu ca tre sa fie. numai ca eu din cauza medicatiei am avut o mika problema contractii maxime, dilatatie minima si in final o cezariana neplanificata. Oricum moasa venea mereu sa-mi aminteasca sa o chem cand ma doare ca la menstruatie.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Inca ceva - celelalte gravide cu dureri ca la menstruatie erau trimise sa se plimbe ca sa grabeasca dilatarea, eu am stat in pat pt ca pierdusem apa. asta a fost alta chestie care m-a ajutat sa nu ma dilat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicoasa spune:

Buna fetelor
Am intrat si eu un pic in pauza de masa a lui bb, a inceput sa manance mai bine, dar tot cu rugaminti, pe mine ma enerveaza rau de tot asteptarea "ragaitului". Care dintre voi stie cum sa il tin pe bb sa ragaie mai repede, fara sa vomite?
Si a inceput sa aiba la ochisori ul fel de urdori, dar mai urate, eu ii dau cu apa distilata, dar vad ca nu prea are efect, cu ce pot sa ii dau?

An@la anestezist am dat 3 milioane, asa mi-a spus moasa"ai posibilitati"? ce rea sa zis atunci ca nu mai stiam cu contractiile....si am spus ca dau cat trebuie (in banii astia a intrat si epidurala).
La moasa i-am dat 1,5 milioane.Cand am ajuns acolo era alta moasa care m-a controlat si mi-a spus cat e dilatatia, si a mai stat cu mine cam 1/2 ora, dar ei nu i-am dat nimic.
Despre saloane ce pot sa spun curatele in general, dar nu de speriat, eu am stat intr-un salon cu 4 paturi,dar ce e greu cu toaleta care este pe hol si e comuna la 4 saloane, cam murdarie pe acolo, ca si vizitatorii o folosesc
Si pt IBELCIUC pe bb il luam de dimineata in salon si il mai duceam la ora 21.00, chiar cele de la neonato ti-l aduceau in salon ca sa scape de ei.......sa stea ele linistite.
Cateva sfaturi : nu tre sa dati spaga la doctorii de la neonato (in special dr popa), ca se comporta la fel cu toata lumea. Eu i-am dat 1 mil in ziua cand am iesit din spital, dar aiurea, m-am gandit dupa.
La infirmiere tre sa le dat 50-100 mii, ca ele se ocupa mai mult de bb, ii schimba, ii spala la ora 4 dimineata, sterilizeaza biberoanele si pompele de muls, vin in salon daca le rogi sa iti schimbe pe bb(eu una asa am facut ca nu stiam nimic)
Si sa nu uitati sa luati la voi pt bb Baneocin, Pampers servetele si scutece, ca se consuma ff multe
Toaleta pt noi o fac la ora 5.30 dimineata si 16.30, acolo am dat la asistente cate 100mii , ca sa imi dea si fase sterile pt lohii, unele de treaba , altele niste.........doar 3, 4 imi dadeau parca erau de la ele.
In linii mari cam asta e.daca mi-a scapat ceva, va mai raspund
Pupici pe burtici si sanatate la bb

Monicoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Papadie si celelate care mai stiti: daca ti se rupe apa fugi repede la spital chiar daca nu ai contractii?

Tamara - gand la gand, chiar mi-am intrebat sotul cum sa facem cu plicurile? Stau cu ele in mana in sala de travaliu? Dar daca ma doare rau de tot? Mamici va rog dati un sfat! Ma credeti ca partea asta cu datul plicurilor mi se pare cea mai grea? Am emotii - daca scap plicurile pe jos si nu ma pot apleca dupa ele? Doamne ce de probleme! Cu fiolele de ser cred ca aveti mare dreptate, dar deocamdata pe asta l-am gasit dar mai caut.

Anca, 38 fix Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

ancamari DA- din cauza ca pot aparea infectii iar acolo vei fi preluata ca o urgenta.

Mergi la inceput